Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Juu ei todellekaan ole ainut Rallye Suomessa, taitaa olla 3-5kpl Suomessakin.
     
    jariha tykkää tästä.
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

  4. JS78

    JS78 3rd gear

    Huvittava sanavalinta tuo "jo" tuossa yhteydessä, kun euroopassa oli sodittu loppuvuodesta 39 lähtien.. ja Aasiassa rähinät alkoi 1937
     
  5. jokihai

    jokihai 2nd gear

    No mutta onhan kiihtyvyyskin parantunut 4,5 sekunnilla 0-100 km / h :D
     
  6. DX

    DX Double Gearhead

  7. Naukkis

    Naukkis Gearhead

  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  9. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Varmasti löytyy firmoja jotka tuo ton. Mutta pari tonnia, riippuu missä päin Jenkkilää yms...
     
  10. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Inflaatiokehitystä. Omistin tuon saman auton muutama vuosi sitten. Minulle auton myynyt henkilö kehui puhelimessa autoa paljon, ja kertoi sillä ajetun vain 92 tkm. Hintapyyntö oli silloin siedettävä, joten otin yhdensuuntaisen menolipun 300 km päähän ostaakseni auton. Jo paikan päällä sisustuksen kunnosta pystyi päättelämään, ettei 92 tkm millään pidä paikkaansa. Ostin tuon sitten kuitenkin kun olin sen verran kaukana kotoa. Myöhemmin selvisi että ajokilometrimäärä on ainakin 292 tkm. Myin tuon Toyotan 2500 eurolla. Enempää ei kehdannut pyytää, kun "entisöinnin" yhteydessä korin massiiviset ruostevauriot oli aika pitkälti "korjattu" edeltävän omistajan toimesta lasikuidulla ja pakkelilla. Totesin korin uudelleen rakentamisen liian suureksi työksi, koska auto olisi pitänyt purkaa aika atomeiksi. Hieman arvelen, ettei korin "muovipitoisuudelle" ole tehty vieläkään mitään, vaikka tuossa myynti-ilmoituksessa kehutaan korin olevan erinomainen. Ehkä se siltä nopealla vilkaisulla näyttääkin ja näytti OK:lta silloin vuosia sitten, vaikka korin lasikuiduttamisen jälkeen suoritettu maalaus ei oikein vastannut museoautolle riittävää tasoa.

    http://www.nettiauto.com/toyota/corolla/8369677
     
  11. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Ei jumalauta. Järjetön hinta tuollaisesta kukkopillistä.
    On muuten outoa, että autokaupassa saa kusettaa ostajaa vailla rangaistusta. Auta armias, jos tekee saman talokaupassa, vaikka myyjä olisi täysin tietämätön esim kosteusvauriosta, niin saattaa joutua lopun iäksi velkavankeuteen.
     
  12. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    ^^ voipiko olla niin että tässä on mielensä pahoittamisen takana se että tuli myytyä korolla 2500 ja nyt joku s...tana pyytää siitä 7500 ja tod. näk. myy sen jollakin sinne päin..voi,voi...
     
  13. J.J.

    J.J. Gearhead

    Vai olisiko mielensäpahoittamisen syynä se että kitistä kyhättyä corollaa myydään koriltaan erinomaisena? Eli melkoinen miina sille kuka tuon erehtyy hyvänä ostamaan, joutuu suorastaan kusetetuksi.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tätä kannatan myöskin. Tämän palstan tärkein infokin on juuri tämmöset tiedoksiannot myytävistä autoista. Sekös jobbaria/myyjää vituttaa. Toki on voinut nykyinenkin ostaja joutua viilaukseen eikä tiedä mitä auto on.
     
    J.J. tykkää tästä.
  15. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Ja valehtemaankin ovat alkaneet.... 6.2 diesel käy hienosti o_O
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  16. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  17. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  19. Bukero

    Bukero Gearhead

    mutta kyllähän kuuskekkonen käy siististi jos sitä 6.5td:iin vertaa.
    siinähän jää murskeasemakin häviölle.
     
  20. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    kertokaapa nyt dorkalle, että mikä prkeleen järki noissa "vaihtohinnoissa" on? eli jos auton pyynti on vaikka 10t€, niin perään kirjoitetaa vielä esim että "vaihtohinta 13t€"?

    no jos jollakulla muulla on sitten myynnissä 8t€-auto, ja ilmoittaa että "vaihtohinta on 11t€", ja jos nämä nyt sitten päättyvätkin vaihtamaan autoja, ja halvemman omistaja maksaa 2ooo€ välirahaa niin onko molemmat tyytyväisiä? tai jos molemmilla olis sama pyynti ja sama vaihtohinta ja tulis kaupat...? "vaihdossa meni, mutta onneksi sain omasta paremman hinnan kuin suoralla kaupalla...":D:p
     

Kerro tästä muillekin!