taas palaa jonkun talli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 843, 21.4.2009.

  1. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Masentavia juttuja, toivottavasti noi kusipäät saadaan kiinni.

    Nää tapaukset pistää aina miettimään että olisko pitäny sittenkin sijoittaa sprinklerijärjestelmään omassa tallissa, tosin ei taitais sekään auttaa tollaseen ulkoapäin sytytettyyn :mad:
     
  2. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Kyllä nyt tuli tosi paska fiilis. Tajusin just että olen nähnyt ton '58 Caddyn siinä tallissa. Voittiko se jopa Powerin entisöinti palkinnonkin? Kasissa ainakin esiteltiin. Joku vois ajatella ett sehän on auto vaan mutta harrastajalle se on kaikki...
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    On näköjään maailma muuttunut. Tähän asti näitä vanhoja autoja on pidetty lehdistössä ongelmajätteenä ja romuina, mutta nyt ainakin mulle ensimmäisen kerran löi otsikko vastaan tän päivän Länsiväylässä: Kalliita ajoneuvoja tuhoutui tuhopoltossa!!
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

  5. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tällaista tuli facessa vastaan :(
     
  6. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    ja taitaa taas olla sen auraa kiusaavan tuhopolttajan syy? :mad:
     
  7. rakkari

    rakkari 3rd gear

    tossa kuva auran palosta äkkiä kännyllä räpsästy ohi ajaessa..
    [​IMG]
    kuvaa klikkaamalla isommaksi

    ja näkyy siinä kanttiauton raukka.. :-(
     
  8. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Antaisivat nyt olla polttelematta ei pelkele tuollainen sovi.

    Avohoito on ulkoisettu ja napit loppu antakoon joku tällekin tikkuhemmolle 9mm Buranaa ahistukseen ainoa huono puoli näistä saa saman kuin ihmisistä.
     
  9. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    Toi elhikin allekirjoitus on ehkä parhaimpia Esko Nikkarin lausahduksia! Elokuvasta Pohjanmaa?
     
  10. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    tää nyt ei oo keneskään talli mutta vähän sinne päin, eli Luisianassa jannu sai kaupungilta urakan purkaa muutamat confederaatin muistomerkit mm. Robert E. Leen muistomerkin, seuraavana aamuna oli jannun Lambo poltettuna firman pihassa, siitä on kuvakin ameriikan sanomissa, pelkät fillarit on pystyssä tuhkakasassa...varmaankin niitten paljon puhuttujen lakanaan verhoutuneiden heppujen työtä..
     
  11. Crash_

    Crash_ 3rd gear

  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mites kestääköhän teräksinen merikontti kuin pitkään tulta?

    Niitä kimppatallit täyteen, niin ei ainakaan palomateriaalia lisää ois kun rautakuutioita talli täynnä
    ja jos jonkun autossa akku menee oikoseen, niin se kontti suojelee sit muun tallin ja se palava auto vaan grillaantuu sinne konttiin
     
  13. juhapih

    juhapih Double Gearhead

  14. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Huhut kertoo että e-body ja bmw. Jälkimmäinen vissiin kärsi pahemmin.
     
  15. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Muuten semmonen juttu tuli palotarkistuksessa vastaan

    Onko kukaan kokeillut polttaa käsiään epäkuntoiseen loisteputkeen??

    Siitäpä ei otakkaan kiinni jos pari päivää vilkutellut katossa.
    Sit jos lamppua vaihdellessa ihmettelee kiiltävää kohtaa siinä lampun muovikuvussa, se tulee siitä että lampun/loisteputken kuumuus on alkanut sulattamaan sitä muovia

    Ja se muuntajakin kuumenee valtavasti kun loisteputki ei syty tai vilkuttelee, siihen sopivaa kuivaa pölyä ja jotain muuta syttyvää lampun päälle, niin paskalla tuurilla liekki on eristeissä kattorakenteiden välissä
     
  17. karhu01

    karhu01 2nd gear

  18. hantta

    hantta Double Gearhead

    Muutama esimerkki omista kokemuksistani, viimeisin muutaman viikon takaa: yhdistyksen, johon kuulun, pitää kesäpaikkana vanhaa teolisuuskiinteistöä, koko paska puuta, kaksikerroksinen, ja oli tiukka peli menossa, kun neonvalaisin katossa alkoi savuta. Äkkiä sulakkeet irti ja palokunta paikalle, mutta hyvällä tuurilla selvittiin pelästyksellä. Aikaisempia tapauksia, asetoonirätti alkoi savuta nurkassa, ja lasikuituhartsijämä kertakäyttömukissa alkoi palaa, ja vieläpä roskiksessa, mutta tuuri kävi, sillä asiakkaan pikkulikka sattui katselemaan pöydän alla olevaa roskista, ja sanoi, että isi, roskis sauhuaa, johon iskä, että menepä muualle leikkimään. Onneksi pikkutyttö pysyi tiukkana, ja huusi isälleen, että ihan totta, roskis palaa, jolloin viimetingassa roskapönttö lensi pihalle liekehtimään.
     
  19. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Tammelassa jollakin kulotus lähtenyt käsistä :(

    http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005149684.html
     
  20. signet

    signet Gearhead

    Ei palanut talli,mut yksi purkuauto chevy alero kärähti tänään.7kappaletta 6kg sammuttimia tyhjensin siihen mutta ei sammunut,palokunta tuli kolmessa minuutissa ja sammutti sen hetkessä.Olkaa varovaisia ja pitäkää mielellään vähän enemmän sammutuskalustoa kuin on pakollista.
     
    valpas tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!