Seville/Deville latausjännite?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jenkkijussi, 3.11.2017.

  1. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    -99 Sevillessä vanha akku, latausjännite tasaisesti 14,5 volttia. -97 Devillessä uusi akku joka ladattu ennen asennusta, latausjännite vaihtelee 13,6 ja 14.0 voltin välillä. Onko normaalia ja vaikuttaako akun lataustila tuohon latausjännitteeseen? Mikä on normaali vaihteluväli?
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    En ole vielä perehtynyt noiden älyyn latauksen osalta, mutta jos on fiksu, niin täydellä ja lämpimällä akulla tuo 13,6-14,0 väli on oikeen hyväksyttävä.
    Mutta johtuuko se oikeasti laturin säädöstä... Pienikin kontaktihärö ennen jännitteen mittauspistettä saa kyllä jännitteen heilumaan kuorman mukana.
    Palontie vois vilasta manuskasta, mitä se sanoo laturista...
     
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mulla oli jäänyt viikoksi sisävalot päälle kun ei ollut auto ajossa,latasin tänään ja boosterilla käyntiin.lataus on ollut tämän 1,5kk mitä mulla tuo ollut siinä 14 päälle ajossa ja tyhjäkäynnillä yli 13amp. Ja akku on uudehko redtop.
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    manuskasta katsoin niin kone lämpöisenä lataus on ok 13-15amp ,kylmänä 14-16amp.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Noi ei oo amp, ne on volt...
     
    palontie tykkää tästä.
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Onko siitä poistettu se battery saver moodi, vai onkohan se ohjelmoitu pois? Toi meidän osaa sammuttaa kaikki valot 10min päästä, jos ne unohtuu päälle.
     
  7. palontie

    palontie Double Gearhead

    varmaan poistettu,mutta kun org stereot poistettu niin sekoittaa sähköhimmeleitä,on väylässä ja ei oo ihan pala kakkua saada toisesta autosta orginaalia naitettua toiseen autoon,no ensi viikolla pitäis päästä kokeilemaan.
     
  8. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Poistamisella ajattelin lähinnä, et onko -98 se poistettu. Tossa sen sai muistaakseni sen personalization valikon kautta ohjelmoitua päälle tai pois. Ne automaattisesti lukkoon menevät ovetkin sai poistettua sieltä.
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    oli siellä muistaakseni
     
  10. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Hitto kun mulla toi puhuu Saksaa,on vähän hankalat noi valikot,sitäkö ei saa muuten käännettyä Enkuksi kuin marmori tiski liikkeessä.
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    taitaa tarvita tech2 ohjelman että pääsee vaihtamaan.
     
  12. KajS

    KajS Gearhead

    Täältä saat ainakin kääntöapua saksa-englanti, saksa-suomi ns. hätätilanteisiin pistä yv ja kuvalinkki tai soita 0400-817014.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  13. KajS

    KajS Gearhead

    Nuo automaattisesti lukkoon menevät ovet on Germaanilla kielialueella "Italien-Modus".
     
  14. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Meillä toi onneksi puhuu englantia, vaikka auto onkin tullut Saksasta.
     
  15. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Kiitos tarjouksesta,nainen mikä asuu meillä osaa Saksaa,joutuu vaan aina lahjomaan että saa käännös apua,elämä on kovaa....
     
    KajS tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!