Mistä edullisimmin renkaita (myös talvi)?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Jacka, 11.9.2013.

  1. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Mites noi? http://www.overdrive.fi/v8-market/parts-for-sale/b896f1cddd5cb9cb445d587192620358/
     
  2. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    ^
    Muuten hyvät, mutta eikös Deltassa ole 4,75:n jako ?
     
  3. esmi

    esmi Gearhead

    Kyllä!,ainakin mun Deltassa!
     
  4. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Sori, oli jostain tullut mielikuva et isoissa Buickeissa ja Oldseissa olisi 5x5"-jako, mun moka.:oops:
     
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Ei mitään.
    Oot kyllä ihan oikeilla jäljillä siinä mielessä, että astetta Deltaa isommassa 98:ssa jako on 5x5. Tai siis niin ainakin oon antanut itseni ymmärtää.
     
  6. mukko

    mukko 2nd gear

    Sava Eskimo Stud paikallisessa rengasliikkeessä alle laitettuna paskojen pinnattujen tilalle koossa 225/45/17 ja itseasiassa jäi 30-50€ halvemmaksi kun nettipuljusta pelkät kumit(en muista oliko 1001renkaat vai rengasonline tms)
     
  7. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ja käsittääkseni noissa isoissa 80luvun farmareissa on 5x5 jako myös. (ainakin kaikissa jotka itselle on tullut vastaan) se äkkiä sekottaa että luulee porrasperäisissäkin kaikissa olevan iso jako. (olisikohan vuosimallista tai lisä varusteena olleesta jarru optiosta johtuva juttu?)

    jooh. kannattaa aina kysäistä rengasliikkeistäkin. joskus tulee iloisia yllätyksiä kuten esim porin seudulla noormarkussa olevasta kktakala liikkeestä saanut usein euroopan halvimmat nokian talvirenkaat.. asennuksetkin kun kuuluu hintaan.
     
  8. |Lake|

    |Lake| 3rd gear

    GM farmareissa on 5x5, laatikkomallin sedaneissa 4.75x5, paitsi jos on poliisi/taximalli, silloin taitaa olla 5x5 jos en ihan väärin muista.
    Sitten 1991 eteenpäin (sämpyläkoriset) on farmarit ja sedanit kaikki 5x5 jaolla.
     
    dart -66 tykkää tästä.
  9. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Komppaan tätä, itsekkin sain viimeksi paikallisesta Rengasmarketista asennettuna halvemmalla pykälää paremmat renkaat kuin RengasOnlinesta pelkät noname gummit...

    Tuo Sava Eskimo on niin nastana kuin kitkana kohtuu hyvä gummi.
     
  10. HV

    HV Gearhead

    Venäjältä Värtsilästä käyttöauton renkaat Nokian Nordman 5, 195 60 R15 valmistettu viikolla 38 kuluvaa vuotta 216 euroa alle laitettuna. Ja toiset saman merkkiset ja malliset mukaan irtonaisena vähä isompana 205 60 R16 valmistettu viikolla 4 kuluvaa vuotta 297 euroa. Ei netistä enää kannata tilata mitään.
     
  11. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    saispa noita venäjän renkaita halvalla tilattua netistä tänne länsisuomenkin puolelle. :)
     
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Laittaako joku värtsilässä vanteelle vai kävitkö sortavalassa?
     
  13. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    http://rengasplanet.fi/
     
  14. HV

    HV Gearhead

    Siinähän se kolmosen vastapäätä on valkoisessa "rakennuksessa" miehet jotka laittavat alle. 1400 ruplaa = 20 euroa. Nopeaa ja hyvää palvelua oli.
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Okei hyvä tietää. Joskus pari vuotta sitten kysyin niin paikkasivat vaan renkaita ym. Se missä rekkojakin aina eikös juu.


    Kyllä mä nonsence halvemmalla tuon kumit sulle ovelle mitä planet pyytää.
     
    NonSenCe tykkää tästä.
  16. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    En ole rengas-alalla, niin en tiedä - mutta mahtaako sitä kautta saada lisää asennustyö-volyymiä, jos rekisteröityy näihin nettirengas-lafkojen "yhteistyökumppaniksi"? Mietin vaan, kun jopa pk-seudulla näkyy renkaiden vanteillelaiton hintahaarukka pyörivän 10-20e/pyörä näillä yhteistyöpuljuilla ja ei se minusta kovin pahalta enää vaikuta.

    Mainittakoon, että Buickiin kun pari vuotta sitten hommasin kierroksen 215/65R15 kumeja, niin päädyin hommaamaan Nexen N'Blue HD:t. Tuolloin halvimmaksi tuli tilaus 1001renkaat.com:sta + asennus lähiputkassa vanteille ... renkaat maksoi 290e ja rengastyöt 50e.

    Noin yleisesti rengas-liikkeille: laittakaa, please, ne (kilpailukykyiset) hinnastonne nettiin näkyville. En tiedä muista, mutta mulla ainakin rapsahtaa välittömästi punaista rastia ja välilehti selaimesta kiinni, jos liikkeen nettisivulla lukee "soitapäiväntarjousmeilläparhaathinnattoivoorengasrane"...sama tapahtuu, jos hinta ei heti kättelyssä vaikuta kilpailukykyiseltä.

    -JJ-
     
    Muokattu: 20.10.2016
    eilhik tykkää tästä.
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    50€ jo vähän nahkea. Paras oli joensuussa yksi firma mikä pyysi satasta 15" kumien laitosta vanteelle :D
     
  18. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    niin.. ei mitenkään kauhean halpa paikka minusta.. 588e 4kpl, nokian hakka8 nastat (käyttikseen sopivat) pelkät renkaat siis tuolla olisisivat jopa 2e (kaksi euroa) halvemmat kuin mitä ennen mainitsemassani "paikallinen" kumikorjaamo takala (kktakala.com) pitää renkaille hintaa, ja tuohon hintaan kuuluu vanteille asennus ja tasapainotus (yleensä vielä on saanut autoon asennuksetkin mukaan hintaan). epäilen että alle 60e ei nykyään pääse vannetöissä jos tuo irtorenkaat jne asennettavaksi. (ei ainakaan porissa. viimeksi kysellessäni on ollut 50-80e hintoja)

    tosin tuo oma käyttis vielä kulkee ensi talven vanhoilla nastoilla.. ei niillä taida vielä olla kahta talvea ajettu. muiden perheen autojen renkaiden kunto pitääkin käydä läpi piakkoin.

    ---
    löytyykö tuolta venäjän maalta halvalla ns jenkki koon isompia/leveämpiä renkaita? tai vielä halvempia lingkongpong renkaita kuin suomesta? tai vaikka niitä valkokylkisiä?
     
  19. J.J.

    J.J. Gearhead

  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kalliita hintoja kun värtsilästä saa vaikka saman nordman 5 3000rub ja siinä jo välistävetoa.
     

Kerro tästä muillekin!