Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

  1. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    [​IMG]
    [​IMG]

    Nyt on yksi Suomi-farmari elvytetty takaisin liikenteeseen,tänään käytin konttorilla.Ulkokuori ei juuri muuttunut tässä remontissa mutta kori,osa runkoa ja tekniikka kyllä uudistui melko lailla.
    Tekniikkana sai jatkaa edelleen 235+manuaali.Koneeseen riitti rengastus,akselin hionta ja venttiilien koneistus.Jarrut meni rumpuja vaille uusiksi,niveltä ja laakeria sinne tänne.
    Koriin vaihtui peltiä kolmisen neliöä,pohja,helmat ja takakaaret meni uusiksi.Pienempää laittelua riittää vielä mutta onpahan kilvissä ja liikenteessä.
    Katsastusmies kysyi aionko maalata tai tehdä jotain ulkokuorelle,vastasin etten ainakaan vielä muuta kuin ajelen tämmöisenä.Tuumasi siihen että hänen mielestään kannattaisi tämmöisenä pitääkin.Naurettiin molemmat sitten etulokasuojien ikivanhoille hirveän näköisille kittipaikkauksille :rotfl:
    Autossa 35 vuotta ollut tunnuskin oli vapaana joten kilviksi tuli foorumin myötäinen OD-463 8)
    Jos sattuisin vielä olemaan tänne 463:s rekisteröitynyt käyttäjä niin avot!
    Ps.voisiko sitä tarkistaa mistään? :D

    Tuolta löytyy projektin vaiheita lisää --> http://kuvablogi.com/blog/5767/7/
     
  2. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

    Kallis kilpi. Nyt pitää laittaa loikkarilaatikko ja 463 cid kone... :lol:

    Edit: Ei mulle avautunut toi kuvalinkki, toimiiko muilla?
     
  3. vani75

    vani75 2nd gear

    od

    komia peli on.itellä hakusessa pitkäkatto, ton 61 impalan rinnalle.
     
  4. 61 chevy

    61 chevy Gearhead

    Re: od

    mitä sille sun 61:sen apukuskin takakyljelle on tapahtunnu? pick-nickissä ihmettelin.. vanhat pakkelit kaavittu pois? vai pikkukolari? mustana näyttää kyl hienommalta...
     
  5. vani75

    vani75 2nd gear

    61

    juu corolla kupeeseen viime syksynä. :oops: ens talven ois tarkotus pistää paloix ja käyä läpi kaikki. 8)
     
  6. A.McBill

    A.McBill Gearhead

  7. TYA-10

    TYA-10 1st gear

  8. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Katos katos... Löysin tuon auton kojetaulun päätylistat (ne kaarevat) miljoonalaatikosta, kun siivosin paikkoja. Ne saa multa ilmaiseksi, jos katsoo tarvitsevansa. :rotfl:

    Tuolla autolla on sitten todellakin Laulettu pitkin pohjanmaata 90-luvun alkuvuosina. Lystiä oli....
     
  9. El kamina

    El kamina 3rd gear

    HOU HOU!
    Pitäis raapia '62:sesta tuulilasin ulkopuoliset listat irti(ylä ja sivu). Minkähän moinen onnistumis prosentti noin kylmiltään? jotta eivät ole mutkalla tuhanteen..... Eli onkos näissä minkämoinen tuo kiinnitys??? Tossa kahtelin jotta olis vain painamalla?? :eek:
     
  10. v-v

    v-v Gearhead

    Painamalla ne on kiinni, mutta niissä klipseissä on sellaiset kynnet mihin lista "lukittuu" varovasti longottamalla listaa ja pienellä meisselillä avittamalla ite muistelen irroittaneeni. Sen hoksaa kun saa ekan irti
     
  11. hiltja-14

    hiltja-14 1st gear

    Tämä pitää paikkansa. Mutta muista et MALTTIA! Hätäilemällä saat vain listat pilalle.
     
  12. avokalkkuna

    avokalkkuna 1st gear

    Löytyy niitä tuurilla.

