Helsinkin herrat huomio ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja voittol, 9.4.2017.

  1. voittol

    voittol 2nd gear

    Miksei joku muukin voi tietää , : siellä kuulemma ameriikan autonäyttely pääsiäisenä jossakin messukeskuksessa , olisiko jollakin kärsivällisyyttä maalaiselle kertoa, joitta kannattako läkseä katsomaan , onko kaikki parkkipaikat jossakin hallissa johon ei n.2.8 korkeella autolla mahdu , onko muuten sisäpiiriläisten hommaa ? nimim viimeksi 85 käynyt .
     
  2. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Parkkihallin ylimpään kerrokseen mahtuu autosi, taivas rajana :). Sinne vaan, onhan se aika jo päivittää mitä metrilakua nyt on tarjolla...
     
    pptalo tykkää tästä.
  3. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Ja lähikaduilla saa pysäköidä jopa ilmaiseksi jos jaksaa 200m kävellä.
     
    Rotten ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  4. fishbone

    fishbone Gearhead

    varmaan liputki pirun kalliita?
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Täällä on kaikki kallista.
     
  6. fishbone

    fishbone Gearhead

    piruuttani laitoin,kaikki tarttee omansa.
     
  7. litres

    litres Gearhead

    Kallista on voi voi...velodromin parkkis, onko pyhinä maksuton?
     
  8. fenix

    fenix 3rd gear

    Pitäis olla.
     
  9. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Viimeksi 1979 käyty silloin ei ollut pysäköintiongelmia.
    Itse tiedän 300m päästä messukeskusta jopa ilmaisen parkkipaikan silti ei tee mieli päivittää metrilakutiskiä.
     
  10. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Viime hetken TOP10 -tärpit American Car Shown maakuntamatkailijoille!

    1) On selvää, että kun matkan päälle lähdetään sieltä 150..200...jopa 350km päästä, on paikallaan varustautua asianmukaisin eväin. Tulomatkaa keventää ja toisaalta pientä kutkuttavaa jännitystäkin lieventää, kun matkan aikana siemailee kuusitoista Karjalaa ja yksi eurokossu per neljä matkustajaa. Juttu, ja jopa pieni laulunpätkäkin saattaa parhaimmassa tapauksessa luistaa paremmin ja kuljettajallakin on mukavampaa kun ei tarvitse silkkaa maantietä tuijottaa ajanvietetarkoituksissa.

    2) Perillä on selvää, että pitkän matkan aiheuttama istuminen ja eväiden nauttiminen aiheuttaa luonnon kutsumista. Onkin täysin luonnollista helpottaa oloaan esimerkiksi Messukeskuksen kylkeen. Merkkaahan sitä koiratkin reviirinsä, heh heh!

    3) Muista yrittää aina tingata pääsylipusta! Ovathan ne sen verran arvokkaat, että ilmaa löytyy taatusti hinnasta! Ties vaikka piljetin saisi halvemmlla! Hulluhan se on joka ei puolta tarjoo, sanoo jo Huutokauppakeisarikin! Lisäksi kuluttajana velvollisuutesi kertoa oma mielipiteesi lipun hinnasta. Näyttelyn henkilökunta arvostaa aina saamaansa palautetta korkealle!

    4) Itse näyttelyssä on aina hälinää ja kommunikointi on ajoittain jopa hankalaa. Onkin siis luonnollista käyttää mahdollisimman kovaa ääntä toverille jutellessa. Ilmapiiriä ja myös muiden näyttelykävijöiden päivää keventävät sopivalla hetkellä murjaistut kaskut kuten "TIÄDÄKKÖ MITÄ TEHDÄ ENNEN KUIN PANEE VIHANNESTA SUUHUN??? - IRROTTAA LETKUT!! RYHÄHÄHH! *norttiyskös*

    5) Näyttely on nimensä mukaisesti tilaisuus, jossa esitellään jotain. On selvää, että kaikki näytteilleasettajat eivät ole viime hetkiin venähtäneiden talli-iltojensa aikana yksinkertaisesti pystyneet huomioimaan aivan jokaista yksityiskohtaa kuntoon. Siksi onkin hyvän American Car Show -kävijäkulttuurin mukaista, että ajoneuvon omistajalle asiasta huomautetaan jotta tämä osaa puuttua sitten näyttelyn jälkeen kyseiseen epäkohtaan, esimerkiksi "Hei sä siellä auton vieressä hei!! Onks sulla paljonkin pakkelia tossa lotjan kyljessä kun näyttää peilaavan niin saatanasti??"
    On myös selvää, että kaverisi BMW M3 vm. 1992 jättää mennen tullen sen jonkun ihme "black list" -osastolla olleen näennäisesti nopean näköisen läjän. Siitäkin kannattaa huomauttaa, niin eivät ylpisty!

