Polkemalla Vappuun

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 21.4.2012.

  1. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Vilkasin ensin et haaruksista pöksyt revenny ja oot kirjottanut, et tälleen sitä tuli päivä istuttua kunnei huomannut

    Mää oon syttyny hitsatessa tuleen taskusta, kattelin et ny on liian valosaa maskin alla vilkasin alas ja tasku oikeen liekehti. Taputtelin sen sit sammuksiin ja laiton läpät kiinni ja jatkoin hitsailemista


    Kaverin isobroidilla meni joku hitsaustyö pilalle kun hitsarin takki sytty amiksessa selkämyksestä niin kunnolla tuleen, et opettaja töhäytti vaahtosammuttimella

    Kaminaa täytellessä sytty kintaat tuleen, palavat puut ja naftalla kyllästetyt työhanskat ei ole sopiva yhdistelmä, mutta oli lämpimät sormet, ois pakkaselle soveltunut hyvin [naurava hymiö]
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo sitä heleposti polttaa ihtesä eikä siinä tunnu auttavan ees tulityökurssit. Tänään meinas palaa päreet kun hitusen hankalaa noiden tekstien kanssa. Sinne hävisi L-kirjaimen huipukka taivaan tuuliin, ei muuta ku uutta mallia piirtämään. Pitänee muutella sitä hieman helpommin työstettävään muotoon.


    [​IMG]
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mikset hae askartelu liikeestä savea ja tee siitä peilikuvaa tekstistä ja siihen valuttaa vaikka veteläksi ohennettua pakkelia
    Tai jotain helposti sulavaa muovia lämmitellä kattilassa ja valaa siihen savimuottiin

    Seepian kuortahan kajaanista varmasti löytyy siihen voi valaa metallia, eli eikun rengasfirmaan rohmustamaan käytettyjä rengaspainoja ja keramiikka ruukku jonka grillissä lämmittää
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Eikös ne olleet jo olemassa Klydeline merkit jostakin muovista? Semmoisen kopioi kipsiin tai muuhun tököttiin, joka vähän lämmintä kestää. Ja sit kaatelee siihen kipsiin kopioituneeseen kuvioon metallin, minkä nyt onnistuu jollakin liekillä sulattelemaan.
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu on osa vanhoista merkkien kappaleista tallessa, mutta ovat lämpimässä lässähtäneet piloille. Pitänee miettiä tuota valusysteemiä, mutta messingistä tuli aikoinaan tehtyä koruja, niin on hieman tutumpaa hommaa. Jospa se siitä lähtee vielä kun hieman muistelee. Paljon helpottaisi jo asiaa, jos vaihtais tuon Koon C-kirjaimeen, mutta en anna nyt periksi. :)
     
  6. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nyt olis takalamppu pohjamaalissa. Fiilistely koekasausta jämä lokasuojaan ennen nukkumaan menoa. Äkkiseltään näyttää meleko kookkaalta, mutta jospa se asettus siihen ku nakkelee ruosteita niskaan.


    [​IMG]
     
    Muokattu: 20.4.2016
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nyt olis toinen teksti ennää viilausta ja hiontaa vaille valamis. Etuvalon sain pellaamaan monen vuoden jäläkeen ja neljännen keskiömutterin sain ostettua vanteeseen Torista eli pikkusen taas etiä päin. Siellä on Torissa nyt pari tyyppiä tosiaan jotka yrittää myyvä plafondeja osina iliman kannatinmutteria. ;)

    [​IMG]
     
    Rahikainen tykkää tästä.
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kaks kuuskuuskutosta päällekkäin Vappuun polkemis - topikin kohdalla. Nyt voipi mennä hyvillä mielin nukkumaan. Kiitos tästä!


    [​IMG]
     
    Rahikainen tykkää tästä.
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Pari vielä niin on 200 kertaa katottu sun ketjua, et kyyl faneja riittää
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu fanit juoksee kiimaisena perässä minne ikinä kuljenkin. Nyt olis kummatkin merkit leikelty ja isoin homma vielä edessä, van jospa sitä alkuviikosta ehtis viilakauppaan...viin... viilakappaan. Niin ja sainhan minä patinoitua Kosmophonitaninkin. Ei muuta ku tekniikka paikolleen ja sujauttaa pyörän työkalulaukkuun.

    [​IMG]

    Huomenna jos sitä alkais venteriä liimaamaan lokasuojiin kiinni. Niin on ohkaset loksut, jotta saapi kokeneempi mies näyttää mallia, jottei polta peltejä taivaan tuuliin. Melekosta taistelua luvassa.
     
  11. sbf

    sbf Gearhead

    Sinä et ismo ihan kauheesti yksäreitä lue... van ei se mitään.
    se sinun entinen 17m harttoppi on askolassa ihan hyvässä kodissa.
    minä viime kesänä siellä 26m hooteen kanssa vierailin...
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nyt on kyllä jääny viesti saamatta. Ei löytyny vaikka kuinka pengoin arkistoa, van hieno juttu jos auto voi hyvin. Onko se ihan ajussa? Niin ja korjataan vielä, jotta metrejä oli se 20. ;)
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No niin.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Muokattu: 23.4.2016
    Vuokralainen tykkää tästä.
  14. sbf

    sbf Gearhead

    Kesäkauden harrastepirssinä tuntu olevan.Suunnittelivat siihen automaattiaskia.
    Sehän oli juu ruottintuonti 20m, siinä oli vähä outoja koodeja valmistelaatassa kun katsoin.
    Putkikameli näyttää kyllä pirun hienolle.
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu kyllä se kameli tästä alkais valmistumaan pikkuhilijaa. Hyvä kun Ford liikkuu ja voi hyvin. Automaatti kyllä kävisi autoon mukavasti. Jospa ihan Cee 4 löytyisi.
     
  16. sbf

    sbf Gearhead

    Oli siellä tallin lattialla ihan 26m:stä irroitettu c4 kaikkine ätylöineen.Oli vaan asennusta vaille.
    Eikö noitten loksujen kylkiin olsi voinu jotai nätinolosta sikkiä ajella?
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Eipä ollu moisia sikkikonneita lähettyvillä. Ajatuksissa tosin kävi. Noissa kuvissa näyttää turhan suoralta nuo loksut, mutta pitäs linjojen hieman pehmentyä hionnan ja pintakäsittelyn jälkeen. Ilmanotto aukotkin olisi vielä tulossa jossain vaiheessa, jotta kyllä sitä ilmettä vielä hieman lisää tulee.
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    Aika hieno Fatbike!

    [​IMG]
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No onpa. Hengenheimolaisia.
     
  20. palontie

    palontie Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!