"Raggari-Arskan Letukka" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Falconetti, 13.6.2014.

  1. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Puustellin "Kingi" bussissa luki "Sinne" "Tänne" ylhäällä mistä mihin tilassa.
    Kingi kävi täälläkin pari vuotta sitten.
    Reiman ahtimenrakenteluvuotta en muista. Enkä paljon muutakaan.
    Jullin Olds oli aika ketterä, jota Vahdon Ekko havitteli itselleen.
    Mukavia nuo Cruisers kuvat, kun kuulun perutajajäseniin.
    Kuten muutkin kuvat.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Saihan Esko sen Oldsin koneen kuitenkin ja "Lutusen" Olli kaahaili stripillä avomalibulla jossa se kone oli vissiin lainassa?.
     
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Se Oldsin 455 tunnelramilla on viimeksi ollut Eskolla, kun siitä olen kuullut. Alunperin Westerlundin Peetun rakentama kone, joka osallistui niihin ekoihin kiihdytyskisoihin -66 cutlasilla, tosin eri Olds, kuin tuo kullanvärinen.

    Hantta
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Esko tuli yllättäen ~15v jälkeen mun tallille käymään pari vuotta sitten, ei ollu muuttunut vinoparkin punnerrusten jälkeen muuten kuin että tukka oli ihan harmaa. Eskon kanssa tuli koettua kaikenlaista, mm miltä tuntuu 38cal ladattu piippu otsassa ja ne Ruissalon kekkeritkin oli ihan rautaa :rotfl: .
     
  5. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Hyi teitä tuhmia poikia, kun 38 ollut otsalla.
    Minä olen niin kiltti ollut, ettei noin ole käynyt. Mitä ny 22 tossa korvan päällä. Yliopistonkadulla, yöllä.
    Kaikkea sitä on nuorena sattunut.
    Ekkoon liittyy myös paljon tarinoita, jotka ei ihan liity autoihin.
    Niistä saisi kirjan kirjoitettua. Ei Allan Vahdon koulutukset ihan menny nsappiin, mitä se opetti Eskolle.
    Mutta se kuri opetti sinnikkyyttä, ja kurinpalautuksesta tuli voimaa.
    Tänne Ekko ei ole senjälkeen eksynyt, kun osti minulta International puskukoneen 40-50 luvun vaihteesta.
     
  6. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Tuosta Eskosta, joka oli välillä aika pahansisuinen sille päälle sattuessaan, laittoi hieman vstaan, kun joki soitti poliisit tilannetta rauhoittamaan.
    Useamman kerran, kun 2 miehen partio tuli Alakyläntien Essolle hakemaan häirikön pois, niin nähtyään kuka oli kysymyksessä, soittivat piiriin, että tarvitsevat lisämiehitystä. "Onko siellä jokin isompi mellakka ?" "Ei, täällä on Esko Vahto", joten jäivät kiltisti odottamaan parin mustamaijan saapumista, lisämiehityksellä.
    Kun eivät aiemmin olleet saaneet edes 4 miehellä Transitin pariovista Ekkoa mahtumaan helposti sisään.
    Eräänkin kerran saavuin myöhemmin paikalle, kun 3 poliisiauton henkilöstö väitteli juopuneen Ekkon kanssa, lähteekö vapaaehtoiesti mukaan. Menin siihen viereen hetken kuunnltuani, ja kysyin saanko viedä Eskon kotiin.
    Poliisit tunsivat myös minut, ja päästivät Ekkon mukaani. - Laitettiin Elvis soimaan kotimatkalla. - Autossa.
     
  7. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Tuo äskeinen oli 3 autoon ja 1 Autoon liittyvä tarina, joten sen kerroin hyvällä omallatunnolla, liittyi tämän sivuston autoihin, estin suuremman kärhämän Esson pihalla, poliisit mustelmilta, ja Ekkon sakoilta.
    Voin jopa väittää itseäni yhteiskunnan hyväntekijäksi, hetkellisesti.
    Kun kaikilla oli varmasti kotiinmennessessään parempi näin tehtynä.

    Voin jopa väittää Ekkon usein olleen autossani. Kuuntelemassa Elvistä.
    Selvinpäin menetteli Ventures tai Shadows.
     
  8. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Ovat toiset tainneer siirtyä muille mielenkiintoisimmille keskustelupalstoille, kun minulta ei tule vastauksia niihin kysymyksiin, joihin jo muut ovat vastanneet oikein, eikä niihin, joita en muista.
    Mutta jos joku vielä haluaa tuoda kuvia esille, olisin tyytyväinen, odotan myös vielä toistenkin kommentteja.
     
  9. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Tunsitko "Arska" autotrokari Kauselan Joukoa tai Pilpolan Jarmoa Naantalista? Nämäkin kaverit olivat iltamyöhään Shellin pihalla Turussa.Eivät tosin Jenkeillä ajelleet.
     
