Racers Place lopettaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TimoT, 21.3.2018.

  1. TimoT

    TimoT 3rd gear

    Kuulin, että Make pistää pillit pussiin ja jää "eläkkeelle", punttikone ym. siirtynyt uudelle omistajalle ja halli myyty... harmi.
     
  2. Catiska

    Catiska Gearhead

    Saman kuulin minäkin jokin aika sitten. Tai itseasiassa kuulin että on lopettanut jo. Kuinka mahtaa olla, vieläkö on auki vai jo kiinni?

    Itse en valitettavasti tullut asioineeksi tuolla koskaan. Muutaman tarjouspyynnön osakasoista olen viime vuonna sähköpostilla laittanut mutta kun ikinä ei tullut vastausta, jäi kaupat sikseen. Mutta, vakiasiakkaat ovat kyllä kehuneet liikettä.
     
    1purehell ja Rotten tykkäävät tästä.
  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Sinne olisi pitänyt mennä. Jotakin ARPin pultteja olin vailla niin ei kuunaan vastannut kysymyksiini. Sitten kun sattumalta olin reitittänyt itseni stadista Tuusulan kautta Hyvinkäälle ja tein välistopin RP:n pihaan, niin siellähän niitä pultteja oli hyllyssä.

    Aika suomalaista. Odotetaan, että asiakas tulee ostamaan sen asemasta että oltaisiin itse menossa myymään.
     
    1purehell, Stang_81 ja Rotten tykkäävät tästä.
  4. rb

    rb Double Gearhead

    Toivottavasti se, joka on laitteet ostanut jatkaisi toimintaa, koska kyseisille palveluille riittää pääkaupunkiseudulla taatusti kysyntää.

    Se vaan, että hinnat ja aikataulut tulisi edes suunnilleen pitää kutinsa.

    Se, että jos tilataan osia ja siihen liittyvää työtä, niin hinnan kaksinkertaistuminen ja toimitusajan kolminkertaistuminen ei luo enää jatkossa mahdollisuuksia yhteistyölle.
     
    Rotten tykkää tästä.
  5. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Näinhän se on, suomalaiset firmat eivät enään kykene hinnalla / tavaran toimitus nopeudella kilpailemaan nettikauppoja vastaan. Ainoa millä pärjää on hyvä asiakaspalvelu + laadukkaat nettisivut (webshop), jos sitä ei ole, niin homma loppuu melko nopeaan.
     
    Saetkae, talonmiehen vapaapäivä ja Karpov tykkäävät tästä.
  6. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Hmmm tasapainnottaakohan kukaan enään V-moottoreita?
    Racer Place tasapainottu minun moottorini. Vaihtoehtoja ei ollut kovin montaa...

    Sen vähän mitä itse asioin liikkeessä niin aikataulut eivät tosiaakaan olleet yhtään sitä mitä
    luvattiin.
     
  7. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Tilausten tekeminen ja kaupanteko etänä oli tosiaan vähän niin ja näin, mutta paikan päällä asioidessani ei moitteen sijaa. Moottorikin tuli dynotettua asiantuntevasti.

    Harmi että lopettaa, mutta onhan tämä äärimmäisen haastava ala yrittää tässä markkinatilanteessa. Kaikkia merkkejä ja malleja pitäisi palvellla, pitää varastossa kaikkea, olla kilpailukykyinen, ja homma pitäis toteuttaa käytännössä maahantuontina siihen liittyvät haasteet huomioiden.

    Ja aina on joku kondomitkin uusiokäyttävä penninvenyttäjä itkemässä, kuinka hänen katsastuksesta pompanneeseen monivärisistä peltiosista harsittuun mutta ihan hyvään lotjaansa saisi 'summmitilta tai rokkautosta kolme euroo halvemmalla tän jarrulevyn'.
     
    MadMike, T&S, kompassi ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. 67_Camaro

    67_Camaro 2nd gear

    Pistetään toisen topiikin vastaus tähänkin, eli
    Petri Lensu (https://www.lensupowershop.fi/) on ostanut Laakkosen tasapainotuslaitteiston.
    Kävin viikko sitten Lensulla Vantaalla painottamassa SBC 3.75" akselin ja hyvää oli palvelu!

    Hinnat löytyy : https://www.lensupowershop.fi/moottoreiden-tasapainotukset/
     
    Liimis ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tää on aika "paha" .
    En nyt kerro virmaa mutta muutama vuosi takaperin 302 SBC kampuran puntitusksesta tuli 340€ lasku. Puhelimessa kerrottiin että maksaa korkeintaan 200€ .
    Kyse oli pelkän akselin puntituksesta ja mukana oli yhden pytyn liikkuvat.
    Kun soitin että mitä vittua niin kerrottiin että siinä oli kaikenlaista mutta ei osattu kertoa mitä ne kaikenlaiset oli:wc:.
    Kohta menee vastaava akseli Sportti-autoon puntille, saas nähdä tuleeko kaikenlaista vai pysyykö hinta, 383 akselissa piti.
     
