Duramax Silverado GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MaxDura, 27.8.2006.

  1. mustang66

    mustang66 2nd gear

    Jos haluaa silloin tällöin käydä suljetulla radalla kokeilemassa auton suorituskykyä, onko rajoittimelle tehtävissä mitään?
     
  2. juunas

    juunas 1st gear


    mitkä suomipuljut myy virtalukkoja? ei ainakaan raahessa paikalliset varaosaliikkeet löytäneet. netissä näytti jenkkiosat.com myyvän mutta hintaa oli hieman enemmän kuin pari kymppiä o_O jos joku tietää halvemman puljun niin saa mainostaa ;)
     
  3. mauni77

    mauni77 3rd gear

    A1 autoväri kempeleellä niillä oli hyllyssä ja suurinpiirtein saman maksoi kun olisin tilannut ebaystä ja itsellä oli tilanne sellainen että sen tarvitsi heti koska ei ollut luottoa lähteekö enää tuolla käyntiin
     
    juunas tykkää tästä.
  4. GKC

    GKC 1st gear

    Onko mistä porukka tilaillu vääntösauvojen kiristys avaimia (torsion bar key, mikä lie suomeksi..)?

    Saako hyllystä jostain vai pitääkö Ebaystä tilata? Onko hyvät tommoset säädettävät?
     
  5. juunas

    juunas 1st gear

    kertokaapas missä silveradossa -01 sijaitsee jännitteensäädin? reippaan päivän kun on ajamatta niin aamulla on akut lähes tyhjinä. akut mitattiin ja ne vaikuttavat olevan ok. käynnissä ollessa näyttää akun navoista mitattuna laturin lataavan vain 13,6.. eli joko jostain uutta hiilisarjaa tai jännitteensäädin sökönä? pittää alkaa oikeasti hommamaan ebaysta se haynesi ku pitää näköjään joka viikko jotain raplata ;)
     
  6. juunas

    juunas 1st gear

    Mistä olette ostaneet nerf barit eli astinlaudat ext cabiin? Ei oo vielä tullu suomessa törmättyä alta 300e maksaviin satseihin ja ebaysta ei tunnu löytyvän ext cabiin soppeleita jotka vielä lähettäisivät tänne päin.. Pittääkö tuo alkaa ite väsämään niin saa euroja säästettyä.
     
  7. umpio

    umpio 3rd gear

    Itse tilasin ameriikan joelta; toimitus kaverin kautta, jolle tulee aina silloin tällöin tavaraa kontissa. Miten niin ei lähetetä ebaystä? Vaikka toimitusta ei myyjä ilmoituksessa lupailekaan Suomeen, niin kannattaa aina kysyä että lähettäisikö kuitenkin. Itse etsiskelen kesäksi keulaan valorautaa, ja ebaysta meinasin tilata.
     
    juunas tykkää tästä.
  8. juunas

    juunas 1st gear

    joo en ole sen enempää vaivautunut kyselemään myyjältä että lähettääkö suomeen jos tiedoissa lukee että ei lähetetä. mutta pitääpäs alkaa kyselemään :)
     
  9. umpio

    umpio 3rd gear

    Jaahas. Yksi moniurahihnan ohjurirullista antautui. Löytyisikö mistään ehjää näin pääsiäisenä; pitäisi kuitenkin töihin päästä
    -01 Silverado Duramax
     
  10. umpio

    umpio 3rd gear

    Onpas täällä hiljaista... No, itse itselleni vastaten; volkkarin osista löytyi sopiva rulla, joka meni ns. heittämällä paikoilleen laakereineen päivineen. Eiköhän tuo kestä siihen asti että saan uudet...
     
    pimeroolis tykkää tästä.
  11. juunas

    juunas 1st gear

    mistä volkkaristä löytyi? itsellä olisi uuden kiristimen ja hihnan osto. rock autoss näyttäisi olevan monenlaista hihnaa tarjolla eli saapi nähä saako tuolta tilattua oikeaa heti ensimmäisellä kerralla. minullakin o1 duramax
     
  12. umpio

    umpio 3rd gear

    Pornstarter, joku uudehkoista malleista. Osta vain uusi kiristin Rockautosta; tuo Volkkarin rulla oli itselläni korvikeratkaisu, että pääsin töihin. Uusi rulla ja kiristin on jo tilattu, tosin paikallisesta varaosaputkasta, kun oli vähän kiirus. Kiristin näytti olevan pikkaisen alle 80 e. Rullan perkeleestä pyytävät saman verran, vaikka Gates onkin. Vanhasta, korkanneesta rullasta sain juuri bashaksi menneen laakerin prässättyä irti, hommaan siihen uuden laakerin niin on sitten kaikki uutta.
     
  13. Roju

    Roju 3rd gear

    Olisko kellään jäänyt 2001 Silveradon alkuperäistä soitinta jemmaan. Omasta kypsähti ja rupes vetään akkuja sippiin. Sit laatikkoon pitäis öljyhuolto tehdä. Minkä merkin öljyä ootte käyttäny? Muuten näyttäis vehkeet pelaavan, kun niin hiljasen olosta on täällä osiossa..
     
  14. juunas

    juunas 1st gear

    minulla saattaa olla yksi alkuperäinen 01 soitin tallessa, voin huomena vilkaista että onko ehjä jos on vielä tarvetta. sen saa kyllä ihan pilkka hintaan viedä pois...
     
  15. Roju

    Roju 3rd gear

    Ok! Hyvä juttu.. Paa vaikka yv.tä.
     
  16. Roju

    Roju 3rd gear

  17. mukko

    mukko 2nd gear

    Tilasin kanssa omaan 00 vaniin H4n korvaajat, ovat kirkkaat, siis tajuttoman kirkkaat. Valokuviokin on jopa H4 umpiolla lähes hehkupolttimoa vastaava, ei sellainen epämääräinen pilvi kuten noilla xenonsarjoilla aina ei-projektori umpiossa.
    Niillä alle 30e polttimosarjoilla ei oikeen tee mitään n.45e ylöspäin alkaa löytyä vasta käyttökelpoisia.
    Cobraltakin on moisia tullut mutta verrattaessa valoteholtaan olivat heikommat kuin nuo Taiwalkosken pojan 40w/1600lm(3200lm) keksinnöt.

    Muuten kaikille jotka pähkäilee lohko/letkulämmitin asian kanssa, tutustukaa TT-Thermon tuotteisiin, edellisessä autossa moinen oli ja 6.5td moisen saa ensi talveksi, varmaanni taas se 1500w versio :)
     
  18. palau

    palau 3rd gear

    Mulla on 2002 Silverado duralla. Ongelma on et polttoainemittari ei toimi. Joskus saattaa ajossa hetkeksi nousta täydellä tankilla tappiin. Putsasin tankin päästä liittimen, mut ei vaikutusta. Varmaan anturi vika. Oon nyt siis metsästellyt anturia, mutta onko kellään tieto et millanen pitäs olla? Oon katsellut nettikaupoissa ja eBayssa, mutta tuntuu sopivuudet olevan bensaversioihin.
     
  19. hecatti

    hecatti 3rd gear

  20. ville400

    ville400 2nd gear

    moro mitä moottoriöljyä raati suosittelee duramaksiin, nyt käyttänyt jotain teboilin öljyä, mut jos laittas jotain parempaa niin ei tarvis niin usein vaihdella
     

Kerro tästä muillekin!