Uudentyyppinen ruuvipenkki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Esak76, 27.11.2017.

  1. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Toivottavasti noita on 2-3 eri kokoa! Tuollainen voisi olla pukin konttiin aika kova! Olettaen, että hinta on asiallinen, ei tietenkään halvin voi olla! Toivottavasti säätö ja toleranssit on tarkkoja, että saadaan tarkasti kiristyvä leuka eikä sellainen poikittain menevä kuten halvemmat mallit. Onnea tuolle, toivottavasti saat Suomesta valmistajan ja halvat kulut.
    Suomen lippu/avain merkinnän kera!
     
    Muokattu: 28.11.2017
  2. AnttiK

    AnttiK 2nd gear

    Hienoa! jonotuslistalle +1
     
  3. pantera

    pantera Double Gearhead

    Ja sitten kun markkina alkaa vetämään tuotanto hirttää heti alkumetreillä kiinni.
    Muutaman tuotteen lanseeramisessa ollut mukana USA'n markkinoille ja kun paukahtaa isosta ketjusta 10000-50000 kpl testitilaus , homma kyykkää siihen.
    Tuote näyttäs olevan hyvä, onnea hienosta oivalluksesta
     
  4. jorkat

    jorkat Gearhead

    hieno idea! tässä vielä kuva eräästä toisesta ruuvista herättelemään lisää ideoita!
    [​IMG]
     
    Rotten tykkää tästä.
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mul oli joskus tommonen mut halkes
     
  6. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    ...tai tuotanto ulkoistetaan kiireesti kiinaan että saa tilauksen täytettyä, ja sitten kun walmartista ostaa tuon aiemmin hyvälaatuisen penkin niin se onkin kuraa.

    Varmaan kannattaa miettiä ytityksen strategiaa jo etukäteen, niinkun varmaan on tehtykin.
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mites jos esittelee tuotteen ja tekee sopparin et jos jakelija vetäytyy kaupasta se maksaa valmistuskulut ja tuote toimitetaan kun sitä saadaan tehtyä riittävästi

    Jakelijalle varmasti sopii, kun ilmoittaa et tuote maksetaan kun sitä saadaan jakeluun, joten jos homma menee tehtaalla reisille, ollaan pahoillaan ja jatketaan harjoituksia



    Sit kun tota alkaa tekemään, eihän sitä ole pakko tehdä kaikkea itse, voihan sitä valmistaa alihankkijoilla vaikka useemmallakin

    Epäilisin et valimo on vaikein, mutta työstökoneita varmasti on pajoilla jotka kykenee leuat jyrsimään 3mm vaille lopullisen mitan, niin tehtaalla ei tartte kuin se 3mm ottaa pinnoista pois eikä sitä 20mm

    Siis siinä vaiheessa kun joku walmart tahtoo 30 tuhatta penkkiä ens kuuksi

    Aloitellahhan voi vaikka e-bayllä, tosin toimitukseen pitää tehdä varasto jonnekkin muualle kuin suomeen. Voi muuten käydä et ruuvipenkki maksaa 30€ ja toimitus vaan 130€
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tai sitten firma ja valmistus suoraan sellaiseen maahan missä yrittäjää ja keksijää ei kampiteta tai poljeta maahan 24/7 :odroll:
     
  9. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jos parasta ruuvipenkkiä pitäs äänestää, niin toi Heuer vois olla kärkipäässä. Liittyy aiheeseen sen verran, että siinä on yksi toteutus leukamallista, joka pitää pyöreestäkin kiinni. Ja sit se, että rakenne on valuteräsosista hitsaamalla kasattu. Ja on saanu sikakäyttöö, nielee sen nikottelematta.
    [​IMG]
     
  10. Rotten

    Rotten Gearhead

    Juurikin tämmöinen lisä, tosin syvemmällä leualla!
    Pyöreä putki puoltoista metrii pitkä, niin pääsee työstää vielä putken päätä, hyvällä korkeudella!
    Mut hienoa ideointia!
    Miks mie en keksinyt tuota! :D
     
    jorkat tykkää tästä.
  11. f34

    f34 Double Gearhead

    Kun mietin tuota ketjun aloittajan keksintöä, niin tuli just mieleen tämän tyyppinen, missä pystyy kääntelemään eri asentoihin. Mutta olihan tuonkin jo joku tietysti innovoinut.
    Käy poydän reunaankin kiinni, ei tarvitse olla tolpan nenässä.
    Pitäisi olla tallissa tuollainen monikäyttöinen ja lisäksi tuollainen Jussi289 linkkaama järeä, jossa rankemmat pieksämiset tehdään.
     
    Muokattu: 29.11.2017
    jorkat tykkää tästä.
  12. pantera

    pantera Double Gearhead

    mites tämä?

