Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oli niin hyviä juttuja, että pakko oli kirjoittaa..

    Kokemuksia mustan -83 Camaron ratissa..

    Naapurin mummo kutsui kaksi ensinmäistä vuotta Ritari Ässäksi, kun ei tiennyt oikeaa nimeä.. Pisti hieman huvittamaan..

    --

    Kokemuksia C4 -90 Corveten ratissa..

    Rautatieasemalla parkissa.. Maistissa oleva mieshenkilö tulee, työntää nenän kiinni tuulilasiin ja huutaa kovalla äänellä "Kato! Ritari Ässä".. Nainen raahaa miestä pois..

    Tuulilasissa edellisen omistajan Ferrari/Malboro tarra.. Pikkupojat käyvät keskutelua pyörineensä.. "Mikä auto toi on?" Toinen tulee lähemmäksi.. "Täällä lukee, että Ferraari..".. Pisti hieman hymyilyttämään..

    Rautatieasemalla muutama noin 15v tyttönen juo siideriä.. Tytöt tulevat kuskin oven viereen.. Avaan oven.. Yksi tytöistä.."Mä saan orgasmin, kun mä kosken sun autoon.." Totesin siihen sitten.." Harvat sitä kylmästä pellistä saa.." Lasikuituahan se on, mutta kuitenkin.. Edelleen harmittaa, etten sanonut.. "Tuu sisään,niin saat toisen.." :smile:

    Kaverin veli ensi kertaa kyydissä.. Ensinmäiset 5min kuluvat, kun tyyppi surusee sähköpenkin kanssa edestakaksin.. Kommentoi.. "Puristaa persettä ihanasti.."

    Lähdettiin siitä sitten ajelulle.. Pikkupojat liftasivat tien varressa rivissä kyytiin.. Mokoma haukkui pedofiiliksi.. :wink:

    Parkissa kaupan pihalla.. Kaksi pikku poikaa kiertää fillareillaan auton ympäri.. toinen hokee.. "Siinä on neljä pakoputkea.. Siinä on neljä pakoputkea.."

    Mieleen jäi myös eräs työhaastattelu Tampereen Nokialla.. Erehdyin mainitsemaan jenkkiautot harrastukseksi.. Kommentit olivat mallia.. "Meillä saa sitten alennusta bensasta.. Eivätkös ne kuluta paljon.." Oli talvi ja olin junalla liikenteessä.. "Ai se kuluttaa niin paljon, ettei ollut varaa tulla autolla.." .. Alkoi tulla selväksi, että en kyseisten ihmisten kanssa tai kyseisessä firmassa halua työskennellä.. Totesin siihen sitten.. "Ei. Mutta auto, joka kulkee 300km/t on näin talvella kovin ikävä ajaa.." Tuli hyvin hiljaista.. Hyvin hyvin hiljaista.

    Pitäkööt tunkkinsa.. :smile:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muutam muu tapaus Corveten ratissa tuli mieleen..

    Eräällä uimarannan parkkipaikalla.. Ajoin auton parkkiin.. ja sellainen polven korkuinen ravaa autoa ympäri.. Isä hokee kovaan ääneen vieressä.. "Kyllä.. Olli on nähnyt ihan oikean urheiluauton.. Olli on nähnyt ihan oikean urheiluauton.."

    Erään kerrostalon parkkipaikalla.. Isä ja pikku poika kävelevät korostetun hitaasti auton ohi.. Jatkan istuskelua ratin takana.. poika tulee hetken kuluttua takaisin kameran kanssa.

    Tapahtui aikanaan Ruovedellä. Tankkasin aamulla 98oct tankkiin.. Kaksi isäntää lampsii auton taakse.. Keskustelu alkaa.. "Se tankkaa tota kallista polttoainetta.." "Ne on niin hienoi vehkeitä, että ne tarvii tota kallista polttoainetta.." Ilmeisesti Ruovedellä 98oct kulutus on kohtuu vähäistä..
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    En tiä osuuko ny ihan aiheeseen mutta...
    Päästiin tossa viime kesänä kaverin kans intistä ja pyydettiin kaverit hakeen '65:lla avokäkkylällä. Oltiin sitte jossain Hämeenlinnan ja Tampereen välimaastossa ja haettiin lisää olutta jostain lähikaupasta. Oltiin jo lähtöpuuhissa kun joku avas pullon ja heitti korkin helevettiin. Pihassa notkunu puliveivari otti pultit ja rupes huutaan että pojat p*rkele, tän kaupan pihaan ei mitään korkkeja heitellä *tana! Hän tulee ja naarmuttaa kyljet ihan justiinsa! Heittelee pikkukivillä yms.
    Kai rupes ottaan kupoliin kun meillä oli kaljaa ja kunnon auto.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oliskohan syy sittenkin ollut, että se kauppias pistää ne korkit siinä pihalla sen puliveivarin piikkiin.. Ja vittuilee sille aiheettomasti.

