Vaniin kaikkee kivaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja stikke, 11.12.2016.

  1. stikke

    stikke 1st gear

    Morjesta pöytään jengille, tässä olis vasta jenkki hankittu ja nyt sitte olis päivänpolttavia polttavia kysymyksiä. Mistäs jengi on tilaillu noita ehostuspläjäyksiä g20 vaniin?
    Mulla on nii karsees kunnossa maski ja valokehykset, että joutaa vaihtoon. Eli mistä porukka on hankki kokonaa kromisia säleiköitä yms? Ja tietysti päheitä gansterilippoja?
     
  2. rampleri

    rampleri 3rd gear

    http://www.lmctruck.com

    Tuolta Fleetsideen jotain kattelin.
    Näyttäs olevan kaikkiin "työkoneisiin".

    Toki näihinhän on tarjontaa ylenpalttisesti vähä jokapuolella.

    Kotimaastakin löytyy, täällä ei vaan tuo kaupanteko näytä noita myyjiä niin paljon kiinnostavan ku jenkkejä.
    Ainakin nettisivuista ja ostamisen helppoudesta päätellen.

    Mielelläni tilaisin kotimaasta, vaikka vähän kalliimmallakin.
    Mutta miksi kaupantekoon ei viitsitä satsata?

    Onko millään suomalaisella jenkkiosafirmalla vaikkapa yllämainitun liikkeen tasoisia sivuja?

    Kaikki osat selvästi hintoineen esillä.
    Sieltä ostetaan mistä helposti saadaan ja mielellään vielä järkevään hintaan.
     
  3. helvetinkat

    helvetinkat Gearhead

    juuri näin. tuhlataan kaikki rahat ensin kaikkeen ulkoiseen paskaan ja sitten kitistään ku ei katsurisetä tykännykään mun lipoista ja himmeleistä vaan vaati uusimaan sitä sun tätä ja rahat olikin jo tuhlattu...
     
    hzemax tykkää tästä.
  4. stikke

    stikke 1st gear



    Ei itseasiassa. Tekniikkaa uusitaan ja samalla kun keulaa puretaan, ni eikös se nyt vaan ole järkevää tehä pientä kasvojen kohotusta vai samat paskatko sinne tarvii **ttu laittaa. KUN kerta puolet ruuveista on poikki ja koko keula rämisee joka suuntaan ja sillee.

    Tässä tapauksessa ollaa kyllä tekemässä koko autoa uusiksi, mutta kun esim blueprintiltä saa uuden tekniikan ja vastaavasti näitä "ehostusromuja" vähän heikommin, niin siksi kyselin..
     
  5. 401

    401 2nd gear

    Tunsitko saavasi apua ongelmaasi?eipä sillä että minäkään kykenisin sen enempi auttamaan.vaniin vaan sopii se lippa ja jotain muutakin himmeleitä kunhan se ei liiotteluks mee.mutta totta kait sinun ilmeisesti täytyy purkaa auto täysin osiks ensin ja tehdä täysremontti koko tekniikkaan vaikkei sille tarvista oliskaan.vasta sitten voit kysyä täältä mistä saat uuden maskin.
     
  6. stikke

    stikke 1st gear


    Jep :D vähän samalta tuntuu! Ja niinku tos kirjoitin, ni ku ei ole tekniikasta mitään kysyttävää, ni taas oletetaan että rakenteilla on loppuun ajetulla 305 varustetulla vanilla viimeinen matka ennen paalia. Niitähän on kuitenkin, kait.

    Ja vanin harrastaminen siinä mielessä että niitä entisöitäs tai rakennettas vaikka tekniikaltaan hyväksi (350,383,454) ei taida juuri olla. Mulle taas perheen koon ja vastaantulleelle hlö vanin kautta kasvo pieni outo fiksaatio kyseiseen kamppeeseen.

    Itselläni ei ole sen kummoisempi ongelma, kun kansipahvit paloivat, mutta ideana on tuoda uusi 383 stroker tai 350 paremmilla kansilla, imu- ja pakosarjoilla tms tms, ja rakentaa vanha tekniikka vaikka sitten pikkariin.

    Mut joo palatakseni kysymykseesi, ei en saanut vastausta. Sen verran oon kuitenkin tehnyt tausta tutkimusta, että tubegrillet vaniin on toosi harvinaista herkkua!
     
  7. helvetinkat

    helvetinkat Gearhead

    kiva. soita hartolaan koskisen pojille. heiltä saattaa hyvässä lykyssä löytyä keulaa, viimeisenä ny uutta kannattaa laittaa mikäli priimaa vanhempaa löytää.
    0400843083, 0400646403
     

Kerro tästä muillekin!