    [​IMG]
     
    onoff road, wilburi, stealth ja 1 muu tykkäävät tästä.
  13. Vermilion

    Vermilion Gearhead


    Hahah! Toi on ehkä vähän yber veto! Kestää varmaan melkein pomminkin. Tosin autoharrastaja ei tollasta tarvi jollei harrasta jotain missä osien koko on luokkaa ratakisko...
     
  14. jorkat

    jorkat Gearhead

    kuva tai sitä ei tapahtunut
     
  15. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mihin postiosotteeseen saan kuvat lähettää?

    Kiristin hillittömästi sitä, sitten pamahti ja siittä kääntösysteemistä halkes joku ja nyt vaan pyörii ympäri noi leuat eikä mee lukkoon.

    Aattelin että jos koittais hitsata sitä joskus
     
    Muokattu: 29.11.2017
  16. stealth

    stealth Gearhead

    Kunnon penkki, tuollaistahan tarvii moneen!!!!
     
  17. jorkat

    jorkat Gearhead

    *censored*

    oon rikkonu läjän ruuvipenkkejä ja ne on kaikki muutamaa poikkeuksetta huomioimatta menny rikki, koska olen joutunut laittamaan jonkun jutun epäkeskisesti leukojen toiseen päähän ja kiristämään leukoja tähän päälle yli mpemba-ilmiön.

    joku kyläseppä oli tähänkin ongelmaan jo kyläilly osittaisen ratkaisun, siis huom osittaisen:
    [​IMG]
     
    Muokattu: 30.11.2017
  18. Esak76

    Esak76 2nd gear

    Kiitos kaikille kommenteista,arvokkaista vinkeistä ja kannustuksesta !
    Tämänkokoiseen penkkiin ei oikein isompaa alasinpintaa mahtunut,hoikkarunkoisena halusin sen pitää sen vuoksi että kärkileuoissa kiinni oleva kappale on mahdollisimman esteetön ja että siihen pääsee käsiksi laajalta alueelta.Isompi malli antaa alasimellekin sitten enemmän vaihtoehtoja.Putkileuat ja kallistusominaisuudet ovat kustannuskysymyksiä.
    jorkat toi esille punaisen myös pystyasennossa pyörivän penkin,on varmasti laadukkaana hyvä esimerkiksi juuri putkihommin,vaakapuristusmahdollisuutta se ei noin asennettuna tarjoa ja pystyyn asennettuna taitaa käytettävyys/kestävyys kärsiä?
    Omaan talliini oli tarve saada puristin johon saa kiinni levymäisiä kappaleita vaakatasoon ja kaikenlaisia muita mutikoita,pienistä ulokkeista kiinni nipistys-otteella,on toiminut loistavasti monenlaisessa väsäämisessä(hitsaus/poraus/rälläköinti ym.)
    On parhaimmillaan tolpan nokassa(painojalassa tai pultattuna) mutta toimii pöydän nurkalle asennettunakin.
    Patentoinnista: Etenee suotuisten tuulten vallitessa ja ovet on auki vielä moneen suuntaan.Tuo toiminta-ajatus mahdollistaa lukuisat eri sovellukset.
    Ensivideo: Kuvattiin minulle vieraassa paikassa ja kiinnitettävät kappaleet on valittu lähinnä sellaisiksi joita on vaikea saada kiinni perinteiseen yhdenvälin-puristimeen,ainakaan haluttuun asentoon.
    Toinen video: Sama puristin kunnolla maapallossa kiinni ja tarkkaavaisimmat varmaan huomaa että jotain naamanliikkeitä on pitänyt tehdä ennenkuin se selvisi rautakankitestistä,loukkaantumatta.
    Tämä on kiinteillä leukapaloilla eikä puristusvoimia ole mittailtu/laskettu, jalustan lukitus on hoidettu kahdella kovalla pultilla,lukitukseen on tulossa hammastus,penkkihän ei saa pyörähtää.
    Ensivideon lopussa voi nähdä myös suuren puristimen(osittain) ja josta idea aikoinaan todella lähti elämään,sitäkin olen yrittänyt testimielessä hajottaa jo useaan otteeseen.
    Aika sen sitten näyttää tuleeko tästä myyvä tuote ja toimiva apukäsi mahdollisimman monelle.
    Kiitollisena otan vastaan palautetta.
    -Esak76-
     
    caprice305, J.J., jorkat ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuo pyörivä ominaisuus varmaan aiheuttaa lisäkuluja ja pientä vempuloimista jos tosissaan iskee?


    Aika hyvähän tuo on tuollaisenaan. Jos jengi on 100v mennyt normaalilla ruuvipenkillä niin ei nyt uudessakaan tarvi olla kaikkia ominaisuuksia samassa paketissa ;)
     
  20. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Eiköhän noita saa Kiinasta parin viikon päästä,kun on ollut malli näkyvillä bittimaailmassa.
     
    Nikuzai ja Karpov tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!