    Ja vaikka on komee auto ja kaljaa, niin jätöksensä pitäisi itse korjata roskakoriin..
    Eli mitäs jos välillä muitettaisiin vilkuilla peiliinkin.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    no joo oot ihan oikeessa, ei siinä mitään. tuli ny vaan toi juttu mieleen.

    tuli tossa toinenkin juttu mieleen kun poikkesin kaverilla kahveella ja tuli puhetta että kaveri on autoo hommaamassa, puhu jostain saabista. Tulin sitte vaan sanoneeks että tarvis kans katella joku käyttöjenkki aspeni tai muusemmonen, nin eikös taas ollu eka kommentti että: nehän viä kauheesti pensaa.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    "tuli puhetta että kaveri on autoo hommaamassa, puhu jostain saabista. Tulin sitte vaan sanoneeks että tarvis kans katella joku käyttöjenkki aspeni tai muusemmonen, nin eikös taas ollu eka kommentti että: nehän viä kauheesti pensaa."

    No ei taida Aspenin kulutus erota paljoa vanhan Saabin kulutuksesta.. Janoisia tuppaavat olemaan esim. vanhat 900:set
     
  7. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Hain jouluna mummoni (81v.) ensimmäistä kertaa blazerillani suvun joulujuhliin.
    Vaivaloisen pönkäämisen jälkeen hän tokaisi: "tiedätkös, tämmösellähän olisi hyvä ajaa maastossa kun on niin korkea tämä maavara"
     
  8. Badabum

    Badabum 1st gear

    Yks juhannus meitä kiipesi semmoinen 10 ihmisen porukka pickupin kyytiin ja yksi seurueemme naisista hyppäsi puikkoihin (miksiköhän?). Ajoimme hissukseen eteenpäin ja siihen kyllästyneenä karjaisin lavalta (seisaaltani) kuskille: "paina sitä kaasua!" noh kuski teki työtä käskettyään ja minä lähdin pyörimään porukoiden yli kohti katua, mutta onneksi yksi riskimpi kaveri sai otteen koivestani, siinä vaiheessa pääni oli 10 cm asfaltista. Nainen tokaisi siihen: "ei mun Fiiatti tolleen kiihdy".
     
  9. Hexa

    Hexa 1st gear

    Yks sukulaismies näki vissiin Chevy Vanin (G-20) ensimmäistä kertaa läheltä. Katsoi pitkään 20-merkkiä ja arveli lossin olevan ihan kaksilitrainen. Kun sitten höräytin dieselin käyntiin, niin oli ilme näkemisen arvoinen... :odroll:
     
  10. Hexa

    Hexa 1st gear

    Viikonloppuna kävin ns. autonäyttelyssä. Tutkailin Jeeppiä, peräti 2,5TDI. Pari "vanhan kansan Automiestä" tuli reteesti tökkimään kylkeen, että katoppa poika kun kerrankin näet, patarautaa, ja heh-heh. Pois lähtiessä ukot olikin just sopivasti tupakilla 80-luvun kadetissa ikkuna auki ja mulla vanin pakoputket ihan kohdalla. Pitihän tietysti auto käynnistää ennen lähtöä, ja antaahan wanha nokileka "pienen päästön" herätessään. Ikävä kun tuli tällättyä pedaali lattiaan ennen kuin käänsin avaimesta... :odroll:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Hexa 2004-02-16 22:48 ]</font>
     
  11. Cheva

    Cheva 1st gear

    Viime kesänä Tampereen Cruisingissa Caminolla. Keskiikänen ukko kiertelee ympäri autoa pitkään ennenkuin tulee jutulle: Tarttee oikeen tulla läheltä kattoon minkälainen tällainen Pontiac on sisältä!
     
  12. Fireball

    Fireball Gearhead

    Motoparkin varikolla kauan sitten tuumas ulkomuotonsa perusteella vanhempaan paikallisväestöön luokiteltavissa oleva humalikko kuolemattomasti. AH lämmityskäytti dragsteriä aika rajuilla kierroksilla ja paappa eikun tunkee naamaa peltisarjaan. Kunhan kone sammutettiin tuumasipa hän että: "Misson iäntä siellon voemoo" Ei ollu ainakaan villakassiviirupartaviherpiiperö. Ja tuota lausetta on sitemmin viljelty...
     
