Drag racingin esiintuonti lajina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 30.9.2017.

  1. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Eikai tuossa supoa kukaan ollut syytellyt, ilmeisesti ajatuksena se että kaikille kisaajille on tasa-arvoinen mahdollisuus saada joku tietty paikka. Esim. jos 2-3 eri tiimiä haluaisi ns. parhaan mestan sponssien näkyvyyden kannalta niin rahalla sen pystyisi varata. Äkkiseltään kuulostaisi varsin reilulta kaikkia kohtaan ja jos samalla pers aukinen kerho saa vielä siitä lisää tuloja, jotka esim. ehkä vaikuttaisi kisamaksuihin niin eiks tollanen ois aika win-win tilanne?
    Eikä kukaan ole missään puhunut et ryhmiä sekotettaisiin keskenään...
     
  2. GS

    GS Gearhead

    Kyllä, tässä ilman muuta olisi järkeä.
     
  3. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Mistä sisäpiiri kirjastosta löydät nämä?
    Minä heitin ilmoille että jos viesti kuljettajista on että
    halvempi hinta enemmän kuskeja.
    Niin eikö fhra voisi tarkistaa paljonko on luokassa ollut
    tänä vuonna kuskeja ja prosentuaalisesti tiputtaa osallistumismaksua jos kuskien määrä sillä saadaan
    nostettu sen nousukäyrään mukaan! Win -win
    Tämä oli vain ajatus muuta en ole kuulut
    Nixxon
     
  4. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Olin siellä kokouksessa jossa olis luullut kaikkien SM ja EM- kisaajienkin olevan?
    Siellä näistä puhuttiin.

    Jotenkin tuntuu kornilta, et minä ketä enemmän kiinnostaa vain noi no prep-jutut lentokenttäsudituksineen, vaivauden jalka paketissa kuuntelemaan ja olen näköjään paremmin asioista perillä kuin lajin kotimaiset tähdet?
     
    Pate-68 ja Catiska tykkäävät tästä.
  5. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Jos haluaa tilata parhaat paikat niin se edellyttää että.
    -varikkokartaa täytyy olla tehty jotta tiedät missä
    sinun luokka on ja tilata se ilmoittamisen yhteydessä.
    -hinnoittelu
    -Ajoitus milloin tulet paikalle koska muuten muut eivät
    pysty pistämään leiriä pystyyn
    Toimii mutta vaatii järjestäjiltä hyvää organisointia
    sitä ei taida olla
    Nixxon
    P.S
    En ole jäsen enkä koe että haluan edustaa FHRA joskus edustin mutta ei enää
    ja jos luet tämän topic aikaisemmat niin huomaat että heitin idean ennen kokousta.
    Tähdistä en tiedä taitaa vähän joka teameissa olla enemmän tai vähemmän
    "Sammuneita tähtiä"
    Nixxon
     
    Muokattu: 25.10.2017
  6. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Ei muuta kuin tahtipuikko käteen ja jeesaamaan/näyttämään miten se hoidetaan. Kuten Enzo tuolla aikaisemmin sanoi, et eiks tää oo meidän kaikkien kerho ja vaikka kerho ei nappais ni jos sit edes rakkaan lajin takia jeesiä tekijöille.


    Btw. Itse tuossa mietin sitä et eikö Drag Race Finland voisi jeesaa Fyyraa tai tehdä noita SM/EM-kisoja vähän niin kuin kadunmiehen päivillä rumbaa pyörittävät/jeesaavat pienemmät kerhot esim. Ford Natsit?
     
  7. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Tähdistä en tiedä taitaa vähän joka teameissa olla enemmän tai vähemmän
    "Sammuneita tähtiä"
    Nixxon[/QUOTE]

    Takavuosina mäkihyppääjä sai katsomot pullisteleman. Se on kiistaton tosiasia. Nyt kun tähti on hälläkin hieman hiipunut niin olisiko aika tuoda lajin pariin vaikka ampumahiihtäjä. Ajelisi siinä paluu stripillä batman autolla ja alasti tietysti. Ainakin peräkammaripoijaat voisivat aktivoitua lajin pariin jos hiihtäjä olisi naispuolinen tai vähintäänkin kolmatta sukupuolta.
     
