Small tire or big tire,missä raja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Jukka 63, 14.10.2017.

  1. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Jep,projekti etenee normaalisti.Uusien mäntien kanssa tuli ongelmaa,uivat männäntapit eivät uineet uusien mäntien kanssa.Pakko oli käyttää vanhoja,paino oli parempi ja uudet oli työkalu teräksestä.Jostain syystä ei voi käytää ahdinmoteissa? No itse hoonasin jarrutyökalulla välykset kohdilleen.Seuraava yllätys oli,että mäntä tulee kansitasosta yli 0,7 mm.Nyt oli pakko laitaa nortti palamaan ja miettiä vaihtoehtoja.Sorvataanko männistä siivu ja samalla ruttu nousee turhan korkees.Jykän kanssa pähkäilttiin asiaa,ratkaisu on Cometikin paksumpi peltipahvi.Ilmeisesti pro hoonauksen jälkeen lohko pestiin liian kuumalla vedellä,joten se kutistui.Siitä johtuen dekki korkeuksen kanssa tuli ongelmia
     
  2. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

  3. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Oliko "Pro" hoonaus se perinteinen pulloharja?
     
  4. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Ei me niin köyhii viel olla et tarvis ruveta pulloja harjaamaan. Muutenki enempi tota tölkiosastoo.
     
  5. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Hei! Tehän voitte tän viikonlopun tyhjistä tölkeistä valaa uudet männät:p! Jukalle, ps. Vissiin pystyy pari vara mäntää tekee myös:D.
     
  6. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Ihan Eskolle vein.( Vantaan moottorikoneistamo) Esko totes,levyt pintaan ja katotaan mitä tulee.Tuli ihan hyvä.Toi pulloharja hoonaus on vissiin ihan hyvä alle 1000 hp autoille,mul on tehoo vähän enemmän:)
     
  7. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Projekti etenee.Pari viikkoa sitten vein kannet roipeineen Eskolle.Itse it alan ammattilaisena kuvittelin,että läppäämällä tulis seetit kuntoon.Eipä toi rosteri venttiilin pinnasta röpö hävii muuta kuin koneistamalla.Esko sitten pisti tekstiviestin,tilaappa pari venttiilä lisää.Ne tuli eilen ja tänään hain ne.Ite snurrailin palotiloja hitsauksen jälkeen ja se jopa onnistui.Nyt odotellaan,että kannet sais plaanattuna takaisin ja pääsis harjoittelemaan taas läppäystä.Sitten mottia taas nippuun.Turboista ei taas ole kuulunut mitään.Ilmeisesti Virtalalla on kiire.Toisaalta ei oo mitään kiirettä näin vuoden alussa.Kiirehän tulee vasta keväällä.
     
  8. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Nyt on hankittuna ihan uudet small tire renkaat.29x11,5x15.Motti on nokalla laatikon kanssa,pientä ongelmaa oli moottorin kiinnikeiden kanssa.Väkivalta onneksi auttoi.Toisesta kannesta löytyi mielenkiintoinen juttu.Yhdestä imukanavasta löytyi parin sentin halkeama joka johti kampikammion puolelle.Ei tarvi enää ihmetellä miksi imarin välipelti oli mielenkiintoisesti pullistunut.Tossa on hauska juttu ,samat kannet remmiahtimella 0,8 bar ei mitään ongelmaa.Nyt 1,4 bar ja kansi hajoo.Esko hitsas kannen imukanavan ja ok.Kysyin,miksei kansibondoa kanavaan.Vapareissa ok,ahdetuissa hän ei tykkää.Luotan Eskoon täysin.Perävälityksen vaihto on työn alla,roipeet on ammattimiehellä.Pettynyt oon jos ei Malmilla tuu 11 sekan aikaa.
     
    Herje ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
  9. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Jukka,luulen että jopa ilman kumia 11 sek
     
  10. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Taitaa olla jo aika hyvissä Waldemareissa!
     
  11. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Tais imusarja hillot vaihtaa Waldemariin:mad:!
     
  12. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Joo,piti odottaa,jonkun aikaa ennen kuin rengas lähetys saapui.Pääs valdea ottaa vasta 18.00.Ja ainoastaan kansanterveyden takia (verotulot)
     
  13. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Ex muija kertoi aikoinaan 3 sekunnin munasta.Elikkä sisään ja ulos 3 sek.Oli ollut vissiin jotain paineita.Lieneekö ollut joku gm harrastaja?
     
  14. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Ja taas on korkattu Waldemar:p!
     
  15. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Positiivistä asiaa.Käytetty perävälitys on ok ja murikka on valmis.Turbot on vielä vaiheessa.Uusia pakosiipiä ei saanut johtuen iän tuottamasta osapuutteesta.Virtala kertoi laittavansa jotkut muut,vaatii vähän koneistusta.Lupaili tän kuun loppua tai ens kuun alkua.Tavoiteena on,että kelatiellä on viimeistään toukokuun alussa 400 metriä mustaa paksua kumiviivaa.:)
     
    Herje tykkää tästä.
  16. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Turbot tonteilla.Asennus alkaa maanantaina.Uuden välityksen omaava murikka paikoillaan.Nyt ahkeraa ruuvausta.Tarkoituksena on ottaa ensi savut tällä viikolla.Megablokin evo 4 versio.:)
     
    Herje tykkää tästä.
  17. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Joko to waldemarit meni:eek:?
     
  18. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Kai ne lakisääteiset meni jo torstaina.Nyt on uudet työn alla.
     
  19. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Onko mitään GM-tuotteita menossa luiskaa!:mad: voisin tulla noutamaan Pientä korvausta vastaan:D!
     
  20. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Joko sait käyntiin Evo 4!o_O
     

Kerro tästä muillekin!