Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. jiiz

    jiiz Gearhead

  2. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Rami myyty, koitan lähi päivinä tonkia jäljelle jääneet osat tallista ja laitan tuonne myynti osioon.
     
  3. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Mulla on viriboksilla ollu pari vuotta rajuin asetus eli varmaan siellä 500hv tienoilla menee. Ei ole ollut laatikossa ongelmia. Virityslaite tuli mukana eli aikasempikin omistaja on kiristettynä ajellut. Kulutus on tynkäajossa 15-16 satkulle aika tarkkaan kun nysvää nurkissa ja maantiellä menee 10-11 kun ajaa 80-90km/h. 2008 megacab 6.7 autona.
     
  4. Cumminski

    Cumminski Gearhead

  5. kalikkapalikka

    kalikkapalikka 3rd gear

  6. Ranee

    Ranee Gearhead

    Syömpäs sanani renkaista. Pari viikkoa takaperin kävin sukuloimassa keskisemmässä suomea ja totesin ettei näillä luistimilla enää joulunviettoon lähdetä.

    Kävinkin sitten kotiuttamassa kierroksen hakkapeliittoja orkkis kokoisina. 235/85r16.
    On vähän surkuhupaisat nuilla 8" vanteilla mutta en näitä ulkonäön takia ostanutkaan.
     
  7. Vemani

    Vemani 1st gear

    Vieläkö 2004 vuotisessa on ongelmana tuo killeritappi vai onko korjattu valmistajan toimesta. Ja mimmonen laatikko nuissa tuon ikäsissä on. Ilmeisesti gen2 mallista parempi kun tehoakin puolta enempi.
     
  8. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Jopas on autolla nopeet liikkeet. Joku haistanut rahanteon tai jotain?
     
  9. Joonnaz

    Joonnaz 1st gear

    Morjes. Alko Ramissa 4veto kenkkuilee, lyö välillä pois ja menee takasi. 4wd valo välähtää samalla. Välillä menee päiviä että pelaa nätisti, välillä si alkaa. Hallilla irrotin sen Cad systeemin sieltä etuakselilta, kello on ehjä, samoin boorit, holkit ynnä muut. Minkälaine systeemi noita alipaineita ohjaa? Jossai laatikon päällä vaikees paikas?
    95 2500
     
  10. 66monaco

    66monaco Gearhead

  11. 66monaco

    66monaco Gearhead

  12. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Mä upotin oman huussin tänään peltoon kun menin pelastamaan Toyotaa.

    Yhtä pitkälle rami meni kun se mettämiesten hilux.
    Traktori siellä tarvittiin mut menin mielenkiinnosta kokeilemaan ensin dodgella kun odottelin jontikan lasien aukeamista. Renkaina rotiivat, mutta ei siinä karkeampikaan auta kun näillä sateilla peltomaa on ihan pohjaton.
     
    Saetkae tykkää tästä.
  13. Vemani

    Vemani 1st gear

    Tämä tuli haettua tänään espoosta. Olin ensimmäinen läpi päässyt soittaja kun tuli viikolla myyntiin. 4 minun jälkeen jonossa. Oli melko hurja keli ajella savon suuntaan:mad:
     
    Cumminski, Saetkae, jiiz ja 1 muu tykkäävät tästä.
  14. freeride

    freeride Gearhead

    Ei oo kdp vaivaa enää tuon ikäisessä.toosa on 48re,jonkun verran kestävempi ku edeltäjänsä.-04 viimene minkä saa kilpiin ilman rajoitinta.
     
  15. Vemani

    Vemani 1st gear

    Tulipa eilen illalla askarreltua lämppäri kuntoon. Entisen omistajan aikaan ilmennyt ongelma lämpösen ilman tulemisessa johtui korkainneista lämmönsäädön läpistä. Pyörivät miten sattui ilmakanavissa.Kojelaudan alaosa purkuu ja vivustot kiinni läppiin reilulla pikaliimalla ja pitkällä 4x60mm ruuvilla.lisäksi laitoin vipuihin rajoittimet pellistä jotta moottori ei väännätä läppää kiinni asentoo tunnistaakseen milloin ollaan ääripäässä vaan suurin voima kohdistuu siirtäjän vivusta rajoittimeen. Tuli kuntoon ja hyvin tulee haaleaa jo parin minuutin pyörimisen jälkeen. Tarttee varmaan kesäksi tilailla tuo alumiininen läppäsarja. Nyt talvella ei pysty koko kojelautaa räjäyttää.

    Mitenkähän on? Oisko kiertovesipumpusta mitään hyötyä lämppärin letkussa. Nyt kiertää moottorista webastoon ja siitä kennolle 2-3m ylimääräistä? Mahtaako hidastaa virtausta merkittävästi tuo ylimääräinen lenkki.
     
    Cumminski tykkää tästä.
  16. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Veikkaan että noup...
     
  17. simu_l

    simu_l Gearhead

    Ei auta lisäpumppu niin paljoa että kädellä huomaa, ehkä mittarilla voisi eron nähdä.

    Been there done that.
     
  18. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

  19. Vemani

    Vemani 1st gear

    koittamassa? vai ostamassa? näkyy myytynä. ei kellään ois ylimääräsenä kohtuu hintasia nastarenkaita tai kesärenkaita 17" vanteille tuohon 3500seen. vois nuo nykyset nastottaa jos ois kesärenkaat mahollisesti tarjolla:rolleyes:
     
  20. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Sanoivat kattovansa tota vaihteistoa. Eli vissiin ottivat myynnistä siks pois.

    Veikkaan et tulee huutokaupat.comiin
     

Kerro tästä muillekin!