FHRA:n ja Drag Racingin nykytila ja tulevaisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja tmd, 21.12.2014.

  1. peltsi

    peltsi Gearhead

  2. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    Kuollutta?
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Minkähän takia fhra:n sivuille ei pääse ulkomailla?

    Tulee vaan seuraava liturgia:

    Sorry but visitors from your country are not able to browse this site: our content is mostly just available in finnish language,
     
  5. enzo

    enzo Gearhead

    Joiltain lähi/kaukomailta tullut palvelunestohyökkäyksiä ja muita urkintayrityksiä. Laittoivat suojat päälle. Sama kikka auttaa mikä ulkolaisiin Netflixeihinkin jos on pidemmät reissut..
     
  6. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Lämmitysnäytöksiä toreille yms. Autonäyttelyihin ja näyttelyissä voisi hieman porrastaa ryhmän mukaan tyyliin tältä kuulostaa 700 heppanen tältä 1400 heppaa näin käy 3000hp ja tämän jälkeen kuuluttaja kysyisi huomaatteko eron...
     
  7. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    Pääkaupungissa ja maakunnissa on taas pitkin kautta ihmetelty, mikä niitä espoolaisia vaivaa, kun mikään ei tunnu onnistuvan.

    Ei tarvitse olla käynyt Hankenia tajutakseen mikä mättää. Fanit arvostavat pelipaitoja, joissa on vähän mainoksia, mutta se kielii myyntimiesten epäonnistumisesta. Kaukalon laidoillakin on ollut tyhjää tilaa

    Fanit arvostavat pelipaitoja, joissa on vähän mainoksia, mutta se kielii myyntimiesten epäonnistumisesta.

    Näin Espoon Blues
     
  8. 1/4mile

    1/4mile 1st gear

    Nyt kyl täytyy kysyä et liittyy drag racing miten?
     
  9. VSPfinland

    VSPfinland 2nd gear

    V8-Magazine, Overdrive, MTV Max, Drag Race Life -ohjelma/Youtube, Tuulilasi, Moottoriurheilu.tv, Blacklist Street Racers TV, Drag Racing Uutimet, kiihdytysurheilu tulee olemaan tällä kaudella enemmän esillä kuin koskaan. Yllämainitut mediat käsittelevät drag racea jokainen omalla tavallaan, mutta katsojat löytävät varmasti oman suosikkinsa. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa kisakautta ja tiukkoja lähtöjä. Muistakaa: "DRAG RACE ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ".
     
  10. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    Kisakausi korkattu:mad::mad::mad::mad::mad:yrittäkää edes!
     
  11. gremlin

    gremlin Gearhead

    Sääkö ihan tän takia rekisteröittit uuden nimimerkin että saat soittaa suutasi asiaan kuin asiaan, nimimerkin takaa luonnollisesti?
    Sun kannattaa nyt ruveta järjestämään ihan itse näitä kisoja kun ei näytä nää nykyiset oikeen kelpaavan.
     
  12. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    On työn alla jo ;););););)
     
  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Itse otsikkoon liittyen Street Racen nykytila ja tulevaisuus näyttäis tällä hetkellä hyvältä. Menneenä viikonloppuna oli kisoja ympäri Suomen ja porukkaa riitti niin ladulle kuin narujen taakse. Saiskohan nuo kaikki joskus samaan paikkaan?
     
    studio57 tykkää tästä.
  14. 440

    440 Gearhead

  15. BBC

    BBC Guest

    Teron panostuksella ja saavutuksilla (sekä DRF ) on aivan eri polku kuin FHRA nykytilalla ja saavutuksilla.

    Eiköhän tero tee tarvittavan tuloksen aivan jollain muilla jutuilla kuin rärasella.
    Muutama vuokrapäivä vuodesta ei kata kuin murto-osan 8-9kk käyttöajasta ja käyttöasteesta.
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Rikkana rokassa kuitenkin sekin, ja jos yhden kauden liikevaihto on luokkaa 600-800 000 ni varmaankin fyyran tilinpäätöstietojen mukaan helposti laskettavissa. Siihen sitten lajiin liittyvät kerhotapahtumat jne, ehkä nekin rahat Terolle kelpaa. Mut erinomaista jos toi souvi päättyy ja käyttöaste kasvaa, se tuo joko yksikköhintoja alaspäin tai näkyy tulevaisuudessa parempina fasiliteetteina. Vaikkei niissä toki Suomen mittapuun mukaan mitään vikaa ole nytkään, ehdottomasti paras kisapaikka nykyiselläänkin.
     
  17. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juu, se on kyllä tiedossa....
     

Kerro tästä muillekin!