V8-Marketin käytöstä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Ylläpito, 25.2.2016.

  1. artz

    artz Gearhead

    Osaakos ylläpito (tai joku muu jolla sama ongelma) sanoa miksi ei V8 marketissa kuva näy? Latasin ilmoitusta tehdessä 3 kuvaa jotka näkyy ilmoitusta tehdessä kun hiirellä klikkaa (kuva ei näy mutta saa silti klikattua auki). Ilmoitukseen ne ei silti ole tuleet muuta kun "ruksi" ilmoituksessa että kuva on yritetty laittaa.. Yritin ensin kai liian isoja mutta poistin lopulta ilmotuksen ja tein uuden johon laitoin pienempiä. Pienimmillään koitin 600x337 mutta ei vieläkään näy ilmoituksessa..
     
  2. jippek

    jippek 3rd gear

    Ja onko tuossa joku moderaattori välissä? Kolme kertaa nyt yrittänyt ilmoituksen laittaa, mutta tallennuksen jälkeen tulee vain tyhjä ruutu?
     
  3. M

    M Gearhead

    Ei toimi marketti iPuhelimella. Hae napista ei tapahdu mitään.
     
  4. jariha

    jariha Double Gearhead

    Kyllä tuo mulla toimii? I4:lla
     
  5. artz

    artz Gearhead

    On tuo kyllä outo. Pienetkään JPEG kuvat ei suostu tänne tulemaan. Ainoana sain näkymään huonolaatuisen GIF-kuvan, jolla on nyt sitten ilmeisesti pärjättävä kun ei muuta apua ole vielä tullut.
     
  6. Catiska

    Catiska Gearhead

    iPhone 6 mallilla onnistui mainiosti ilmojen jättökin, kuvineen kaikkineen.

    Mutta ilmoituksia saisi minunkin mielestäni olla samalla sivulla vaikka 25kpl ja sivunumerot/seuraava sivunappi ala- ja yläreunaan. Tai kun menee seuraavalle sivulle, siirtyisi automaattisesti sivun yläreunaan. Nyt pitää mennä edestakaisin jotta saa katsottua ilmoitukset ja jotta pääsisi seuraavalle sivulle.
     
  7. janiluo

    janiluo Gearhead

    No nyt kun samat käyttäjät latailevat myydään osat ilmoituksia yksi kerrallaan niin taas vituttaa kun ei näy kuin 8 ilmoitusta kerrallaan.
    Jos ylläpito ei saa enempää kerralla näkyviin niin laittakaa nyt edes myyjän nimimerkki näkyviin niin näkee kerralla mitkä osat on kelläkin myynnissä ettei tarvitse jokaista ilmoitusta avata erikseen vain nähdäkseen että onko sama myyjä vai eri.

    On se kumma kun kaikki vanhan myyntipalstasysteemin hyvät ominaisuudet on hävinnyt.
    Olisiko teidän kannattanut ihan ensimmäiseksi ennen uuden tekemistä selvittää mitä vanhassa myyntipalstassa oli hyvää ja pitää huoli että ne ominaisuudet ainakin säilyvät ja uudet ominaisuudet sitten vain parantavat käyttäjäkokemusta eikä päinvastoin?
    :mad:
    - Jani -
     
  8. M

    M Gearhead

    No joo, toimiihan se ilman sitä napin painamista. Lopputulosta ei vaan näe rullaamatta sivua ja nappi on ns mykkä.
     
  9. janiluo

    janiluo Gearhead

    ...ja myydyille ilmoituksille ei ole edes poista-nappia?
    http://www.overdrive.fi/v8-market/cars-for-sale/9e57a638921c2059d8c90ffb3d1c5a6f/

    Ihan oikeasti. Olen nyt puolitoista viikkoa odottanut isoja uudistuksia V8-markettiin mutta niitä ei ole näkynyt ja koska pieniä viilauksia on tehty niin näyttää siltä että isoja muutoksia ei enää edes tule. Mitä jos ylläpito vaan myöntäisi tappionsa ja että ette osaa ettekä ymmärrä niin palataan takaisin vanhaan myyntipalstaan. Onhan se vanha myyntipalsta paska mutta ei uudessakaan mitään järkeä ole ja nettivaraosakaan ei ole ihan näin paska...
    o_O
    - Jani -
     
    ventora tykkää tästä.
  10. valpas

    valpas Gearhead

    Tori.fi
    Siellä näkyy jo olevankin jenkkien osia.
     
