Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Lastentautien sijasta käyttäisin ennemmin nimitystä rapeita vanhuuden vaivoja :D
     
  2. jampero

    jampero 1st gear

    Kuulostaa lupaavalta :) Täytyy vaa imuroida kaikki mahdolli tieto autosta ja toivoa parasta :) m/s renkaat meinas olla hieman liukkaat tuolla lumella :) Olihan se kivaa kun se tarjos pitkääpeltiä menosuuntaa mutta kun toi liukuloota on hieman uusi tuttavuus :)
     
  3. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Ja jos jotain hajoaa niin Rockautosta ei osat maksa juuri mitään. Miehekkäitä ajohetkiä!
     
  4. hevimies

    hevimies Gearhead

    kyllähän v8 on autoissa ja muut on starttimoottoreita! Mukavaa posotella vanukkaalla talvipakkasella. Molemmat omat farkut ovat täysin stop tilanteessa. Oldsiin tarvisi vaihtaa pääsylkkä ja ilmata jarrut, sekä rakentaa hehkureleistys. Capriceen pitäs tehä kaikki rungosta eteenpäin ;) kaveri tajos jo toista vaniakin niin saattaapi tuo oldsi lähteä myyntiin. Sais muijakin ajaa vanilla sitten. :)
     
  5. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    on taas se aika vuodesta kun viritellään miss windy shopin pahvilaatikkoo maskiin.
     
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    toissapäivänä laitettiin talvikiekot suht sileitten kesäkumien tilalle, kun ei enää tuolla lumessa tahtonu etiäppäin päästä? ja samalla tuli todettua että tankki vuotaa saumastaan joten eilen hain partsista uuden sellaisen? nytkun ehtis viel asentamaan sen? varmaankin asennettava sen jälkeen kun mikkiliimaa on ensin näyttänyt takapyöränkoteloon:eek: ihme ruostujia jo kahenkymmenenseittämän vuojen kohallao_O
     
  7. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Vuotaako paljonkin? Meinaan vaan tuota hitsailua sen lähistöllä... :confused:
     
    leivonharri tykkää tästä.
  8. hevimies

    hevimies Gearhead

    kohta myydään tarpeettomaksi jäänyttä uutta polttoainetankkia :D
    noh kyllähän sen kans saa varovainen olla.

    Itse pakkasin tuon vanin nenän umpeen routamatolla. Saa lämpömittarinkin nousemaan jo 10km kohalla hitusen :D
     
    Muokattu: 11.11.2016
    Gary Grand tykkää tästä.
  9. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Niksi Pirkka, mistä näkee että on aika vaihtaa tulpat farkkuun, no tästä kesällä sit vaihdetaan ja palataan asiaan vuoden päästä jos muistetaan.

    http://aijaa.com/PipiIY
     
  10. jampero

    jampero 1st gear

    Semmoista kyselen, että mistä löytyy 87 chevy lankkukyljen vakionopeudensäädin? Miten toimii, jos toimii ja, jos ei toimi, niin miten saa toimiin? :) Nyt on, niin paljon herkkuja autossa, että näin paljon niitä ei ole ollut edellisissä yhteensäkkään :D Ransmanneja ja japseja ollu pihaa koristamassa aiemmin :(
     
  11. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Iso alipainekello kaasarista etuvasempaan. Tuntuis olevan että vikaantuu tyypillisesti joko kalvostaan tai sitten kelojen liittimille tulevat karvat katkeaa kopan sisältä. Ja käyttökytkimet pitäisi löytyä vilkkuviiksestä, tai ainakin buikissa ne on siinä.
     
  12. jariha

    jariha Double Gearhead

    kyl se senverran vuotaa et tankki irti eka ja sit liimaamaano_O
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  13. jariha

    jariha Double Gearhead

    meillä oli viiksenjohto poikki siitä mistä tilttiratti kääntyy? tilattiin uus viiksi ja sehän rupes taas toimiin;) tosin olihan siitä purettu alipainekellot yms:t pois ennen sitä? mut helppojumppa oli silti kun kaikki osat löytyi:)
     
  14. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    On se muutes kerran tipahtanu multa koko kellokin irti siitä raudasta, korkkasi ruuvit muovista. Korjaantui pykälän paksummilla ruuveilla.
     
  15. jampero

    jampero 1st gear

    Apua! Tääl ois taas yksi urpo uuden harrastuksensa parissa :) Missä mättää ryyppy pitää kierokset aivan hiton korkeella kylmänä ja pitkään? Ja onko normaalia, että vaihde silmässä heiluu koko auto hiljalleen kun ollaan paikallaan jarrua vasten? Auto oli chevrolet caprice estate 87 "lankkukylki" :(
     
  16. jampero

    jampero 1st gear

    Ainiin rauhottuu vasta kierrokset kun on ajana jonkun matkaa. Jotenkin ei toimi sen jälkeenkää ihan normisti.
     
  17. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Ryyppy tuntuisi pelittävän normisti. Perus jutut kannattaisi tarkistaa ekana, (sytkäosat, bensafilsu ja bensantulo kaasariin, alipaineletkut yms.) Sitten voisi tehdä pientä hienosäätöä korotettuun tyhmäkäyntiin jos on tarvetta.
     
  18. jampero

    jampero 1st gear

    Kiitti neuvoista. Onko noissa muualla sulakkeita kun kuskin jalkatilassa? Pitäs löytää sisäpuhallus takasin :)
     
  19. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Ei ole muualla. Kannattaa tarkastaa konehuoneen puolelta myös siitä puhallinboksista (apukuskin puoli tuulilasin juuressa) etuvastus/releet/liittimet mitä kaikkea olikaan.
     
  20. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Puhaltaako jos pistät täysille? Jos puhaltaa niin etuvastus rikki.
     

Kerro tästä muillekin!