  8. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Hel vetinen hyvä idea
    ja totetumiskelpoinenkin mutta kuka ottaa ekan askelen?
    Olet valitettavasti aivan oikeilla jäljillä
    Meillä on pe...sti hyviä ja päteviä jätkiä mutta turhmaisuuten
    ja egoihin. Kun keksit miten saat kaikki luistimet menemään
    samaan suuntaan niin AVOT luulin että se oli jo menossa
    kun saatiin rata mutta no. Sä olet toimelias kaveri mieti miten
    Nixxon

    Travolta..... mä tarkoitin lähinnä jykä mutta joo
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Sen paikan saa kyllä kaikki joka maksaa siitä ja esittää mulle kuitin että maksanut lisämaksun mutta ei jos ei tee mitään Motoparkin kisojen eteen muuta kuin valittamalla eli olen/team tehneet vuosia esim.mainoksia jakanut liikkeisiin/Facessa/lähetellyt erikseen eri kerhoille Savon ympäristöön sekä esim.tehty Hot Rodders Kuopio RY:n kanssa yhteen kisaan tutustuminen erikoskoulun oppilaiden kanssa tutustuen lajiin sekä nyt olen hieman auttanut että saataisiin toinen traktori Motoparkin kisoihin rataporukalle radantekoon,tuotu tavaroita kisahommiin,neuvottu kun kysytty mistä löytyy Savosta tavaraa kisoihin jne.Mutta nyt pannaankin pillit pussiin yhteisen hyvän tekoon ja keskitytään pelkästään omaan hommaan eli ollaan siinä paikassa minne Varikkopäällikkö määrää ja huudetaan isolla äänellä palvelua sillä olemme maksaneet kaikki maksut ajallaan ja alkaa olla maksut sen verran korkeita että pitää saada laatua hommaan ja äkkiä!Terv:Kari "Supo" Laitinen,Hiltulanlahti Ps.jäsenmaksun maksan kun se on tuntuu hyvälle ajatukselle eli nyt tuntuu että ei enää ikinä!Pakko muuten sanoa ettei maksanut Tierppiin -15-16 yhtään vaikka varasi tietyn paikan varikolle.
     
  10. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Valitettavasti munki toimeliaisuus kerhon suuntaan hiipu aikalailla siihen et kohtuu tosissaan ja hyvin yritin toimia ryhmäedustajana nimenomaan ryhmän edustajana ankä omia agendojani ajaen vain saadakseni nähdä et sil ei ollut paskankaan merkitystä. Siinä petettiin ja ohitettiin kaikki ryhmätoimintaan osallistuneet. Kuulin et tuolla kokouksessakin nostettiin esiin Streetin SM arvo, et mistä se tuli, ja vastaus olis ollut et kuljettajien halusta. Siit no nimenomaan aika kattavan kuskimäärän ryhmäkokouspäätös joka on toimitettu pöytäkirjana FHRA:lle, et ei.

    En itsekään ollut tuolla kokouksessa mut kuten sanottu, hyväksyn tavan joilla asioita hoidetaan jos ei parempaakaan oo itellä tarjota. Oma päätös sit on et ajaaks nois kapinoissa vai ei.

    Ja samaa mieltä siitä et tollasissa kateus-, arvovalta- ja egoasioissa pitäis jokaisen vähän pystyy kattomaan peiliin, ne helvetin harvoin edistää yhtään mitään.

    Supolle sen verran, et aika moni tekee noita vastaavia asioita kuka isommassa ja kuka pienemmässä määrin mut ei pyri nostamaan itseään jalustalle. Mä ymmärrän teidän leirinne motiksessa aivan hyvin eikä se ole multa pois, mut fakta on et kaikki ei ajattele näköjään samalla tavalla. Ja jokaisella on kuitenkin siihen omaan mielipiteeseensä oikeus ja varmaan perustekin. Siinä mielessä samalla viivalla oleminen noiden asioiden suhteen on ihan hyvä asia. Veikkaan, ettei tollasesta ajatuksesta killinkiäkään kerhon kassaan kilahda mut toivottavasti oon väärässä. Enempi tuntuu sellaselta perisuomalaiselta touhulta "naapuril on hienompi auto kun mulla, isompi kämppä tms, millähän ne sais siltä pois".
     
