"Raggari-Arskan Letukka" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Falconetti, 13.6.2014.

  1. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Tuosta Lindholmin Chrysleristä,kerran velipoika oli perjantaina kuskina siinä ja aamulla tuli pihaan ja sitten lähdettin ajelemaan,vanhaa Hajalantietä kun tultiin kylälle niin suoran alussa velipoika polki kaasun pohjaan,Chrysy lähti ja suoran puolivälissä oli töyssy,töyssyn jälkeen kun keula tuli maahan niin putket irtosivat ja meteli oli mahtava :)
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    Oikeuden pöytäkirjat kertonee...rehti normiduunari, ei mikään urheilija joten paineensietokyky ja vastaanottokyky ilmeisen heikko.
     
  3. MadMike

    MadMike Gearhead

    mulla ollut 3 joista 2 SSiä ja jäljellä SS396 kivoja vempaimia, kait mulla hyötyajoneuvoihin joku fetissi...
     
  4. MadMike

    MadMike Gearhead

    Turbo Coronet oli erään edesmenneen kollegan, ulkomaanrahtarin tekemä. Hän sai työautoista idean turkille. Palikat on tallella eräällä.
    Hannu Halpa luki punaisessa kermanvärisin nahkapenkeissä olleessa Trane Am GTA Targassa....teksti meni Offshore Race Team powered By Hannu Salpa ( mahtoiko edes tajuta mitä tekstaili ) jonka hän itse kullanvärisin kirjaimin oli taiteillut, eikä ikinä offiveneessä edes istunut mutta kun touhu oli nosteessa niin Hannu aallonharjalla. Viimeinen V8 auto jolla Hanskin näin taisi olla 89 kesällä Ylppäriltä lähtiessä kullanvärinen MB 500 SEC vm-83. Mutta kenen en tiedä, ehkä erään Veikon...
    Värikäs mies mutta jo tuohon aikaan ja ehtoopuolella. Ero Upeasta Päivistä taittoi kamelin selän.
     
    Muokattu: 10.12.2017
  5. MadMike

    MadMike Gearhead

    Kruunusali ja LeChat.
     
  6. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Mutta oliko Kalevi. K. Jos oli nìin oli työkaveri. (edesmennyt)
     
  7. MadMike

    MadMike Gearhead

    juu edesmennyt on.
     
  8. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    moro, mul on ilmeisesti tuo henttosen 1966 chrysler new yorker rekisterikilvellä BAM-72 nykyään. oisko tästä kyseisestä autosta kuvia kellään enemmän tai historiaa ja turinoita? esim kuka tai mikä on henttonen :D missä vaiheessa ja miksi on revitty monimonikymppi konehuoneesta poies ja korvattu 360 eli täyskäännöksellä.
     
  9. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Tässä pari kuvaa ilmeisesti samasta Jorkkeristä. Nämä kuvat 70 luvulta jolloin auton omisti Parta Jusi joka myi auton Ilu V:lle 70 luvun lopulla. Ilu maalautti auton viininpunaiseksi ja nokalle pantiin toinen kone (440) väsyneen tilalle. 80 luvun alkupuoliskolla Ilu myi auton pois ehkä Henttoselle. Rekisteri silloin NB-668 muistaakseni.
    [​IMG][​IMG]
     
    Muokattu: 29.12.2017
    MJF ja hantta tykkäävät tästä.
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Hienot kuvat!! Mentiin taas muistoissa sinne 40 vuoden taakse :)
     
    Raider Japa tykkää tästä.
  11. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Tosta muistosta tuli mieleen että Jussi seurueineen taisi tykätä Kirsberry juomasta. Löytyi meinaa kymmeniä pieniä messinkipikareita autosta. Niitä mitkä oli Kirsberry pullon kyljessä kiinni.
     
    Muokattu: 29.12.2017
  12. hantta

    hantta Double Gearhead

    Niitä pruukattiin liimailla kojelaudan päälle. Taisi Chrysyssä olla myös aika paljon nappulanreikiä, niitä siihen autoon istutettiin paljonkin ;)
     
    Raider Japa tykkää tästä.
  13. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Täällä kun noita Turku Naantali jne autoja vilisee, niin hypätäänpä tuonne Naantalin nurkkakunnalle jonnekkin 80-90 luvun vaihteeseen...mitähän kuuluu (tai osaako joku kertoa kiesistä enemmän) silloin siellä bongatulle siniselle 62-64 chevy impala bel air tai joku tälläinen. neliovinen, 5-puola vanteet ja matalahko (en muista johtuiko seurueen määrästä)...jäi vain pienen pojan (olin silloin n. 10v) mieleen kun kierteli kaupungilla ja oli vaan mielestäni hieno.
     
  14. Gerball

    Gerball Gearhead

    [​IMG]
    Tuossa yksi todella suttuinen.
    Jotenkin olisin muistavinani että Ame Car Showhun oltiin matkalla. Ehkä joskus -79-80
    80 lätkäkin näyttäisi takaikkunalla olevan. Omistaja ei tainnut vielä tuossa itse kuskina olla.
     
  15. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    Viininpunanen on vieläkin rysleri valkosilla kyljillä. Sisustaa juuri paikkaillaan, sähköjä setvitään, puslien uusimista ja moottoria vähän paremmin paikalleen kun on kumityynyt lässähtäny. Kolme ruostekohtaakin löytyi ja paikataan. Kyljet maalattava uudestaan kun ovat niin monen maali ja pakkelikerrosten täyttämät että lohkeilivat pois. Löytyy pakkelia, kerros harmaata ja lisää pakkelia pohjamaalia ja valkonen pintaväri. Kromilistat tyylikkäästi poraruuvveilla kiinni yms yms :D ihan toimiva peli eikä pieni puuhastelukaan talven pimeinä iltoina lopu ihan heti kesken. Pähkäilen vielä miten saisin kuvia lisättyä.
     
  16. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Sdkillah. Tässä pari kuvaa lisää
    [​IMG][​IMG][​IMG]
     
    ngf-67, Sdkillah, Tunaman ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Viininpunaisena muistan tuon Craisun,oli upea ,oliko kaupungilla joskus -63 Park Lane,se Anglia kattoinen Mercury,tumma sellainen kummittelee muistoissa..
     
  18. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Tuosta turbo-Coronetista,muistanko väärin että kun auto oli veekasissa niin omistajan nimi oli Vekke..
     
  19. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Mulla oli Kujalan vanha -66 Dart ,se musta 2 ovi tolppa ,se oli Lausteella -70 luvulla ,vaaleansininen aluvanteet ,ELL-15 kilpi ,oisko jollain kuvia siitä?
     
  20. hantta

    hantta Double Gearhead

    Oli musta Park- Lane, muttei laulukäytössä, onneksi ;)
     

Kerro tästä muillekin!