Piilofarmarista laikka-avo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Rampe92, 30.5.2017.

  1. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Onko kellään kokemuksia pystyiskö esim caprice piilofarmarista tekee avon. Kun lava-autonha siitä pitäis saada tehä ku on pakuks rekattu nii miksei vois ottaa loppuakin katosta pois. Mahtaako olla tänä päivänä vaan toive aattelua tollasen tekeminen ja kilpiin saattaminen. Toki jos tollasen nyt innostuu tekee niin puuhalapuillaki voi ajella aina välilä. Itellä on vaa muistikuva että joskus tälläsen avon joku ois tehny ja oisko jopa ollu katsastettukkin.
     
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Poikkeuslupaa vaan hakemaan.
     
  3. El C

    El C 3rd gear

    Ainakin vielä muutama vuosi pick up ei saanut olla avokattoinen, farkku kylläkin. En tiedä / muista miten toi perusteltiin mutta näin ilmoittivat, kun kyselin.
    Joskin, onhan esimerkiksi Dodgen yks pick up malli avokattoinen ihan tehtaalta tullessaan. Joku kappale on Suomessakin.
     
  4. chevyartsi

    chevyartsi 3rd gear

    Forssan pick Nick myyjä puolella oli joskus -80/-90 taitteessa pitkäkatto josta sahailtu kaikki tolpat juuresta asti . Katon poiston yhteydessä.kypärät poijilla oli ja puuhalaput.turkkilevystä pitkän lavakaukalon vääntäneet vielä. Rankan näkönen laite.pahus ku ei oo kuvaa!!!
     
  5. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Joo se oli sellainen harmaa LTD. Hehe.
     

Kerro tästä muillekin!