Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Äläs nyt. Se liikkuu yllättävän pitkään, jos omistajalla on hyvin paljon mielenkiintoa hitsaustöihin. Olen nähnyt yli 500000 km ajetun Cherryn, mutta se kyllä edellytti että omistaja on periksiantamaton himohitsaaja. Kattopelti taisi olla ainoa korin osa, mitä ei ollut hitsattu.

    Alla olevan kuvan laite olisi kyllä aika vahvoilla maailman paskinta autoa valittaessa. Yhdistetään Nissan Cherryn ajo-omituisuudet ja ajomukavuuttomuus, valoa nopeampaan ruostumiseen, ja yhdistetään siihen Alfa-Romeon murheboxeri ja sähkölaitteet, niin voiko mikään enää mennä enempää pieleen? Italian ylpeys: Alfa-Romeo Arna. Muutama vuosi sitten Mobilisti lehti peräänkuulutti koeajoautoksi tällaista, mutta ilmeisesti ei niin masokistia autoharrastajaa Suomesta löytynyt, jolla olisi toimiva tällainen.

    [​IMG]
     
    passerby tykkää tästä.
  2. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Näytti olleen mallien hintaero suhteellisen pieni, josta varmaan tosiaan johtui että lähes kaikki olivat 1,5-litraisia.

    Hinnat kolmiovisina 1983:

    1,0 DL (50 hp) 46 480 markkaa
    1,3 GL (60 hp) 50 480 markkaa
    1,5 GL (75 hp) 51 480 markkaa

    115-heppainen Turbo olisikin sitten maksanut 73 980 markkaa. Niitäkin aikanaan tuli, muistelen että kaikki itse näkemäni ovat olleet mustia.

    Triangle Motorissahan näkyy olevan kokonainen pikku-Datsun-kokoelma myynnissä, Cherryn lisäksi 1000 Deluxe -69, 1200 Finn -73 ja 100A -75. Sekä vielä asiaa sivuten PMC Gloria -66.
     
  3. guru

    guru Gearhead

    lintzi: kyllä ne datsunin listat oli muovia jo 80-luvun alussa
     
  4. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Kyl ne sellaisen löysivät, ja tekivät parivertailun. Mobilisti 2000 -lehdessä tosin, numerossa 1/2015.
    http://www.mobilisti.fi/mobilisti/alfa-romeo-arna-ja-datsun-cherry/


    Onhan toi Trianglen pyyntihinta siitä Cherrystä aika kovan kuuloinen, mutta jollekin varakkaalle, joka haluaa (luultavasti jostain omaan menneisyyteen liittyvistä nostalgiasyistä) juuri tuollaisen, niin tuo hinta ei tunnu missään ja toista samanlaista ei ihan heti varmaankaan ole tulossa vastaan. Tunnetusti kuitenkin entisöity hyväkuntoinen ja entisöimätön priimakuntoinen ovat ainakin siinä mielessä eri juttu, että noita viimeksimainittuja on vähän ja niitä ei mistään tule lisää (tuskin tosin noita entisöityjä Cherryjäkään kovin paljoa on tuloillaan).
     
  5. litres

    litres Gearhead

    pööö, päivällä oli 1996 svt cobra mustang myynnissä hintaan 6000euroa, perkele
    ei löydy enää nettiautosta....nopeat syövät hitaat, vai?
     
  6. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

  7. rb

    rb Double Gearhead

    Jaa......... ettei kauppa muka käy?

    Ilmeisen nopeasti oli häipynyt musti tohon hintaan....

    ...................................................................

    Pari vuotta sitten selasin aikani kuluksi 30 viimeistä sivua. Sitten siihen tuli yksi peli ja ajattelin, että toi ois kyllä halpa.

    Puolen tunnin päästä keksin, että se kannattaisi oikeesti ostaa, mutta sitten oli jo liian myöhäistä, eli joku lyhyemmillä piuhoilla varustettu oli ymmärtänyt kilauttaa saman tien ja hakea sen pois...
     
    Muokattu: 12.3.2017
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tätä olen ihmetellyt että onko tosiaan autoliikkeellä varaa vastailla asiakkaiden kysymyksiin noin ylimielisesti: https://www.nettiauto.com/pontiac/silver/7739517 Vanhimmat kommentit ajalta kun hintaa ei ilmoituksessa ollut. Ilmeisesti ei ole tarjouksia tullut kun edelleen myymättä.

    Hieno on auto kyllä.
     
  9. M

    M Gearhead

    Melko mulkultahan firman mies vastauksissaan vaikuttaa. Mäkin tuota kyselin aikanaan, toista vuotta sitten ja silloin vastaus oli että asunto-osaketta oli tarjottu muttei vaihtanut. Ei ihme, että vieläkin myynnissä.
     
  10. litres

    litres Gearhead

  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Hehheh, firman nimi "Cool Cars" ja sit niillä on siellä myynnissä Sprintteri kylmäkoneella...
    https://www.nettiauto.com/mercedes-benz/sprinter/4965779#yritys=coolcars
     
    Pertti K tykkää tästä.
  12. peltsi

    peltsi Gearhead

    Siitä ostamaan "aito" Cobra replica. Hinta kummasti pomppaa ku myyjä on "unohtanu" ilmosta tuon viimeisen sanan pois. Onko toi joku uus autokoijari turun seudulla?
    https://www.nettiauto.com/cobra/-/8484062
     
  13. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Älynvapaita ainakin hinnat on, noista tarvii varmaan vain maksaa eka pikkunen varaus/käsiraha ennen kuin koko autoa edes näkee...
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    ^Was? Ilmoitus Nettiautossa vaikka rekkari ei näy!
     
  15. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Yleensä autokaupassa tili tehdään sisäänostettaessa. Sen kyllä huomaa ulosmyydessä, miten osto on onnistunut.
     
    T.N tykkää tästä.
  16. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Tuolla pajalla oli moblassa näyttävä koko sivun mainos, kalustoa oli tarjolla ...hmmm... "ylärekisteristä". Ferraria, Bentleytä, oliko joku ilmiselvä klassikkojenkkikin.

    En silti näkemättä ostaisi.
     
  17. Larry

    Larry Double Gearhead

  18. pptalo

    pptalo Gearhead

    Voi herranjestas tota hinnoittelua, kannattaisi käyttää tota samanlaiset nappia jos ei itsellä ole mitään käryä autojen hinnoista. Vai eihän se hullu ole joka pyytää. ;-)
     
  19. jarona

    jarona Gearhead

    Mitenkähän ny ku trianglemotorilla myynnissä samanlainen?
    Jos ostas vuoropäiviksi...
    Vai olisko kuite samasta kyse?
     
  20. TimoN

    TimoN 3rd gear

    No joo, ihmettelinkin, että miksi tää Ove's Garagen myymä auto aiheutti sellaisen tunteen, kuin olisi siinä olevia yksityiskohtia nähnyt ennenkin. Olin siis selaillut Trianglen myytävien autojen ilmoituksia, ja siellä tämän nähnyt.

    Mistä siis on tää tieto, että kyseessä on replica?

    Ihan vaan, kun se kieltämättä aika vahvasti näyttää samalta autolta, jota Triangle myy aitona Shelbynä, ja luulis, että heillä on kyky erottaa replica aidosta ja toisaalta heillä nyt ainakaan tuskin on mitään syytä kaupata replicaa aitona. Vai onko nyt joku kohta mennyt minulta taas pahasti ohi?

    No, niin tai näin, niin tuommoinen on varmaan aika hauska värkki maantiellä ja radalla.
     

Kerro tästä muillekin!