    Muokattu: 27.3.2018
    Rotten tykkää tästä.
  10. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    Juu jaa ihmeessä tietoa sit tännekin koska pakko kummiskin itekkin painottaa toi sitsueisonin alakerta uusiks :D
     
  11. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Lahden kansityössä tasapainoitettiin mun Polaran 383. Toki ihan maamoottori tasoa. Ei mikään race / hipo kone.
    En tiedä tekevätkö puntitusta raikkaamille myllyille, mutta kysyähän kannattaa.
     
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ainakin Make (Racers Place) teetti itse koneistukset ja käsittääkseni myös puntitukset juurikin Lahden Kansityössä, ennen kuin siis hommasi omat puntituslaitteet...päättele siitä.

    Harmi että RP on lopettanut, olihan tuosta jo huhua...puhelimeen vastaaminen ei ollut koskaan kummoista, sinne piti mennä paikalle.
    Palvelua sai kyllä ja hyvän neuvot kaupan päälle...moni homma olisi jäänyt tekemättä ilman Makea ja Racers Place:a...paljon tuli ostettua osia vuosien mittaan ja erikoisempaakin tavaraa hommattiin tarpeen mukaan, kun torstai iltaan mennessä sai tilauksen sisään, niin alkuviikosta sai hakea osat.
    Kätevää kun vauhtikauppaan oli matkaa alle 10 km reitistä riippuen ja se oli lauantaisinkin auki.

    Ensimmäiset kerrat olin tekemisissä Maken kanssa Part Corner:n aikaan ja sitten RP:n aikaan Keravalla kahdessa paikassa, tässä viimeisessä paikassa en tosin käynyt kertaakaan.
    Se taas on puhtaasti johtunut siitä kun varsinainen rakentelu innostus hiipui tuossa muutamaksi vuodeksi lähes kokonaan...käytännössä ollut vain sellaista kaluston ylläpitoa, huoltoa/korjailua.
     
    Muokattu: 21.3.2018
  13. pantera

    pantera Double Gearhead

    Tilinpäätöstietojen mukaan tappioo tullu viimevuodet viisnumeroisia summia, kantsii lopettaa kun on vielä jotain jäljellä.
     
    Muokattu: 21.3.2018
    MadMike tykkää tästä.
  14. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Lahden kansityössä eivät pystyneet tuollaista kuulemma tasapainottamaan. Olisi pitänyt olla erilainen V-moottoria tai miellellään suora....

    https://1drv.ms/u/s!Ak0ev910-aPVtzC7fmVYVmtKc2_6
    Tuollainen
     
    Muokattu: 21.3.2018
  15. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Lahden Kansityössä on ainakin kaikki mun V8-moottorit tasapainotettu.
     
    MadMike tykkää tästä.
  16. Mopar

    Mopar Gearhead

    Kansityötä itsekin käyttäny painotuksessa ym. kerran laittoivat mallory metalliakin yhteen vähän eksoottisempaan tapaukseen.
     
  17. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    No, Lensu hoitaa hommat ammatitaidolla harrastajille jatkossa. Hinta on suuntaa-antava sen takia et joskus voi joutua tekemään jotain mielenkiintosia juttuja et saa punttiin, jos työmäärä vaikka kolminkertaistuu niin siit on hyvä jotain periäkin. Eli poikkeustapauksissa ja niist varmanakin sitten erikseen ollaan yhteydessä ennenkun tehdään.

    Tavallaan väärä tieto toi et Racersplace lopettaa, Make vaan lopettaa sen pitämisen. Uusi pitäjä avaa putkan suunintelmien mukaan pääsiäisenä jolloin siihen on näppärä käydä tutustumassa vaikkapa American Car Show käynnin yhteydessä. Tää varauksella mikäli remontti valmistuu. En nyt muista osoitetta, mut sijainti tulee olemaan Kehä III:n pohjoispuolella jossain motonetin hujakoilla, siis toisella puolella kehää. Valikoima ja palvelu ei ainakaan todennäköisesti huonone. Aluksi kauppa on auki käsittääkseni lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.
     
    rallikuski ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  18. stana

    stana 3rd gear

    Jossain näinkin jonkun uuden liikkeen mainoksen? En vaan muista missä.. Kauppiailla kannattaa vaan muistaa että palvelis aasiakkaita myös etänä, perämetsien miehet ei välttis viitsi tiskille toiselta puolelta suomea lähteä, ja käypäistä rahaa olis kuiten tarjoamassa.
     
    Herje tykkää tästä.
  19. Rebel67

    Rebel67 1st gear

    Ei se Pete vsrmasti siellä Power shopissaan ketään kysymättä konkurssiin ryöstä.. ei edes V-8 miehiä:rolleyes::)
     
  20. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Sähköposti ja matkahuolto toimii osien suhteen perämetsässäkin. 24/7. Systeemi jatkuu samaan tyyliin kuin ennen, vain yksi on poissa...
     

Kerro tästä muillekin!