V8-Marketin käytöstä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Ylläpito, 25.2.2016.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Noei. Miksi niitä pitäs olla jatkuvasti uusimassa, jos tavara on edelleen myynnissä. Ei se minun vika ole, jos joku ei osaa/älyä/halua poistaa tarpeetonta ilmoaan.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Siksi on varmaan liikennesäännöt ja laitkin koska kaikki ei ole yhtä tunnollisia. Vielä kun kyse ei ole yksittäistapauksista vaan tuntuu että enempi jo myytyjä tuolla lojuu kun myymättömiä.
     
  3. 42olds

    42olds 2nd gear

    Eikä minun vika myöskään. Eli ollaan niinku tasoissa.

    Eikö fiksuin ratkaisu olisi seuraava systeemi:
    2 viikon välein automaattinen viesti sähköpostiin, jossa on joku yksilöity linkki. Sitä klikkaamalla ilmoituksen näkyvyys jatkuu 2 viikkoa. Sen huomioimatta jättämällä ilmoitus poistuu.

    "Ei kaikki roiku sähköpostissa tms" on sit varmaan seuraava vastalause. No linkki voisi olla elossa vaikka viikon ja vasta sen jälkeen sitten ilmoitus poistuisi. Jos ei viikossa käy sähköpostissa, mutta osaa myynti-ilmon laittaa nettiin, niin saa vaan syyttää itseään.
     
    janiluo, Pertti K, toyopet ja 1 muu tykkäävät tästä.
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tai sitten museo/näyteikkunaosio niille jotka haluaa tavaraa pitää näytillä muuten vaan vaikka vuositolkulla :D
     
  5. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Millähän vitulla noita ilmoituksia saa "uppailtua"??? Itellä nyt ei ole ku pari rojua myynnissä, mut ois se nyt kiva joskus nostella ilmoitus ihmisten ilmoille... :mad:

    Nyt ne makaa vissiin marketin "perimmäisenä".
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kai sitä halutaan pitää näytillä niin kauan että transaktio tapahtuu, eikä se välttämättä ole pelkästään hinnasta kiinni. Mullakin on ostoilmoitus ollut varmaan n. vuoden eikä ensimmäistäkään yhteydenottoa, enkä ole edes mitään kummoisia ehtoja siihen laittanut.

    Uppaukseen ei taida olla muuta konstia kuin uuden ilmon tekeminen. Mutta 42 Oldsin ehdotus oli samansuuntainen kuin itselläkin ajatus olisi.
     
  7. soppa79

    soppa79 Gearhead

    Pitäisikö myynti ilmoitukseen tulleista kommentoinneista tulla jokin ilmoitus? ei ainakaan tullu mulle?? Onneksi huomasin että kuva ei ollut linkittynyt ja menin editoimaan, ois kaupat jäänny muuten tekemättä!!!

    Taas siellä marketilla on tavaraa otsikolla ja tietokentässä "myyty" nimikkeellä. Miksi v*tussa sitä ilmoa ei voi poistaa jos se on myyty vaan merkitä myydyksi. Samaa ihmetelly aina myös useiden tuotteiden myynti ilmoissa että mikisi tuotteen perään pitää lisätä "myyty", poistaisi nyt sitten koko tuotteen listalta.

    Kannattaisi varmaan laittaa jonninmoiset käyttö ohjeet markettiin, niinkuin oli vanhassa stikynä ja poistaa modejen toimesta väärin tehdyt.
     
    Muokattu: 11.12.2016
  8. janiluo

    janiluo Gearhead

    On muuten tosi typerästi taas tehty puoliksi tuokin viestitystoiminto.
    Vanhalla puolella viesti nousi ensimmäiseksi jos joku kommentoi niin tiesi että joku kysyy jotain.

