Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Ai hitto, eli noi T-satsit on siis vakisarjoja tosta uudemmasta mallista? Ilmankos noissa kuvauksissa ei mainintaa -98 vanhemmista löytynytkään! Eli joku noname-tankosarja vaan 98-99 vuotisesta ois hyvä diili? Saakohan niihin sit irtopalloja jälkeenpäin kuin helpolla?

    Tohon Moogiin ainaki saisi osia. Ei taideta myydä settinä ollenkaan, osat erikseen tilailtava...? Onkos se track barkin vaihdettava samalla uudenmalliseen, kun toi vanha ois ehjä vielä? Onko noi 98-99 varret ihan bolt-on vai pitääkö ropeltaa jotain...?

    Kiitos tosta linkistä, ristikoita ja kannatinlaakeri pitääkin jossain vaiheessa tilata valmiiksi odottelemaan!
     
  2. smgt

    smgt 3rd gear

    Minä oon laittanu rasvattavat aina sitä mukkaa ku on jottai hajonnu. Aika mustaarasvaa niistä pois aina tunkee vaikka vähän väliä laittaa. Jos osissa on muuten sama laatu ja ainut ero on rasvaus niin kyllä varmasti rasvattava kestää pitempää.
     
    Ranee tykkää tästä.
  3. Ranee

    Ranee Gearhead

    Tosiaan niissä ristikoissa joita olen käsissäni pyöritellyt ainoa ero on onko nippaa vai ei, aivan samat poraukset kuitenkin on.
     
  4. persus

    persus 3rd gear

    mistähän sais ostettua järkevästi ramain alkuperäis osana kampuran asennon tunnistimen? tolla numerolla 05015488AB. mega autosta kysyin mut ei ollu saatavilla ois jääny jälkitoimitukseen.
     
  5. nakkertton

    nakkertton 3rd gear

    Dana 80 vm 1995 Ram. Mikä liike vaihtaisi pinionin Stefan kyseisestä akselista uudenmaan alueella ?
     
  6. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Tukkurilla on kaksi, tilataanko?? 118.00/kpl.

    Minkä auton mukaan ja mistä toi numero on peräisin?? Kun en varaosakuvista moista numeroa löydä!!!
     
    Muokattu: 24.10.2016
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, nolottaa :oops::oops: . En saanu vaihdettuu, ei vaan oo niin pitkää vääntövartta että olisin saanu pinionin mutterin irti!! On tiukassa... Stefoja olis hyllyssä, mutta ei saa mutskuu auki ja jos ei saa mutskuu auki, sen kiinni saaminen kireelle on kans vaikeeta... Harvoin käy näin, mutta nyt kävi!! Meni tämä päivä kansanterveydelle, no sale!!

    Se mistä puhuin on Autofit Koskelo/Oy MK-Nordtech Ltd, kannattaa kysyä, jos siellä onnistuis, kun kumminkin on kuormuri-korjaamo....
     
  8. nakkertton

    nakkertton 3rd gear

    Täytyy soitella. Jamant oliko siinä stefa setissä, mukana sellainen repair sleeve siihen yokeen ? / Kannattaako sellaisella varautua ?
     
  9. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ei oo sellainen repair sleeve stefa, ihan orkkis siihen sopiva, ei tatte varautua, paitsi sitten jos on yokessa ura, mutta harvoin on uraa...
     
  10. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Yksi laitettu tilauslistalle!!
     
  11. persus

    persus 3rd gear

    Kiitos!ja huippuasiakas palvelun kera!!☺
     
  12. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Parhaani yritän, mutta välillä tulee huteja (kuten tuo D80:sen pinionin stefan vaihto, vieläkin harmittaa/nolottaa)...
     
  13. Sauhu5.9

    Sauhu5.9 1st gear

    Mitäs porukalla on vaihteiston lämpötilat ´´normaalit´´ kun itse seurailen edgen kautta 48re tä niin siinä 88-100 asteen välissä keikkuu..
     
  14. Peha

    Peha 1st gear

    Uusi Dodge Ramisti olen ja tässä törmännyt ilmeisesti ekaan ongelmaan. Auto on 97vm 2500 Rami Cummins ja nyt ihmetyttää ABS-jarrut, jotka ei ilmeisesti pelitä. Ei kuulu rutinaa tai tunnu polkimessa mitään nypytystä. ABS-valo ei jää palamaan käynnistyksen jälkeen vaan sammuu ihan normaalisti ja tässä on kaikissa neljässä kulmassa ABSit. Mistä lähtisi ongelmaa ratkomaan ennen kuin autoa tarjoaa katsastukseen?
     
  15. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Vikadiagnostiikasta lähtisin, keskusteleeko testeri ABS-modulin kanssa ollenkaan...
     
  16. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

    Teholappuja tarvitsee katsastukseen... Mistä löytyis virallista dokumenttia mallisarjan tehoista? Ja että jarrut ja voimansiirto pysyy samanlaisena koko mallisarjan?
     
  17. turbosleeper

    turbosleeper 3rd gear

    Miksikäs ne semmosia kyselee? Erikoista touhua...
     
  18. Pertura

    Pertura Gearhead

    Voi olla että ei mistään, koska voimansiirto ja jarrut eivät pysy samanlaisina läpi mallisarjan. 2genissä 2500 ja 3500 etuakselit jarruineen on samat, mutta taka-akselit D70 vs. D80 on eri, samoin jarruissa on eroa takana. Sylkät takana on eri kokoiset, lisäksi muistelisin että rumpujen leveydessä on eroa. 1500-sarja taas sitten on aivan eri kilkkeillä alustastaan, akselit ja jarrut on tyystin eri.

    Mutta mihin tarkoitukseen nämä laput ovat tulossa, josko helpottaisi kaivamista?

    edit: Vai ollaanko tässä Trafin mallisarjojen kanssa tekemisissä, että 1/2 ton, 3/4 ton ja 1 ton ovat kaikki omia mallisarjojaan, riippumatta mitä mieltä autojen valmistaja on mallisarjoista?
     
    Muokattu: 28.10.2016
  19. PERRHANAA

    PERRHANAA 1st gear

    Mulla olis hyllyssä uusi sarja 2500/3500 muistaakseni 2001 malli vuosi, tuli tilattua joskus väärä sarja omaani.
     
  20. Tanelim

    Tanelim 2nd gear

    96 automaatti ramista katos pakki. Meni ensin päälle ja sitten hyppäs pois päältä. Sen jälkeen ei ole pakkia löytyny. Ei nytkähä eikä tapahu mitään. Mistä alkas vikaa etsimää? Vivussa tuntuu että pykälät menee päälle. Kaverille kyselen terveisin 6speed manual. ;)
     

Kerro tästä muillekin!