Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mun uskovainen mummo ei aikanaan voinut katsoa televisiota. Koska se oli saatanan välikappale ihmismielen tuhoamiseen tms.

    Tää Facebook vastaisuus kuulostaa ihan yhtä loogiselta. Tuntuu että jenkkiautoiliat on aika isolla prosentilla Mielensäpahoittaja elokuvan päähenkilöitä.
     
    fenix ja ihd tykkäävät tästä.
  2. artz

    artz Gearhead

    Ei ole aikomusta edes yrittää listalle mutta seuraan/katson jaksoja tämän ketjun kautta. Ei ole ollut myöskään syytä ennen postata tähän ketjuun, mutta se ei tarkoita etteikö tarve ketjulle olisi. En ole facebookissa joten siihen sitten jää mun seuraamiset sitten.

    Ehkä vielä voisi harkita ketjun ylläpidon jatkamista jos/kun nyt yhä enemmän ilmoittaa tarvetta hiljaiselosta huolimatta olevan?

    Toki ymmärrän myös että voi olla hiukan ankeaa lähes yksin ainoana kirjoitella tänne.
     
    Muokattu: 10.1.2017
  3. viridia

    viridia Gearhead

    Ei veispuukkiin tarvitse rekisteröityä, että voi lukea esim. näitä blacklist juttuja..Aika naurettavaa ettei voi edes avata facebookin linkkejä...ps. En minäkään siellä ole, mutta silti käyn lukemassa niiden päivityksiä, jotka näkyvät kaikille.......
     
    fenix tykkää tästä.
  4. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Niin kauan kuin Facebook, kysyy oikean nimen, puhelinumeron, sijainnin , muita vastaavia tietoja niin en sinne kyllä rekisteröidy. Yhden facebook tilin olen auttanut sulkemaan ja se ei ollut ihan helppoa. Tilin sulkeminen ei tarkoita, vielä että sinun kaikki tietosi poistettaisiin...
    Ihme, että ei facebook vaadi luottokortin numeroa ja henkilötunnusta vielä, noh eiköhän sekin aika tule. Kun hyväksyt facebookin niin samalla hyväksyt että kaikki kuvat ja kirjoitukset eivät enään ole sinun omiasia vaan facebook saa lainata tai käyttäää niita muualla. Facebook myös myy käyttäjätietoja erilaisille mainostajille ja yrityksille. Maailma olis parempi paikka ilman moista juttua. Nykyään monet on sitonut sisäänkirjautumisenkin/varmennuksen vai facebookin perään. Elikä suoranaisesti kiristystä, tee tili tai et saa tätä käyttöösi.

    Ilman tunnusta silmille hyppii se lätkä, että kirjaudu sisään, ja samalla pitää arvailla sitä epämääräistä numero ja kirjain sekamelskaa.
     
  5. BBC

    BBC Guest

    Niin, kysymys kuuluukin että "onko elämä parempaa kun on Facebook"? ja miten se elämä sitten muuttuu paremmaksi? Saako siitä rahaa, bonuksia, pisteitä, rundirahaa tai jotain muuta gutaa? vai onko se vain hienoa ja uutta (tai oikeastihan se on vanhaa) ja tietenkin jos kuuluu facebookiin, kuuluu "piireihin" ja voi täällä vittuilla meille junteille kuinka mummoja ja takapajuisia me jotkut olemme.
     
    three hundred tykkää tästä.
  6. three hundred

    three hundred Gearhead

    Mä yritän pärjätä täällä dinosaurus aikana ilman buukkia, ne mitä ohi menee niin menköön.... Vaihdetaan sitten harrastus mielenkiinnon kohdetta.:cool:
     
    esmi tykkää tästä.
  7. 1320

    1320 Gearhead

    Juuri näin, samaa mieltä. Varmasti paljon kaikkea on mennytkin ohi kun en tuolla ole koskaan käynyt, mutta menkööt sitten. Ei mua ainakaan kiinnosta roikkua jossain buukissa ja katella kun joku kaveri on juuri ostanut kaupasta maitopurkin, tai etenkään ei kiinnosta laittaa itsestä kuvia näkyville.