    Ehdotan ylläpidolle että laittakaa paskamarketin viestistä linkki tuonne "Ilmoitukset"- kohtaan kun siellä näkyy punainen täplä muistakin ketjuista! Luulisi saman logiikan toimivan kaikissa viestiketjuissa.

    o_O
    - Jani -
     
  9. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Oma myynti ilmoitus katoaa nopeasti näkyvistä,edelleenkään ei ilmeisesti ole nostomahdollisuutta?Voisiko harkita että ilmoitusta voisi nostaa vaikka 1-2 viikon päästä ilmoituksen jätöstä ylöspäin kertaalleen?Aika hankalaa jos täytyy aina tehdä uusi että saa rojunsa näkyviin ekalle sivulle.
     
  10. Impalala

    Impalala 3rd gear

    Jätin/ainakin yritin jättää ostoilmoituksen tuonne "ostetaan osia" palstalle, mutta jostain syystä se ei tuu näkyville ollenkaan, löytyy kylläkin osiosta "omat ilmoitukset"
    Mitä teen väärin?
     
  11. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Nyt on nostomahdollisuus.Maksaa 2e.En tiedä sitten toimiiko, jätin tarjouksen käyttämättä
     
  12. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  13. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Kun jos nosto 2e niin josko lasku 1e...:)
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Paljon poisto maksaa?
     
    Ässä. tykkää tästä.
  15. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Tänään(kin) soi puhelin ja vastasin. Soittaja halusi ostaa hansikaslokerokirjasen 70-luvun MoPar autoon. Ja minähän möin (on jo viety postin hoteisiin ja matkalla kohti lajittelukeskusta).
    Kysyin sitten että mistä oli hoksannut kysyä kirjasta niin sanoi että V8-Marketista. Kertoi lukevansa sieltä ilmot joka päivä. Kertoi myöskin että 3-4 kaveriansa tutkii joka päivä V8-Marketin saldon. Että joskus tälleesti.
     
    rane58 ja Catiska tykkäävät tästä.
  16. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Suosittelisin vieroitushoitoa

    V8 marketin käyttäjän tunnistaa yleensä laajentuneista pupilleista. Mahdolliset äkilliset rahantarpeet voivat myös viestiä V8- marketin käytöstä.
     
  17. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Jos joku kyselee/vastaa V8-Marketissa niin tuleeko siitä ilmoitus sähköpostiin? Niin kuin yksityisviestinä? o_O
    Taaskosekyseleetyhmiä. :rolleyes:
     
    PauliR tykkää tästä.
  18. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ja taas! Viime viikolla puhelin soi. Soittaja halusi ostaa osan MoPar autoonsa. Oli nähnyt ilmoituksen V8 Marketissa. Matkahuolto hoiti osuutensa ja kyseinen osa on tänään päässyt perille ao MH toimipisteeseen. Jo toinen V8 Marketin lukija lähiviikkoina.
     
    rane58 tykkää tästä.
  19. janiluo

    janiluo Gearhead

    Mäkin katon Paskamarkettia säännöllisesti mutta vituttaa kun siellä on liikaa Mopar ja Ford ilmoituksia.
    Joutuu kahlaamaan samoja turhia ilmoituksia kokoaja...
    o_O
    - Jani -
     
    PauliR ja rane58 tykkäävät tästä.
  20. kuokka

    kuokka 2nd gear

    Minuakin kiusaa nostomahdollisuuden puuttuminen. Vanhalla palstalla saatoin myydä/ostatella osaa kolme/neljä/viisi vuotta ennen ostajaa/myyjää. Sitä oli hyvä aina välillä käydä nostamassa josko joku myyjä/ostaja olisi sillä kertaa kuulolla. (Mitä oudompaa tavaraa meni kaupaksi kun tarpeeksi kauan tyrkytti.) (Niin kuin -66 impalan takapenkin selkänojan jousiranka tai -64 valiantin konepellin jouset.) Nyt ilmo katoaa kahdensadan sivun päähän ja ostaja/myyjä katsoo, että on ilmolla jo ikää... ei taida olla enää voimassa. Tekisi mieli sanoa vittuperkele, mutta en sano.
     
    palontie, xarper ja rane58 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!