OPGI ja kulut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja AnHie65, 3.4.2017.

  1. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Morjens,
    OPGIsta kyllä löytyy kaikenlaista, mutta ne rahtikulut...
    Pari kiinnikettä meinasin tilata, yhteishinta noin 10 USD. No hopsan, rahtikulut olisi olleet sitten 100 - 120 dollaria! Ei määrää ei järkeä. Onneksi eBaysta sitten löytyi vastaavat, vaikka olihan sielläkin rahtia.
    Mitenkä tuon rahdin taklata, jos muualta ei löydy?
     
  2. Siltalankulma

    Siltalankulma 1st gear

    Moi Anssi
    Sellainen vaihtoehto on, että tilaat osat Falcontin konttiin ja he sitten kuljettaa tullaa jne. Tapa on vain hidas, mutta huomattavasti edullisempi. Osat voi noutaa Tuottajantieltä.
     
  3. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    No niin, pidetäänpä tämä mielessä seuraavaa talvikautta ajatellen.
    AH
     
  4. Siltalankulma

    Siltalankulma 1st gear

    Mun mielestä falcontilla tulee kontteja lähes kuukausittain ja matka-aika on n.1kk. Huomenna lähtee kontti ja sen pitäis olla perillä toukokuun alkupuolella. JM
     

Kerro tästä muillekin!