Gatornationals , NHRA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja BBC, 21.3.2016.

  1. BBC

    BBC Guest

    Onko kaikki räkräsing porukat siirtyneet veispuukkiin tai muihin hiphop palveluihin, kun ei kukaan ole kirjoittanut sanallakaan Gatornationalseista? Niin, tai onko kaikki olleet katsomassa kisaa ja siksi ei kerkiä päivitellä tuloksia tms.

    Vähän kuskeja muissa ryhmissä (Funny, TF, ProStock) paitsi Promodissa kun katselin osallistujamääriä ja tuloksia. Onko Lama iskenyt lajiin? Muutenhan Amerikassa on todella hyvät kansantalouden kasvuluvut ja ennusteet.

    G.Andersson vain aika luu ajamaan. tasaista .065 valoa ja tasaista aikaa sekä loppunopeutta läpi kaavion. Finaalissa sitten varman päälle että saa vähän isomman palkintoshekin,...

    Pro Modeissa pisti silmään tasaisuus ja taso. koko eliminaattorin voittolähdöt vain 1kpl huono aika (6.0), kaikki muut lähdöt voitettiin 5,8sek ajalla tai 5,7,.....

    ah
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

    Tuleehan noita ameriikan kisoja jonkin verran seurattua. Lähinnä kylläkin vain ryhmiä pro mod ja pro stock bike. Niissä nyt ehkä ei niin kauhiasti olla meren täällä puolen jäljessä.
     
  3. superbird

    superbird Gearhead

    Vähän on kuskeja pro ryhmissä, tällainen suuntaus on ollut jo muutaman viime vuoden. Silloin kun lama oli pahimmillaan ja sen jälkeen kaikissa luokissa oli 20-25 autoa. Kun talous kääntyi parempaan suuntaan alkoi autojen määrä vähentyä. Mistä johtunee kun sponssi rahaa ei riitä enää lajiin.

    Tämä vuosi jäi Gatoreissa väliin, edelliset 9 vuotta on oltu paikan päällä. Joka kisa tulee seurattua netin kautta.
     

Kerro tästä muillekin!