  13. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    "Mihinkäs sä Mustangin laitoit talveksi?" naapuri kyseli Gran Furyn perään, no onhan se kylläkin musta, mutta foordi... :???:
     
  14. HEMI

    HEMI 1st gear

    No intissä autohallilla kahvitunnilla lueskelin vanhaa muscle car rewieviä ja vastapäätä istuskeli yks uusi mortti joka lueskeli gti lehteä ja tokas et miks jenkeissä on korkeeprofiili renkaat no siihen sit tokasin et oliks japseissa matalaprofiili renkaat 60 luvulla no sit tuli hiljasta vähäks aikaa no sitku se avas suunsa taas nie ei paljon kommentit viisastunu no seuraavaks aiheeks tuli polttoaineen kulutus no siihen tokasin et eihän ne tehot tyhjästä tuu no sit siirryttiinkin skylineihin että niistä saa tehoo 1000hp eikä kone oo ku 2.6l miks ne sohlot ei käsitä sitä että ne turbot voi myös laittaa kasiin (vaikka 6L) siinä vaiheessa ei toi 1000hp ny periaatteessa oo enää temppu eikä mikään ja ku siitä 2.6l kuritetaan se 1000hp ulos ni ei taida senkään koneen kohdalla se 40l/100km riittää että ei ne hepat sillä pehkällä ahdettavalla ilmalla tule sit tulikin hiljasta eikä sen jälkeen tarvinnu kuunnella typeriä juttuja.

    Tosi on lapsien suusta kuulee parhaat (positiiviset) kommentit pitäkää varanne sit ku lapset kasvaa yläaste ikään se on sitä trendihössötyksen aikaa ettei lapsenne rupea "kaverien" painostuksen alaisena pläräämään jotain redline ja maxpower lehtiä ja kasvamaan eroon jenkkiharrastuksesta.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ai että oli mukava taas havaita että hienojen autojen päälle ymmärtämisellä lienee jatkoa vielä pitkään :smile:
    Oltiin oman juniorin, 18 v. kanssa lähdössä Newportilla liikenteeseen ja se meni edellä starttaamaan autoa. Kun mä menin pihalle niin siinä kadun reunassa seisoi sellanen noin viis vuotias nassikka äitinsä kanssa ja katseli silmät suurena sitä rysleriä ja just kun tulin pihalle niin se kommentoi ärrää sorauttaen äidilleen et "kohta se jyrähtää käyntiin". No, ajattelin sit että ajanpa vaihteeks ite jolloin oma junnu vaihtoikin repsikan paikalle ja pikkukaveri selosti siinä jalkakäytävällä äidilleen et "toi setä ajaakin tota autoa". Ja silmät ei irronnut isosta mustasta hetkekskään ennenkuin oltiin sit lähdetty liikkeelle ja häivytty näkymättömiin. Morjestin mennessä vielä sille pikkusällille ja sen ilme oli niin onnellinen ja sellanen että sillä riitti mokomasta tapahtumasta kerrottavaa varmaan kaikille koko päiväks.
    Siinä siis taas varma tuleva harrastaja :smile:
     
  16. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Meitsin kummipoikakin (täytti just 1v.) taitaa olla tuleva harrastaja.

    Tuossa mun kirjahyllyssä kun on pikkuautoja; muutama sellanen Shellillä myydyn keräilysarjan Ferrari, Yks Vani, vanha gm:n farmari, maastureita ym...
    Niin sieltä se valkkas sen vaniskuugelin, ja pärinä oli mahoton :smile:
    Ainoo huono puole vaan kun se ajeli vanilla siitä kirjahyllyn laidalta lattialle (n. ½ m pudotus), niin en tiedä millanen Bomberi kuski on tulossa...
     
  17. Macho

    Macho Gearhead

    Joo kyl naiset näistä tykkää, noin 1% ei tykkää, mut ne ei tykkää mistään muustakaan :grin:
     
  18. TimoL

    TimoL Gearhead

    "kato isi, linja-auto" Kommentoijana n. 4v. poika. Kulkineena alla oli '65 C-koppa (Krysy).
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kerran katseltiin yhden kolmivuotiaan häiskän kanssa sellaisia kilpa-autopelikortteja. No kun se näki porsche911 kortin, niin se alkoi nauraa aivan hervottomasti sille. Se 911 oli sen mielestä todella naurettavan näköinen. :grin:
    Ja meillä oli hauskaa.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Anteeksi, edellinen ei kyllä liittynyt jenkkiautoihin.

    Mukavaa huomata miten fiksuja kommentteja lapsilta tulee, kun taas aikuisilta---voi elämän kevät. Järki hoi... :grin:
     

Kerro tästä muillekin!