Surullinen katsastus...taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tha022, 8.8.2005.

  1. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    ^joo, mutta katsastusmies se mulkku on, kun mun auto ei oo kunnossa, vaikka se syyllinen on tarkistettavissa helposti vessan peilistä.... :rotfl::rotfl::rotfl:
     
    rane58, isalmela, caprice305 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Katsastusmies on kyllä ihan mulkku kun hylkää ihan vaan vähän pullistuneista tai repaleisista jarruletkuista, jotka on tähän astikin toiminut ihan hyvin.
    Siinä vaiheessa siitä vasta täys mulkku tuleekin, kun jarrut pettää ja auto päätyy puun ympärille, vaikka auto oli just katsastettu eikä mitään vikaa ollut :D. Ei oo helppoo.
     
    Sounderi, isalmela, caprice305 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ammativalintakymysys.
     
  4. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Ei mennykään putkeen eilen Subbarin katsastus..
    "Kaikki" oli kunnossa ja leima varma. Niin vaan löyty liikaa epätasapainoa seisontajarrusta.:argue: :odroll:
     
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Onneks täällä saa kaikki nykyään valita konttorinsa itte jollon voit viedä autosi niille ex valtiokatsastaja-puolijumalille niin minä vien ihan normaaleille ihmisille jotka tuntee käsitteen maalaisjärki, molemmat voittaa.

    Ensimmäiset rupee olemaan jo uhanalaista kansanryhmää.
     
  6. sectoid

    sectoid Gearhead

    Dodge Stratus hyväksyttiin viimeviikolla. Tulevaisuudessa tosin pitää vaihtaa helmapellit uusiin, koska nykyisien paikkaaminen loputtomiin ei ole mielekästä. Rockauto myy uusia, mutta toimituskulujen vuoksi voisi kysyä puolitutulta varaosamyyjältä ensin jos saa hankittua.

    Toyota Avensis pitäisi vielä katsastaa. Ajattelin tosin myydä sen pois jossain vaiheessa. Takapäässä kolisee, joka on huonolla tuurilla kallis korjata.
     
  7. north

    north Gearhead

    Tänään leimattu Seville ja eldo molemmat meni läpi,mut oli vähän houmautettavaakin.
    -Ruostetta jarrulejyissä
    -Sumuvalojen suuntaus,kotjattiin samalla
    No eihän toi niin surullinen ollu.
     
    rane58, isalmela ja palontie tykkäävät tästä.
  8. virta

    virta Gearhead

    No mulla projektiauto joka ollut muutaman vuoden katsastamatta,nyyt ajattelin kuitenkin katsastaa sen.Varsinainen katsastusaika alkaa 30.12,elijos nyt leimaan ,leima jäisi harmittavan lyhyeksi toisaalta päästöt kait ois voimassa 3kkjoten lasku ainakin pienempi seuraavalla kerralla.Toisaalta jos käyn leimalla niin että auto ei mene läpi ja jälkitarkastus on jälkeen tuon 30.12 varsinaisen katsastusajankohdan saanko tuohon pitkän leiman?
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    Missä kohtaa ruostetta?Aika naurettavan kokoiset takajarrupalat levyyn suhteutettuna.Mutta hienosti toi auto niilläkin pysähtyy.
     
  10. Quest

    Quest Gearhead

    Emännän anjoviksen takapään kolina hiljeni 21€ rempalla, ja osa merkkiliikkeestä.
     
  11. north

    north Gearhead

    No just takalevyssä,näkyy niin hyvin kun on aluvanteet no ne taka jarrupalat on todella naurettavan kokoseet mut hyvin pitää ja tasaseesti.
     
    palontie tykkää tästä.
  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ite ajattelin pitää leimalla mukana vanhaa jarrupalaa että voi leimahitlerille näyttää palan leveyden.
     
    cdv70 ja north tykkäävät tästä.
  13. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Veikataan, että kallistuksenvakaajan koiranluut kolisee. Tai sitten jopa semmoinen, että kallistuksen vakaajan korikiinnike eli semmoinen puoliympyrän muotoinen rautalenkki on poikki. Koiranluut todennäköisemmin.
     
  14. vahvis

    vahvis 1st gear

    Avensiksen takapään kolinat loppuu ku vaihtaa takavakaajan helat. Osa ei maksa "mitään" mutta vähän joutuu purkamaan. 2 Avensista ollu ja molemmissa sama kolina. Ensmmäsen korjasin ja nykyisen olen antanu kolista jo 4v eikä ole vaikuttanu katsastukseenkaan. Joskus jopa etukäteen kysynyt ennen katsastusta että tollanen kolina tosta syystä että annatko leiman kannattaako yrittää.. Aina on kelvann.
     
  15. virta

    virta Gearhead

    Viimeiset hylätyt on itelle tulleet ruostuneista jarrulevyistä,täytyy vissiin ottaa tavaksi hio levyt jos auto seisonut kauan.Outoa kylläkin ruoste lähtee kun on vaan kovaa ajoa...
     
    KajS tykkää tästä.
  16. sectoid

    sectoid Gearhead

    Vien Avensiksen tutkittavaksi kun vaan korjaamolla ehtivät. Korjaaja sanoi, että osat eivät maksa paljoa, mutta saattaa olla työläs vaihtaa. Sittenpähän näkee. Toivottavasti pohja on ehjä.

    Myyntiin laittaminen ei oikein huvittaisi, koska vaihdossa tarjotaan kaikkea muuta paitsi käteistä rahaa.
     
  17. maddis

    maddis Gearhead

    Lähtee joo, jos ei oo takajarrut jumissa, mitä ne tod.näk. useimmilla on, jos takajarrulevyt ruosteessa.
     
  18. pontso

    pontso Gearhead

    takajarrujen kunnossa pysyminen vaatii aika paljon sitä raskasta jarrujen polkemista nykyautoissa , se höyhen jarrutus ei ole niille hyväksi , sekä ahkeraa käsijarrun käyttöä että jarrut toimisivat hyvin , muuten joutuu jokavuosi leimalle tekeen hommia että poimisivat
     
    KajS ja Kartsu tykkäävät tästä.
  19. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear

    Miten nuo ratsiassa suhtautuu jos on otteessa korjauskehoituksia päällä, lähteekö yleensä kilvet vai onko puhuttavissa. Tuntuu noita ilmanaikaisia korjauskehotuksia tulevan kohtuu herkästi nykyään.
     
  20. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    No miks niitä korjauskehotuksia ei voi suorittaa?Ei monestikkaan vaadi kummoisia remontikorjuita tuommoset.
     
    KajS, cdv70 ja Sounderi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!