mitkä on fiilikset?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja slant six, 24.5.2008.

  1. juha745

    juha745 Gearhead

    Muutuin A-body-Mopar-harrastajaksi eilen Dodge Dart -75:n myötä. Totta kai se on 225+904:llä. Hyvältä vaikuttaa!
     
    leksa tykkää tästä.
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Tervetuloa Jokeri ja juha745 parhaaseen A-ryhmään.:rolleyes:
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    Valiantilla tuli ajettua tänä kesänä ehkä 150km. Katsastusreissun lisäksi pari muuta mutkaa, joista viimeisellä petti lataus. Ei ruvennut säätimen vaihdolla lataamaan niin ajoin takaisin talliin säilöön odotteleen uutta intoa.
    C-bodyllä mennään :)
     
  4. pagi

    pagi Gearhead

    Aika masentavat fiilikset.. tänään lähdin siirtämään valtteria talvisäilöön, päätti poika sylkästä koneen ja laatikon välistä atf kankaalle. Vissiin 2v. Sitten rempattu 904 ja uus turbiini päätti että se onkin aika taas tehdä laatikko remppa... hohohoijaa:(
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Jos vaikka olisikin vain turbiinin stefa päättänyt kiukutella?
    Ainahan sopii toivoa.
     
  6. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Mulla on vissiin jakomielitauti, fiilikset taas kaksijakoiset sovittuani kaupat Dartista...
     
  7. pagi

    pagi Gearhead

    Sen verran kerkesin kattoa että aikalailla metallista oli öljyt mitä laatikosta tuli jotta, todenäkösesti ei stefalla selviä:)
     
  8. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Mä taas en saa tota rempattua (vanhaa vain lohko, kampura ja kiertokanget) 318:sta tossa koekäyttötelineessä millään käymään kuin vaivalloisesti tyhjäkäyntiä ja nokkakin tarttis sisäänajaa. Sormissa jo tikkuja pään raapimisesta. No onhan tässä koko tuleva talvi aikaa.
     
  9. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Voimayksikön päivitystä. Pikkuisen turhankin ylävireinen slantti liki vakion automaatin edessä aikaansai takkuisia liikkeellelähtöjä. Asia korjaantui imusarjan muutoksella. Muutin slantin imusarjan kaksikammioiseksi näin
    [​IMG]
    ja kas kummaa, hukassa ollut alavääntö ilmestyi oitis paikoilleen. Tuli niitä niin sanottuja halpoja hevosia. Huomisen autotapahtuman jälkeen tämä käy talviteloille. Talvella seiskavartin lukon asennus ynnä muuta pientä fixiä.

    [​IMG]

    Fiilikset onnistumisen johdosta AAA+
     
    jaketin, juha745, 69 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. cuda69

    cuda69 Gearhead

    muutaman hairahduksen jälkeen tallissa on nyt -65 valiant ja tänään löyty 318/904 paketti,auto ollu vuosikausia ulkoruokinnassa ja saanut ylleen tosi mahtavan patinan :)
     
    FuryIII '71 tykkää tästä.
  11. cuda69

    cuda69 Gearhead

    jokuhan on laittanut valluun hiacen perän ja siinähän on suht tiuha välitys,jotai 4 tienoilla,jos laittaa esim 275/60-15 rattaat,ni paljo kiertää 100 vauheissa ?
     
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

    Muistaakseni Hiacen välitys on 4,3? Näin ollen 3200rpm/100kmh. Tiukkaa tekee noilla renkailla :)
     
  13. cuda69

    cuda69 Gearhead

    aika isot kierrokset :)
     
  14. cuda69

    cuda69 Gearhead

    sen verran nytkähti Valiantin laittaminen,että sain tilattua mustat ja lyhyet kilvet,pitänee alkaa tekeenkin jotain,että on keväällä V8 konehuoneessa ja biili liikenteessä :)
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Mul on työn alla NELJÄ 318 voimamottia!
     
    leksa, Herje ja MJF tykkäävät tästä.
  16. Plymouth\/

    Plymouth\/ 1st gear

     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

  18. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kell' onni on, se onnen kätkeköön. Vi#ut! Mulla on ehjä 7vartin kartiolukko (sure grip) pahvilaatikossa olohuoneen pöydällä. En pistä piiloon, olkoon siinä toistaiseksi!
     
    leksa tykkää tästä.
  19. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Niinpä! Ostin tänään dart-66:lta vallan priiman oloisen jäähyn, ollakseen mallia alkuperäinen. Tosin jouduin työntämään sen valianttiin säilöön -siis kabiinin puolelle- kun ei oo tilaa olkkarin pöydällä. :D

    Josko tuon sunnuntaina sais työnnettyä oikeelle paikalleen, ni sais ropposen maanantaina d70b:n tiluksille pornaisiin talvisäilöön. o_O
     
  20. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Lykkyä tykö. Mä jumppasin originaalien tukkoisten syyläreiden kanssa 80-luvulla niin paljon, että kun taas kerran hajosi, menin alumiiniseen yleismalliin, se mikä 170 koneessa vielä menee, 225 maantiellä keittää.
     
    jariha tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!