Bannaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja caprice305, 24.9.2017.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Joskus on parempi alistua(tai itte en koe sillä tai näe sitä alistumisena) jos se oikein toimiminen ei kanna hedelmää. Esim. Tässä naapurikyyläys tapauksessa mitä enemmän väität vastaan sitä syvemmällä olet.
     
    Muokattu: 23.10.2017
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    En ymmärrä pointtiasi, se väitetty peruste sille nimittelyllehän on osoitettu moneen kertaan olemattomaksi.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Alotit sitten taas kinaamisen ittes kanssa ja syvennät sitä kuoppaas ihan ite.
     
    peltsi, wilburi ja DX tykkäävät tästä.
  4. jorkat

    jorkat Gearhead

    kaikki pääsee pois oikeesta elämästä
     
    rane58 tykkää tästä.
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Pointti on siinä et oli se sit totta tai ei, niin asia on ihan tyhjänpäivänen. Ei se ole alistumista jos jossain vaiheessa ymmärtää että ihan turha kinata/puolustautua jotain tollasta kohtaan et ootko naapuri kyylä vai et. Varmaan sinä ja eritoten naapurisi sen parhaiten tietää eikä täällä linjojen päässä olijat. Oot jo puolustukses saanu sanottua. Koita päästä eteenpäin.
     
  6. Substitute

    Substitute Gearhead

    Juu, vastailulinjalla mennään.
     
    sdfsd tykkää tästä.
  7. jorkat

    jorkat Gearhead

  8. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Elinkeinon haittaaminen oli vain yksi esimerkki kunnianloukkauksen tunnusmerkeistä, ei edellytys. "Naapurikyttäämisessä" on jo sitten subjektiivisempi tilanne, miten sen sitten kukin kokee.
    Ei asia minua koske, kunhan huvin vuoksi analysoin muiden käyttäytymistä :rotfl:

    En nyt sanatarkasti muista mitä sanoit roskien polttamisesta, mutta mulla on selkeä mielikuva että valitit naapurien polttamisillaan, mahdollisesti roskien, aiheuttamasta kitkusta.
     
    Muokattu: 23.10.2017
    Jussi289 ja DX tykkäävät tästä.
  9. jorkat

    jorkat Gearhead

    tähän ehkä osin kiteytyy se juurisyy. se, että omasta mielestäsi osoitat jonkin asian joksikin on vain subjektiivinen käsityksesi asiasta. et kertakaikkiaan voi itse synnyttää objektiivista käsitystä yhtään mistään.
     
  10. DX

    DX Double Gearhead

    Pellolta löytyi ammuttu mies, motiiviksi epäillään tieriitaa – uhri oli ärsyyntynyt liikenteestä ja asetellut tielle esteitä

    https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005411080.html

    naapurienkin tekemisten vahtimisessa ja paimentamisessa on omat riskinsä.

    en tiiä kuinka pitkälti vielä tarvitaan evoluutiota, että immeinen käsittää sen, ettei kostoksi kannata provosoida vielä lisää jos haluaa välttää kuolemanspiraalin.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  11. MadMike

    MadMike Gearhead

    :)
    Sä sanoit ton...
     
  12. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    :rotfl: Huippu! Klassikko!
     
    MadMike, wilburi ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  13. valpas

    valpas Gearhead

    Nyt en jaksanut, enkä oikeestaan kerinnytkään kaikkea edellä olevaa lukemaan, mutta pakottava tarve on tähänkin pari sanaa laittaa....

    Monesti, kun tuntee tulleensa loukatuksi täällä nettikirjoittelussa, niin miksi ei voi kirjoittaa heti sille loukkaajalle yksityisviestiä?
    Miksi pitää heti laittaa asia tänne kaikkien luettavaksi, jotka eivät välttämättä tiedä asian oikeaa laitaa.
    Vai onko tarve julkisessa kirjoittelussa hakea taustatukea sellaisilta täällä olijoilta, joilla on tarve jostain syystä tukea jotain henkilöä. Eli hännystellä, ja olla joojoo henkilöitä. Samalla pystyy jotain kirjoittajaa alistamaan, ja painamaan alas syvimpään hele**ttiin.:D