    6) Näyttelypäivä ottaa veronsa, joten raskaan puolen tunnin kiertämisen jälkeen kannatta hetkeksi istahtaa johonkin näyttelyn ravintoloista ja huuhtoa kokolattiamattojen pölyt kurkusta vaikkapa kuudella á 7 euroa maksavalla muovituoppioluella.
    Siinä samalla voi jatkaa keskustelua näyttelystä, sen tasosta ja vislata kovaan ääneen salaattiannostaan jonossa jonottaville Vannetukku -tytöille. Tulee samalla hieman virikettä heidänkin lounastaukoonsa!

    7) Tuliaisia ajatellen on mukava käydä hieman tutustumassa lukuisten myyntikojujen valikoimaan! Vain 35 euroa maksava "En ole joulupukki, mutta voit silti istua syliini!" -tekstillä varustettu T-paita on hankintana omiaan kirvoittamaan hymyn tosikommankin henkilön naamalle!

    8) Yhteiskuvan, eli nuorisokielellä "selfien", ottaminen jokaisen näyttelytytön kanssa kuuluu aina asiaan. Hekin ovat huumorille persoja, joten pienet flirttailut kuten "Lähteekö ämmät ehtoommalla saunoon meidän tallille!?" -tyyppiset heitot saattavat parhaassa tapauksessa poikia silmäniskuja ja kuka ties muutakin! Näin epävirallisena tietona mainittakoon, että näyttelytytöt ovat suorastaan hulluina 35kg< ylipainoa omaaviin, likaisia farkkuja ja kuluneita bootseja käyttäviin sanavalmiisiin herrasmiehiin!

    9) Kotimatkalla on syytä vielä kerrata näyttelyn antia sopivien eväiden äärellä. Eikö aina kaksi laatikollista Karjalaa kannata varata kotimatkan varalle!

    10) Seuraavana päivänä onkin sitten mukava ryhtyä heti aamusta kertaamaan edellisen päivän retkeä näyttelyyn josta on varmasti jäänyt paljon hyviä muistoja kerrattavaksi koko rahalla!
     
    rallikuski, bp74, Morbidelli ja 34 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. jaketin

    jaketin Gearhead

    Hyvä Jakulepi, totaali repeeminen täällä. Meinasin sylkästä limut näppäimistölle :D
     
    jakulepi tykkää tästä.
  12. karra

    karra Double Gearhead

    Oltiin menossa sinne, olen nyt käynyt kolmisen kertaa putkeen, sitä ennen oli piiiiitkä tauko (vuosituhannen vaihdetta ennen edellinen) mutta tuon Jakulepin kirjoitus palautti kylmän realismin ja ajattelin että ei kehtaa sinne lähteä (nastarenkailla) ajamaan 221 km sivu kun tuo kelikin on nin kolea... :rolleyes:
     
  13. voittol

    voittol 2nd gear

    Varsin hyviä vinkkejä , tänään tehty matkaa 700 kilsaa , perjantaille jää vajaa parisataa ?
     
  14. 383

    383 Gearhead

    1

    9-17 maksulinen joka päivä
     
  15. MK1

    MK1 Gearhead

    Kivistö ja vehkala ilmainen parkki joka päivä,ihan vaan vaihtoehtona,ovat siis liityntä asemia ja junalla joppuamatka pasilaan(taitaa pyhinäkin mennä vartin välein)nämä siis matkan varrella jos tulee ns.kolmos tietä etelään päin.
     
  16. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Se on jo oikein messumatka.
     
  17. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ekaan kysymykseen: 2,5 m korkea ambulanssi ohjattiin tyylikkäästi hiekkakentälle missä kaikenlaiset muutkin ylikokoiset laitokset olivat, siis messarin pihalla.
     
  18. voittol

    voittol 2nd gear

    Nii i tarkottiko tuo meitiä , vai oliko siä muukin ampulanssi , siis perjantaina , luannikas reissu sanos raumalainen , hyvin meni sanoo meikäläinen , oli kyllä nähtävää yhdeksi päiväksi, messukeskus ittessään jo melkonen laitos.
     
  19. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Oli sitte toinenkin
     

Kerro tästä muillekin!