    Jos kisat ja cruisingit siirtyisi kanssa tuonne, niin menen sit yksinäni kiihdyttelemään johonkin suoranpätkälle ja polttelemaan kumia Vantaa Cruisingin aikaan entiselle kokoontumispaikalle silläaikaa kun muut ajelee sillä tietokoneellaan siellä vasebuukissa.:poff:

    Kohta kun joku sanoo, et eihän siellä tarvii olla mitenkään aktiivinen, voi vaan käydä kattelemassa niitä postauksia, niin siitä vaan jos jotain kiinnostaa, tosin en minä sinne ajatellut mennä edes katselemaan.
     
    esmi tykkää tästä.
  8. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Niinku tos oli kirjotettu, niin niitä juttuja pääsee yleensä näkee rekisteröitymättä, riippuen sen sivun asetuksista.

    Sit moni on rekisteröitynyt nimimerkillä, ihan niin kuin esim täällä foorumilla.

    Ja se Facebook on sille kuvien ja videoiden lisäilijälle paljon helpompi "alusta" kuin tämmönen foorumi. Kuvaat videon ja se on heti siellä näkyvillä. Jos tänne haluaa kuvan pitää se ensin ladata johonkin palvelimelle, sit linkitellä sitä jokseenkin hankalasti tänne. Varsinkin jos haluaa tehdä sen kuvilla ja videolla höystetyn päivityksen jostain tallilta, varikolta tai radalta suoraan esim puhelimella, niin se onnistuu faceen tosi helposti ja tänne se on siihen verrattuna tosi työlästä.

    Ja minunkin kaltainen jäärä on pystynyt sinne liittymään eikä oo enempää menny aivot sekasin. Elämäni ei ole sen parempaa, muttei myöskään huonompaa facebookin takia. Mainoksia pomppii siellä sivupalkissa ihan samalla tavalla kuin eri foorumeilla ja nettisivuilla. Ei se oo niin vaarallista.
     
  9. xarper

    xarper Gearhead

    Huvittavaa kyllä kun tuolla just mainittiin ettei täällä kukaan kirjottele mitään, ja tosihan se on kun menivät pilaamaan foorumit ihan täysin ton uudistuksen myötä...

    Sit ykskaks alkaa hirvee itku ja kirjottelu kun ilmotetaankin sisällön löytyvän facebookista tulevaisuudessa.
     
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    , kaikkia ei kannata ottaa kavereiksi, yksikin riittää, esim. Black list,ja muut voi unohtaa. Jos on kiinnostunut autoista, taikkapa vanhoista jenkeistä, on Face täynnä kuvia ja tekstejä k.o harrastuksesta, jopa varmasti joka kaupungilla on omansa, vanhat jenkkiraudat jne. Jos se vituttaa, siitä ei tarvitse välittää, ei se kimppuun tule, ja suunsoitto on jossainmielin rauhallisempaa, kun ollaan omilla nimillä. Täällähän on hyvä huudella puun takaa anonyyminä, joten ei tämä perinteellinen Od:kaan ole sen ihmeellisempi.
     
  11. pts

    pts 2nd gear

    missä kaikki euro autot on ketkä pyrkii listalle prkl. :D

    t:bmw kuski;)
     
  12. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Mikä siittä tekee typerän?

    Miks just sä joudut lopettamaan sen Blacklistin seuraamisen? Ne kaikki julkaisut näkyy ihan jokaiselle. Samaan aikaan kun mainostat täällä lopettavasi seuraamisen, nuo sivut ja julkaisut saavat moninkertaisen määrän uusia faneja ja kiinnostuneita samalla sekunnilla. Jotka ovat valmiita avaamaan selaimestaan muutakin kuin Overdriven pääsivun.

    Facebook nyt vaan sattuu olemaan kiinnostavin ja laajin kanava julkaista yhtään mitään tällähetkellä. Ikävää tai ei, voivoi. Huomaa sen väkikadon täällä foorumillakin; mutta miksi sitä valittamaan koska kaikki on moninkertaisena kuitenkin siellä muualla.
     
  13. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Täällä ollaan, piilossa
     
    wilburi tykkää tästä.
  14. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Elkää poijat hätäilkö. Mä pyrin postaamaan listaan liittyviä asioita tänne mutta en varmasti ihan kaikkea mitä tuolla facessa julkaistaan.
     
    three hundred tykkää tästä.
  15. josu

    josu Gearhead


    Sinne vaan viivalle :D:D:D
     
  16. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Mummohan on sitten ollut melkein yhtä kova jätkä (uskovaisuutta lukuun ottamatta) kuin entinen tiimikaverini, jolla ei myöskään ole telkkaria, mutta kirjahyllyssä oli siinä TV:n paikalla uusi Harrikan V-kakkonen!
    Turha varmaan kertoa onko hän facessa, mutta on silti sosiaalisesti aktiivisempi "face to face" ja enemmän maailman ihmeitä livenä nähnyt kuin useimmat somessa asuvat...