    Pitkän Voordismi-kauden jälkeen aloin etsiskellä X-runkoista Chevyä ja mukaanlukien 65-67:t. Autot, joissa ei ole mitään selittelemistä/uskottelemista itselle eikä kavereille! Aiemmin mulla olleet fullsizer Chevyt alkoivat kummitella mielessä. ( -64 BelAir 4D, -69 BelAir 4D, -67 Biscayne 4D ja -63 Impala 4D HT) Oikeasti niitä ei tuntunut olevan myytävänä missään Suomenmaalla, olin jo hilkulla lähteä Ruotsiin kun kaupan kassalla ollessa puhelin soi ja pohojanmaan murretta puhuva miesääni tarjosi -62 Impala 2D HT: ä!!! Taustalla oli ostoilmoitus Overdrivella. Euronippuni ei ollut kummoinen(7500) tälläistä autoa etsiessä, varsinkin kun sen tuli olla ainakin auttavasti ajokuntoinen. Ja tietysti pyynti oli reippaasti yli.. Soitin seuraavana pvänä takaisin ja ehdotin; tulen purkamaan autosta paikanpäälle ilmajouset pois ja ostan sen käteisellä ja hoidan kaikkine harmeine kotia..Tuli pieni miettimisaika ja seuraavana pvänä puhelu, puolentunnin jutustelun jälkeen satasen korotus johti kauppoihin!!! Käteisellä on kumma voima! Auto haettiin sovitusti ja ajettiin siirtolapuilla n.300km kotia, kotimatkalla tilatut osat tulivat seuraavana aamuna Matkahuoltoon ja Chevy sai leiman iltapäivällä klo16.55 päivän viimeisenä asiakkaana. Kesä on mennyt kivasti Chevyn toimiessa jokapäiväisenä käyttöautona, syksyllä alkanee ainakin maalaushommat..tosin joka tilistä on nytkin mennyt vähintäänkin satku Chevyn kunnon päivitykseen..Mutta EIpähän vituta ajella!!!
     
  13. DUCK TAIL

    DUCK TAIL Gearhead

    Osaisiko kukaan kertoa tämän -62 Bel Air 4D Sedanin historiasta?

    Eli serkkupoika omistanut n. 2 vuotta tämän Suomi-Letukan. Ollut viime vuodet Pohjois-Pohjanmaalla(missä serkkukin asuu) kiertänyt siellä muutamien käsien kautta.
    Ollut varmuudella ainakin Kymen läänissä jossain vaiheessa vanhasta GG-77 kilvestä päätellen. Auto on ollut Etelä-Suomessa 80-90 lukujen vaihteessa NNX-5 kilvellä, siinä onkin kaikki mitä me tiedetään.

    Kaikki tieto tervetullutta

    :D
     
  14. jart$u

    jart$u Gearhead

    laitetaan kuva, jospa esim. etupenkillä huilaava henkilö kokisi dejavuun, ja avautuis sit tänne..
    http://kuvablogi.com/nayta/810264/
    kuvausvuosi n.-88, paikka pilvenmäen ravirata.
     
  15. DUCK TAIL

    DUCK TAIL Gearhead

    [/quote]laitetaan kuva, jospa esim. etupenkillä huilaava henkilö kokisi dejavuun, ja avautuis sit tänne..
    http://kuvablogi.com/nayta/810264/
    kuvausvuosi n.-88, paikka pilvenmäen ravirata.[/quote]

    Kiitos kuvasta! Eipä se paljon ole 20 vuodessa muuttunut. Värikin on edelleen musta, tosin matta :lol: Jopa katto ja neljä oveakin on säilyneet :wink:
     
  16. El kamina

    El kamina 3rd gear

    JAA NÄYTTI TUOLLA JARTSUN KUVISSA OLEVAN MINUNKIN 4d KUUSKEKKONEN! nykysin se palelee täällä pohjoosessa! varmastikkin suomenpohjosin! jospa maaaailman pohjosin kuuskekkonen impala! :eek: 8)
     
  17. impala67

    impala67 Double Gearhead


    niin onkos tää "old black joe"?
     
  18. jart$u

    jart$u Gearhead

    mikä niistä?
    pohjoisemmassa kuin tämä?,
    kliketiklak
     
  19. El kamina

    El kamina 3rd gear

    ei pohjosemmassa :eek: Van juuri kyseinen :wink:
     
  20. electra1

    electra1 Gearhead

    Olikohan sodankylässä jemmassa -64 impala, kotka motiivi konepellissä...
     

Kerro tästä muillekin!