Vanin radiojohdot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja van99, 16.11.2010.

  1. van99

    van99 1st gear

    Onko helppo kytkeä uus soitin vanhoilla piuhoilla, saako jotain välikappaleita millä kytkeä, onko helppo poistaa aluperäinen radio ja kysees oli 99 chevy vani
     
  2. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    on helppo kytkeä ellei kalle kynsinööri x 5 ole käynyt säveltämässä siellä :rotfl: omasta poistin jotain parisenkymmentä metriä ylimääräistä johtoa, kun kallelle ei ollu kelvannu tehtaan johdot vaan oli pitänyt saada vetää kaiuttimille ohuemmat valkoiset johdot ja pääosin pintavetoina :eek: mukava hässäkkä pitkin lattioita ja seiniä (10 kaiutinta) :poff:

    voit tsekata mikä johto menee mihinkin kajariin esim. pienellä paristolla kokeilemalla kuuluuko tump tump tump aina kun kytket johdot patteriin. toinen tapa on repiä kaikki johdot irti ja kytkeä niitä kaksi kerrallaan yhteen ja mittaamalla yleismittarilla radion/kaiuttimen päästä kontinuiteettia 8)

    ps. korjaa kuitenkin ensin se motti ja keskity vasta sitten penkkeihin ja radioon :wink:
     
  3. Seamaster

    Seamaster 1st gear

    terve, olen myös tilaamassa 99 vanin sellasta mediasoitinta, onkos se koko nyt 2 din vai mikä?? orkkis on paikallaan ja toimii moitteettomasti mutta mutta, vaihdetaan.

    eliikkäs jos ostan 2 DIN kokosen pioneerin soittimen (esim) niin onko se vaan vanha pois ja uusi pesään, johdot jne sopii? onko amerikkalaisissa jotkin omat liitinsarjat jotka ei tule sopimaan uuteen moderniin soittimeen ?

    Kiitoksia tietäville etukäteen !

    -Jukka
     
  4. Rotten

    Rotten Gearhead

    Oletettavasti menee näin, otat vanhan pois, katsot millainen liitin siellä on, vertaat sitä uuteen soittimeen ja marssit motonettiin tai suoraan johonkin alan liikkeeseen ja ostat väliin muutos johdot liittimineen, ja ne kiinni ja soitin paikalleen!
    Maksaa plus/miinus kympin?


    Ja jos siinä on 2dinin mankka, nii peitelevyjä saa, jos uus on pienempi.
     
  5. Seamaster

    Seamaster 1st gear

    kiitoksia tiedosta. eli jotain palikkaa saapi siis luultavimmin hakea ok. tutkitaan.

    kuten kerroin mulla on orkkis makkari joka on mielestäni lähellä tuota 2 din kokoa.

    en kuitenkaan tunne standardeja ja siksi kysynkin että onko joku joskus asentanut 2 din soittimen tilalle ilman että on täytynyt sahailla kojelaudan aukkoa isommaksi ?
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jossain kiinansoittimissa (mitä netissä ym myydään ihan suomessakin) on joissain sitten 2din soittimissa sellanen kaulus että jää reunoille. Sen kyllä yleensä kuvasta näkee.
     

Kerro tästä muillekin!