    Kysehän ei useinkaan ole face-vastaisuudesta, vaan siitä miten itse haluaa aikansa viettää.
    Monelle autoharrastajallekin OD saattaa olla ainoa foorumi jossa viitsii ja ehtii pistäytymään, ja facet sun muut jo kuulostaakin samalle kuin joku suomi24, jossa heti hukkuu paskaan jos sinne vähänkin erehtyy astumaan!:lol:
     
    three hundred ja jariha tykkäävät tästä.
  17. 1320

    1320 Gearhead

    En nyt halua tehä tästä mitään numeroa enkä mitenkään kovaan ääneen mainostaa että lopetan seuraamisen, Blacklistallehan sillä ei ole mitään merkitystä seuraanko vaikka 5 kaveria OD:lta enää listaa, kyllä niitä seuraajia varmasti siellä kirjassa on ihan tarpeeksi. Kunhan vaan avauduin, kun ärsyttää se miten kaikki siirtyy sinne kirjaan, mutta eihän sille mitään voi, siirtykööt rauhassa, mua ei kiinnosta käydä siellä katsomassa tai etenkään liittyä sinne. Ihan tarpeeksi aikaa saa kulumaan jo muutenkin tän tietokoneen ääressä.

    Hienoa jos Hegemon aikoo pitää tätäkin ketjua pystyssä, iso peukku siihen suuntaan! Silloin ei tarvii sittenkään lopettaa seuraamista.

    En halua vääntää tästä feisbuukkiasiasta yhtään enempää, ihan sama vaikka kaikki olisitte sitä mieltä, että sinne kannattaa ehdottomasti liittyä, mä en ajatellut tehdä sitä, jään mielummin paitsi siitä mitä tuonne kirjoitellaan.:odwink:
     
    three hundred ja Inlinee tykkäävät tästä.
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    Uus asia? Ei ole. Muotia? Ehkä keski-ikäisten keskuudessa jotak on 2herännyt". Ei sinne kannata eikä tarvitse, jos siltä tuntuu, liittyä seuratakseen esimerkiks Blacklist asioita tai esimerkiks vipin rakentelun kuulumisia. Kommentointi ei onnistu ilman rekisteröintiä ja kirjautumista, mut ei se taida onnistua täälläkään eikä niit kommentteja tainnu tulla vaikka onnistuiskin. En tie, omaa elämää toi face ei oo juurikaan haitannu, päinvastoin, tehokas ja nopee tapa saada apua ja tietoa. Vois melkeen verrata eroo vaikka OD:n tekniikkapalstojen ja sen välillä et lähetät johki veekasiin kirjeen ja odottelet seuraavaa numeroo josko se siellä... Mut tosiaan jokainen valintansa mukaan, kaikki mediat ei koskaan sisällä kaikkee eikä meitä tavoita. Joissain asioissa toi face on helppo ja hyvä jopa tällaselle joka ei osaa sitä käyttää. Sinne on tosiaan helppo lisätä materiaalia ja sinne voi laittaa vaikka livelähetystä niinku me ollaan jonkinverran tehty omista tallisessioista.
     
  19. jariha

    jariha Double Gearhead

    ooteeta ^kattelin tossa ykspäivä huvikseen veispuukissa teijän livelähetystä ja kahden minuutin kuluttua tuli viesti että kirjaudu käyttäjäksi niin näet enemmän ja siihen loppu näyttö:wc: että ei siellä paljo surffailla jos ei oo käyttäjä? juu ja en oo toistaiseksi liittymässä vaikka osaisinkin, on toi identiteetti jo kertaalleen aiemmin varastettu, niin pistää muuten varovaiseksi kaikenmaailman kirjautumiset joojoo tiedonkeruu paikkoihin:odrealmad:

    ps. on muuten kirjotettu tähän topikkiin pitkästä aikaa ja paljon:poff:
     
    three hundred ja C-barge tykkäävät tästä.
  20. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Facebookin vastustajille:

     

Kerro tästä muillekin!