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Kausela taisi toimia Kaarinan Littoisissa, mutta tunteeko Falconetti autokauppias Leo Salmion Piispanristiltä? Ostin häneltä Valiantin aikoinaan.

    Hantta
     
  11. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    Kummitus eli Rippe kuoli joulukuussa 2013. Uskoisin, että sulla Arska voisi olla kiinnostavia muistoja Rippestä hänen tyttärelleen. Yhteystiedot löydät tästä Overdriven keskustelusta viewtopic.php?f=2&p=2644455
     
  12. HRA-47 vol.2

    HRA-47 vol.2 1st gear

    Trokari Jokke on mun setä. Kakarana odotin aina Littoisissa käyntiä kun pihalla oli joskus melko erikoistakin kalustoa. Ålannin kilpinen chopattu harmaa Amazoni jäi erityisesti mieleen. Vaan sanooko nimi Terjo Tuominen jotain jollekkin? Terjo teki mulle aikoinaan volsun koneita jokkikseen ja notkui vissiin SataShellilläkin, kuoli muutamia vuosia sitten.
     
  13. C-mies

    C-mies Gearhead

    Kauppaneuvos Kauselalta ostin ensimmäisen autoni... :lol:
     
  14. BSW 69

    BSW 69 Gearhead

    Terjo hääräili volkkareieen Kamu tallilla Kaarinassa 80-luvulla, kun kyhäiltiin kaverin Fairlanea TD-152, ja mun Impala Coupe -66:sta siellä.
    Olin mukana monissa jokkis reisuissa Virtasen Sepin, Terjon ja muitten mukana...
     
  15. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Pilpolalta ostin kytkinvikaisen vaaleansinisen -64 Chevy II Raisiosta.
    Kauselan auton hinasin heille, kun osti huutokaupasta Raision vanhastta leipomosta/autopurkamosta Turun rajalta n. 75 paikkeilla, häneltä ostin Mazda 818 jarruttomana, lohenpunaisen Toyota Mark II ja varmaan muitakin eurokuuppia, mutta hänen jenkit oli ylihinnoiteltuja viallisia.
    Terjon kanssa kävin vääntöä pikkuCorollasta.
    Kummituksen vaimonkin tunsin silloin kun toukka oli vielä rattaissa.
    Kummitus oli reilu kavereille. Jos sammui, niin kummitus piti huolen, ettei kukaan kääntänyt rahoja,
     
  16. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tää viluinen kuva Voortista on muuten Rauhankadulta ja siinä kadun toisella puolella on Turun Autohalli, joka valitettavasti purettiin vanhimmilta/suurimmilta osiltaan -04/-05 vaihteessa. Nostalgiastooria ko. paikasta voi lukaista Veekasista 4/2005. Asuin tuolla taustalla olevassa As Oy Turun Mikonlinnassa melko monta vuotta, joten tutut nurkat kyseessä. Nyt ollaankin pequlin kanssa melkein naapureita :wink:

    Olis kanssa kuvia 80-luvun alkupuoliskolta lähtien Turun kaduilta, kun tuli jenkkiautohuumassa sinkkosmaisesti fillaroitua Raisiosta Turkkuse bongailemaan kadunvarsien peltilehmiä, ajokorttia kun ei vielä ollut. Ehkä niitä kuvia jaksais joskus tännekin siirrellä - löytyisi kuvia myös siitä Hannu Salpan turbo-Coronetistakin (joku kaipaili kuvaa siitä). Muistanko muuten ihan väärin, jotta aikanaan joku keksi pienen jipon Salpan olikohan johonkin tuoreempaan Trans Amiin tai vastaavaan, kun ovessa luki jotain Hannu Salpa tai muuta, niin sukunimen ekan kirjaimen tilalle käytiin ideoimassa H-kirjain???
     
  17. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Jukka.S taitaa nykyisinkin ajella Chevy pakulla.Musta siisti Faikku jossa takana Gragarin vanteet,ja muistaakseni Mustangin Moottori,ja lattia Chifteri.Jotain tällaista se oli kun hain auton Virtasen Jormalta.
     
  18. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Kauselan velipojalla oli vanha 40-50-Luvun Opel vihreä Kalttassuon pihalla,jos oikein muistan?eikös Jokke ollut Ruotsissakin Volvon tehtailla? Jokke itse rauhallisuus,ja mukava mies.
     
  19. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Ei varma nimestä ellei se ole Varissuolla asustellut 80-Luvulla,Lyhyt kaveri.
     
  20. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Pilpola oli Morris Marina miehiä,ja "kusettaja autokaupoissa".Sen äiti myi vissiin Naantalissa Kukkia.Naantalin raastuvassa asti ollaan Pilpolan kanssa istuttu.
     

Kerro tästä muillekin!