Bannaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja caprice305, 24.9.2017.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei kyllä ihmiset tajuaa että tässä on nyt kahden ihmisen kinaa jostain ihan tyhjästä eikä tämä kahden ihmisen otos ole tarpeeks suuri edustamaan jenkkiautoilijoita kokonaisuudessaan. Oot tota korttia käyttäny joskus ennenkin.

    Ottamatta kantaa tohon tein kinaan tai "hännystelemättä" ketään.
     
    Muokattu: 23.10.2017
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Verrattuna "livekeskusteluun?". Kyllä itse pidän nettikeskustelussa asiattomuuksiin menemistä (tunnistettavan henkilön kohdalla) loukkaavampana ainakin kahdesta syystä:
    - Sen näkee "kaikki", eivät vain ne jotka sattuvat olemaan keskustelun aikaa kuulolla
    - Se säilyy hamaan tappiin ja sitä voidaan jopa kopioida rajattomasti myös muualle
     
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Netti on netti ja oikee elämä on oikee elämä.

    Jos joku netissä laukoo asiattomuuksia niin se on paljon vähemmän mitä sillon jos joku naamatusten sanois noita. Noi säilyy kyllä ikuisesti mutta ihmiset pitäs tajuta että nettiin nyt kirjotetaan mitä sattuu. Naamatusten ei sanota.
     
    MadMike tykkää tästä.
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos pelkää että nettiin kirjoitettu leviää niin kannattaisko olla kirjoittamatta mitään. Mitähän naapuritkin mahtais tuumata sellaisesta että väittää netissä niitten polttavan roskia takoissa?
     
    MadMike tykkää tästä.
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Niin toi tosiaan on netissä että sieltä pääsee pois, oikeesta elämästä ei pääse.
     
  6. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Ei sillä ole mitään väliä miltä kohteesta tuntuu, riittää että joku levittää väärää tietoa mikä haittaa kohteen elinkeinoa. Tuolla edellä mentiin jo aika lähellä tai jopa puitteissa.
    On niitä muitakin tapoja tosin.
     
    palontie tykkää tästä.
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei tollanen satujen keksiminen ja juorujen levittäminen ole ikinä haitannut koska sitä on tapahtunut jo vuosikymmeniä. Jos joku niitä uskoo niin se on voi voi ja juorujen levittäjä saa aika äkkiä juoruämmän leiman otsaansa.
     
  8. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Kunnialla tätä kinaa alunperin perusteltiin mikä mun mielestäni on aika pitkälti sidonnainen siihen kokeeko kohde että kunniaa on loukattu.
     
  9. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Periaatteessa aika yksiselitteinen asia, joko tieto on väärää tai se ei ole. Haittaako se elinkeinoa riippuu (väärän) tiedon vastaanottajasta, ja siihen ei voi kumpikaan osapuoli vaikuttaa. Asianomistajasta riippuu nostaako hän haloota vai ei.

    Ei siihen sen kummempia kokemisia tarvita.

    Toisaalta oikean tiedon levittäminen ei voi olla kunnianloukkaus, oli se kuinka kiusallista tahansa.
     
    palontie, Nikuzai ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Onhan se noinkin
     
  11. Substitute

    Substitute Gearhead

    En levittänyt mitään väärää tietoa, kysyin jopa yrityksen nimeä asian selvittämiseksi. Nikki ei ole yritys.

    Nyt tarkkana, ja koetetaan myös olla väärinymmärtämättä - etenkin tarkoituksellisesti. Ei tuossa naapurikyttääjä nimittelyssäkään minun yritystoimintaa haitattu, kuten ei työnantajayritystäkään.

    Paskapuhetta on myös se että olisin väittänyt naapurin polttavan roskia tulipesässään. En väittänyt enkä edes vihjaillut sellaista.
     
  12. Substitute

    Substitute Gearhead

    En käyttäisi toiminnasta kunnianloukkaus nimitystä, loukkaavassa tarkoituksessa kirjoittamisnimikettä kylläkin. Tämä siis siitä alkuperäisestä väännön käynnistäneestä asiasta. Minäkin kirjoitin vastineeni loukkaavassa tarkoituksessa.
     
  13. Substitute

    Substitute Gearhead

    Väärin, ei se niin mene että netissä saa kirjoittaa asiattomuuksia ja niiden jotka eivät sitä silloin hyväksy kun ne kohdistuvat henkilöön itseensä, pitäisi pysyä pois netistä.
     
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    No noin se vaan menee, et voi sille mitään. Ei kyse o siitä mitä pitäs olla vaan mitä käytännössä on. Käytännössä jos joku esim. kiusattu ottaa kaikki itteensä eikä osaa ohittaa haukkujia, netti ei ole sille oikea paikka ja kiusaaminen on ratkastu sillä kun kirjautuu ulos.
     
    Muokattu: 23.10.2017
  15. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Viittasin siihen kun sanoit tän olevan joku kunniariita
     
  16. Substitute

    Substitute Gearhead

    Tuollaista ei pidä hyväksyä, on rohkeutta ja suoraselkäistä toimintaa asettua vastustamaan vääräksi kokemaansa toimintaa.

    Huom, tämä ei liity tähän ko. vääntöön, on yleistä pohdintaa.
     
  17. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    voi elää sellasessa harhassa että asialle jotain voisit muka tehdä. Oikeasti et kuitenkaan vääräksi kokemalle toiminnalle mitään voi tässä kohtaa vaikka kuinka tahtosit. Sen vuoksi sellasen jonka pää ei kestä jatkuvaa haukkumista yms. netin perusjuttuja on helpompi vaan pysyä poissa.
     
  18. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Voi voi toiko ei ole edes vihjaus?
    Jep jep.
     
  19. Substitute

    Substitute Gearhead

    Ei pidä alistua jos tuntee että toimii oikein. Mutta tietenkin pitää olla avoin kritiikille, voihan sitä itsekin olla väärässä. Kyllä hyvän kritiikin ja asialliset vastaväittämät tunnistaa kuohunnan joukosta.
     
    MadMike tykkää tästä.
  20. Substitute

    Substitute Gearhead

    Kirjoitin tulipesän sytyttämisestä roskia polttamalla. Roskien polttamisesta en ketään syytellyt enkä niin vihjaillut. Halusin tuoda esiin sitä viimeaikoina paljon puhuttua hyvää puidenpolttotapaa. Kyllä se tuosta tulee ymmärretyksi.

    Sekin tuosta tulee selville, että pintaloalueella tuohon on hyvä kiinnittää huomiota ihan naapureidenkin takia.
     

Kerro tästä muillekin!