    Minä en ainakaan haluaisi joka otsikossa lukea muutaman kirjoittelijan erimielisyyksien ratkomista niin, että riita ei sisälly otsikkoon. (toki, joskus se on ihan viihdyttävää, ja naurettavaakin!)
    Pitäisin mieluusti otsikot puhtaina niin hyvin, kuin mahdollista. Olis foorumia silloin mukavampi lukea.
    Varsinkin joku oikee asiaotsikko pitäis olla vain ja ainoastaan sen otsikon alaista asiaa.
    Jos täällä nyt mitään asiaa oikeesti enää ratkotankaan asiallisesti, kuten ennen vanhaan.....?:):(
    Toki yleensä nuo otsikot, joissa väännetään on niitä hömppäotsikoita, joissa on joskus ihan asiaakin. Valitettavasti niitä sen vuoksi tulee selattuakin.
     
    Substitute ja Harri S tykkäävät tästä.
  14. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Toi on yksi syy miksi jänkkä jatkuu loputtomiin. Myöntää ja kieltää asian samassa postauksessa.
     
    wilburi tykkää tästä.
  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tuosta vähän aihetta liipaten: https://yle.fi/uutiset/3-9517722
     
  16. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    If you can't stand the heat, stay out of the kitchen
     
    rane58 ja MadMike tykkäävät tästä.
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Netti on monille niin iso osa elämää, että vähän sama kuin sanoisi henkilölle jota naapuri kiusaa että mitäs menet ulos. Minkähän verran se risujemmaaja mahtoi netissä roikkua?
     
    Substitute tykkää tästä.
  18. Substitute

    Substitute Gearhead

    Naapurikyttääjäksi nimittelyssä ei ole mitään subjektiivista. Sitä on tai ei ole ja jos väittää että joku on naapurikyttääjä, niin silloin pitää olla peruste väittämälleen. Tässä tapauksessa se oli siten väittävän henkilön oma päätelmä, ja perusteeton kaiken lisäksi. Se perustui luetun väärinymmärtämiseen, todennäköisesti tarkoitukselliseen.

    Minun nikkiin kohdistama loukkaava ( vastaus) kirjoittelu ei kohdistunut mihinkään yritykseen, etenkään kun yrityksen nimeä ei edes pyynnöstä tuotu esiin. Minä en edes tiedä että onko sitä edes olemassa kun ko. nikin mukaan kyse oli eri yritykselle tehdyistä töistä.

    Lue se kitkun johdosta kirjoittama kirjoitukseni jos tunnet tarvetta sitä kommentoida ja tee ihan omat päätelmäsi siitä että mitä siinä kirjoitin ja mitä tarkoitin.
    Jos teet päätelmäsi sen mukaan että joku nimitteli minua sen johdosta naapurikyttääjäksi, voit tulla johdetuksi harhaan.
    Roskien polttaminen ja tulipesän sytyttäminen roskilla on eri asia vaikka roskia toki palaakin tulipesää niillä sytyttäessä.
     
    Muokattu: 24.10.2017
  19. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mailma on kova ei tohon muuta voi sanoa. Jos on nössö niin turha mennä ihmisten ilmoille eli sinne nettiin masentumaan ja parkumaan huonoa itsetuntoaan ja muutakin surkeuttaan.

    Risujemmaaja ei sinne tainnu itte mennä ja se sillä se huutelu tais tulla ihan oikeeseen elämäänkin eikä vaan pysyny siellä netissä.
     
    rane58 tykkää tästä.
  20. cdi

    cdi Double Gearhead


    Ottamatta sen enempi kantaa jus tähä kiistaan ..........vanhojen kirjoitusten perusteella voi sanoa että paskapussia on lennellyt puolelta toiselle aika tasapuolisesti. Ja kyllä se kunnia jos sitä on ollutkaan on mennyt sen eka pusin mukana minkä itse on heittänyt.Sitä on turha perätä enää senjälkeen.
    Naapurien kyttäys jos tapahtuu häiritsemättä mitäs siinä on pahaa. Jos se kumpuaa roskien poltosta ja häiritsee ,silloin pitää tutkia kaupungin järjestys sääntöä mitä asiasta siellä sanotaan ja tarvittaessa tukeutua palopäällikköön jonka virkavastuulla ko asia on.
     
    palontie ja DX tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!