  11. ventora

    ventora 2nd gear

    täysin samaa mieltä muuten mutta vanhassa myynti puolessa ei ollut mitään vikaa.uudesta en ole ostanut mitään ja en ole mitään laittanut myyntiin.vanhaa luin 24/7 ja vähintään kerran viikossa tein kauppaa,joskus liki päivittäin ja oli ehdottomasta suomen parhaimpia kauppapaikkoja. uutta käynyt kurkkaamassa onko korjattua mutta ei.poistaa koko marketti ja myyntipuoli takasin auki
     
  12. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ottamatta sen enempää kantaa juupas-eipäs väittelyyn niin minun ilmoituksissa (myydään osat) on nappi poista ilmoitus ja kaksi ilmoitusta olen silläviisiin poistanut.
    Operoin tosin pöytäkoneella, puhelimissa voi olla eri tavalla.
     
  13. Catiska

    Catiska Gearhead

    Kyllä tästä uudesta hyvä tulee. Jo suurempi kuvamäärä on plussaa, eli kun nyt kuvien lisääminen on helppoa vaikka kännykällä niin näemmä niitä myös käytetään.

    Kilpa-autoille on tehty oma "hakutoiminto", saisiko sellaisen myös "race" osille? Että ne löytäisi selaamatta kaikkia entisöintiosia.
     
  14. janiluo

    janiluo Gearhead

    No hyvä jos joltain vielä optimismia löytyy, multa on jo kaikki loppu...
    Kuvan jättö suoraan omalta koneelta on ainoa plussa, kaikki muu on paskaa!
    :confused:
    - Jani
     
  15. janiluo

    janiluo Gearhead

    [​IMG]
    Jos mun pitäisi valita vain yksi uudistus vanhaan myyntipalstaan niin se olisi tämä yllä.
    Ilmoituksen jättöön tietenkin samat vaihtoehdot pakollisena kenttänä mutta nimikenttä olisi vapaasti käytössä.
    Tämä riittäisi varmaan myös 90% harrastajista eikä V8-paskamarkettia enää tarvitsisi.
    (listaan silloin tietenkin muitakin merkkejä)
    :rolleyes:
    - Jani -
     
  16. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Eipä yuo V8-market houkuttele "helppokäyttöisyydellään", pidin vanhasta enemmän.
     
  17. ata

    ata Gearhead

    Kävin tuota uutta markettia selaamassa tai siis yrittämässä selata. Kuvia tulee ruudulle sen verran, ettei ne mahdu tähän 24-tuumaiselle full hd-ruudulle, vaan sitä pitää scrollata vähän, sitten seuraavalle sivulle vaihdettaessa sivu jää alalaitaan ja taas pitää scrollata vähän ylöspäin nähdäkseen mitä siellä on ja taas alas siirtyäkseen seuraavalle sivulle ja siellä taas sama homma. Seuraava sivu, scrollaus ylös, scrollaus alas, seuraava sivu, scrollaus ylös, scrollaus alas ja homma tuntuu todella nurinkuriselta ja kyllästyin tuohon edestakaisin scrollaukseen niin pian, että lopetin koko selauksen.

    Pitäisi scrollata yhteen suuntaan, mielellään ylhäältä alaspäin tai ihannetapaus olisi, ettei tarvitsisi scrollata ollenkaan, koska sivun pitäisi pystyä skaalautumaan ruudun mukaiseksi ja tällainen 1920x1080-resoluutiolla oleva full hd-ruutu on kuitenkin keskimääräistä tarkempi ja jos selaussivu ei mahdu tähän ruutuun, siinä on vikaa.

    Eli jotain muutosta tuohon tarvitaan, niin, että yksi sivullinen ilmoituksia mahtuu joko kerrallaan kuvaruudulle ilman scrollausta ja voi sitten vain klikata seuraavalle sivulle, tai sitten lista on niin pitkä, ettei tarvitse olla klikkaamassa seuraavalle sivulle ihan heti ja scrollata ärsyttävästi edestakaisin muutaman ilmoituksen takia.
     
  18. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    No ilmeisesti aika paljon sitten soittelet. Mutta veikkaan ettei tuo summa tavallisiin numeroihin soittelusta ole tullut. Tai sitten sulla on väärä liittymä.
    Onhan niitä sellasia liittymiä joissa kiinteä kk-maksu, ja saat pölötellä kuika paljon tahansa.
     
  19. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ihan sama, rouva kilpailuttaa ja tekee soppareita, mä korjaan ja höpötän puhelimessa...
     
  20. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Sama vika kuin nimimerkki artzilla: ei huoli kuvia ilmoitukseen...


    edit
    Ja näköjään myös gif tiedostoksi muutettuna kelpasi.
     
    Muokattu: 7.3.2016

Kerro tästä muillekin!