1960 dodge dart.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja livinki, 19.7.2009.

  1. livinki

    livinki 1st gear

    Moro.

    Tietäiskös kukaan oisko suomessa mahdollisesti semmoista "raatoa" mistä olis mahdollista saada listoja kyseiseen autoon. :odroll:
     
  2. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Hieman OT...mutta tietääkö kukaan onko wanhan Suomi `60 DeSoto (4D musta) vielä tallessa..? Muistaakseni rek.nro oli AE-X. Erikoisuutena tossa oli ajanhengen mukainen LEVY-SOITIN.
     
  3. Juppee

    Juppee Gearhead

    Jokos pian saisitte kautsin kanssa kaffit keitettyä, ja sitä myöten kuvat skannailtua?

    Ettei mene ihan OT, niin katsokaapa Rinnewoodin video juutuupis. Filmiä ku on mennyt 3.11 min, niin johan ilmestyy otsikkoon sopiva auto kuviin. Tässä on se Vaasan avo josta aiemmin mainittiin. Sama auto lipuu ohi myös 4,54 min kohdalla. Ja sitte 6,02 min kohdalla Rinnewood (tai paremminkin sen isooveli) tekee kulttuuririkoksen ja kuvaa törkeasti sinitaivasti juurikin tuon helmen kodalla...
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kuvia on. Faija ei enääl, mutta mutsi elää ja se, kuin siskonikin muistaa Soto erittäin hyvin.
    Kautsi tai joku, tulkaa tallentamaan ja skannaamaa nää..
     
  5. atteman

    atteman 1st gear

    kyllä on yksi parhaimmista dartin malleista :p
     
  6. livinki

    livinki 1st gear

    Hei nyt tartteis mopar tietäjän apua.
    Kyselin lattiamattoa 60:seen dodgeen (Seneca,Pioneer,Phoenix) Ja vastaus oli ettei löytyis valmiina ainakaan noilla malli nimikkeillä. Kyselin Niemensivun Sepolta ja toimittaja on varmaan ACC mats. Missä muussa autossa/mallissa olis samanlainen lattia jonka "jenkkifirmatkin tunnistais",kun nää on ilmeisesti ollu enimmäkseen vientimalleja.
    Elikkä vois antaa vinkkejä muista valmistajista tai sellaisesta korimallista, minkä jenkit tunnistaa ja siinä ois samanlainen lattia.
    Kiitos vastauksista etukäteen ja jos ei tule tähän topikkiin vastauksia niin pistän sitten tän kysymyksen yleiseen osioon.
    :odroll:
     
  7. z28

    z28 Gearhead

    oven karmilistoja olis.muutakin osaa.
     
  8. manha

    manha Gearhead

    Täälläkin ois tarvesta listoille ja keulan osille,jos ei pirssi satu menemään kaupaksi...
    Onko kenelläkään tarkkaa tietoa Phoenixin listoituksesta.Omasta pelistä löytyy Polara mallin keula merkki ja etu lokasuojien päälle tulevat leveämmät koristeet sekä maski.Liekö nämä Billyn laittamaa jenkkilässä(tuontiauto),vai onko näitä saanut eri listoilla.Kuvat näkyy tuolla myynti puolella.
     
  9. roope68

    roope68 Gearhead

    Mulla on pihalla palanut hylsy mistä aion ottaa lattiasta ainakin korjauspaloja,ei siitä varmaan jäljelle mitään jää kun peltiä ja mahd ovet.
    (siis 60 desoto diplomat ei dart)
    60 plymoutin lattia on aikalailla samanlainen(4d) fury,belve,savoy
     
  10. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Suomi-auto? Tiedäkkö / kehtaakko laittaa mikä rekkari siinä on ollut?
    Ihan mielenkiinnosta.
     
  11. M.S

    M.S 1st gear

    Sääli että ton kohdalla meni noin...aivan liian hyvä ja ruosteeton paloitteluun..itsekin siihen syyllistyneenä :oops: ... Kuulin minäkin ton rekkarin, mut en muista. Toi oli Kymi yhtiön entinen. Roope68 tosiaan saattaa tietää ton kilven. Multa löytyy toi aikaisemmin mainittu 2dht, v8 6/87.
     
  12. -wla-

    -wla- 3rd gear

    Nyt on vaasassa yksi phoenix lisää tuli hommattua tuo manhan -60 4d itselle. tosiaan jos jollekkin on jäänyt käyttökelpoista osaa jouten niin voi tarjota. eniten kaipaisin ehjää oik. lampunkehystä, oik. takavalon lasia, etupuskurin yläpuolelle kulmiin tulevat listat jotka on maskissa kiinni. myös hyvät puskurit kiinnostaa ja ehjät ovipahvit ym...
     
  13. livinki

    livinki 1st gear

    Sahalan annelilta löytyis ainakin toine puskurin yläpuolinen lista ja toinen etupuskuri.Sillä oli jotain muutakin.
    Orggis sisustus kamaa tuntuu löytyvän sms autofabricsilta ja palvelu on ollut hyvää, ainakin näytteet tuli tosi nopeasti.
    E bayssä on ollu noita takavaloja tarjolla.
     
  14. mercman

    mercman Gearhead

    Täällä myös jotain 60 seneca osia tuulilasin ympäryslistoja, farmarin takaluukun kahvat eli ne pitkät kahvat takaikkunan pielessä, tuuletusikkunat,
    dodge 880 custom osina jossa samanlaiset ovet , tuulilasi , lämppäri ,penkit ym.koko auton saa 200e...ei rullaa, ei eturunkoa. Mallusjoella on musta 60 desoto diplomat custom 4d sedan .Alkuperäinen hienokuntoinen auto, rekkaria en muista.Samassa tallissa 3-4 59 SuomiMercuryä........
     
  15. -wla-

    -wla- 3rd gear

    Nyt iski tarve kardaanille jos sattuu löytymään hyvä joutilaana. Tänään olin ekaa kertaa auton alla vaihtelemassa öljyt ja ristikon niin huomasin et kardaani on saanut aika kovan tällin ja joku viritellyt klemmareilla painoja kiinni. jos löytyy niin voi tarjota: 040-5692144
     
  16. GMC Sprint 76

    GMC Sprint 76 1st gear

  17. janke111

    janke111 1st gear

    q

    onko kellän tietoo De Soto Diplomat-60 kohtalosta? oliTampereella 80luvun alkupuolella. Rek.no. VNA-17 sininen väriltään ja 4ovinen ja nappiautomaatilla ja erikoiset alumiinivanteet. myyty 80 luv. puolivälin paikkeilla Parkanoon sen jälkeen ei tietoa,liekkö enään "henkissä"?
     
  18. jotu63

    jotu63 Gearhead

    Re: q

    Oli mulla pari vuotta sitten myin Voikkaan suunnalle eiköhän se oo siellä vieläkin.
     
  19. janke111

    janke111 1st gear

    q

    Kiitos tiedosta jotu63! Oliko se missä kunnossa kun oli sulla?
     
  20. Juppee

    Juppee Gearhead

    Kuinkas maltoit jo myyntiinkin laittaa?
     

Kerro tästä muillekin!