    Muokattu: 25.10.2017
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Joo,ei ollut tarkoitus nostaa yhtään ylemmäksi itseään kuin se on oikeasti.Tiedän että etten ole ainut mutta nyt alkaa tulemaan sen verran hommaan vaikeutta jo varikoltakin että siirrytään tosiaan maksavan asiakkaan rooliin ja huudetaan sitä palvelua koko rahan edestä.Minusta on ollut hienoa jos on pystynyt auttamaan kisajärjestäjää/kisakumppaneita kisoissa ennen ja jälkeen.Mutta ei mitään nyt vaan homma jatkuu näin eli lauanataina taas tallille -41 Willyksen kimppuun että ollaan Motoparkissa harjoituspäivällä iskussa uudella autolla.
     
  12. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Ja supo, ei ollu sulle tuo varikko homma vaan yleisesti. Nyt tiedetään miten homma menee eli tuli tämäkin asia selväksi ja loppu noi huhupuheet,
     
  13. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Kokouksessa Streetin SM-arvon kysymykseen Salakari näytti vaan johtokunnan rivistöä ja lopuks joku en muista kuka niista Tammipöydän takaa sanoi et kai kuljettajat on halunneet sitä.
    Toisaalta hyvä systeemi et kysyvät kuljettajien mielipidettä asiaan vaik ei se vaikuta päätökseen mitenkään vaimitensenytmeni.
     
    supo tykkää tästä.
  14. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Huomenta
    Jos palataan varikkojärjestelyihin.
    On se vähän ironista että suomesta lähtee kaveri Tierp järjestämään line up/ajojärjestelyt/luokkavastaava.hyvällä menestyksellä!
    OMA KAVERI!!!! täällä on sitä tieto taitoa mutta miksi sitä ei käytetä
    Mennäänkö me nyt ruotsista pyytämään apuja taas tänne
    Täytyykö aina käydä niin kun Putella ???
    Eikö kukaan ymmärrä asioita ennen kun on myöhäistä???
    Eikö nyt kannattaisi tehdä pieni " tehtävä inventaario"
    ja selvittää mihin on eväät
    ja mihin tarvitaan apuja ja sen jälkeen jakaa vastuualueet.
    silloin päästään pois selittelystä

    myös pois tästä selittelystä
    Nixxon
     
    supo tykkää tästä.
  15. pinola

    pinola Gearhead

    Kyseistä kaveria on kysytty hoitamaan varikko, ja toivottavasti näin myös tapahtuu. Ruotsista pyydetään apuja eri tehtäviin vielä lisäksi jotta varmistetaan että meillä on EM-kisassa paras mahdollinen porukka kasassa.
     
  16. Jättefin

    Jättefin 1st gear

    Onko kyseessä sama kaveri joka tehtävää on useasti hoitanut ja lähetettiin viime EM:issä kotiin, kun tarjosi auttavaa kättään ko. tehtävään? Tiettävästi sanoilla "Ei tarvita".
     
    supo tykkää tästä.
  17. supo

    supo Double Gearhead

    Mutta olit maininnut kumminkin meillepäin kokouksessa.
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Kuulin myös ettei ruveta anelemaan tai rukoilemaan miestä kun kysyin johtohenkilöltä miksi ei mies paikalla.
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Eikös asiaan löydy ihan pöytäkirja sillä kai tälläiset asiat on kokouksessa päätetty eli pitäisi löytyä siitä merkintä jolloin sen voi tarkistaa kuka ja ketkä asian päättäneet?
     
    Muokattu: 25.10.2017
  20. pinola

    pinola Gearhead

    En usko että on kotiin lähetetty joten ei sit kai oo sama.
     

Kerro tästä muillekin!