Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. Aleksandra

    Aleksandra 3rd gear

    Huomasin viestisi vasta nyt. Mittaustuloksia en saanut ja monella korjaamolla kävin ja jokainen oli peukalo keskellä kämmentä. Nyt on etupäähän vaihdettu puslia ja jotain muuta ja auraukset kuulemma pitäisi olla jälleen kunnossa (niissäkin kuulemma oli heittoa). Nyt sitten on ajossa ja testaillaan kuluttaako renkaita vaiko ei, pysyi kylläkin talvella paremmin tiellä :)
     
  2. Aleksandra

    Aleksandra 3rd gear

    Olisiko jollain Trans Sportin ohjekirjaa? Oma on jossain hukassa ja pitäisi ohjaustehostimeen lisätä nestettä. Auto on vuodelta 2003. Tilasin ohjaustehostimen öljyä US-Partsilta ja se on punaista, mutta ohjaustehostimen pumpussa on "kullan" väristä o_O
     
  3. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Väri ei pakosta ratkaise mitään... Jos purkissa lukee "power steering fluid" niin litkut sisään ja baanalle...
     
  4. Aleksandra

    Aleksandra 3rd gear

    Tällainen purkki on kyseessä:
    Gulf ATF Type A - Automatic Transmission and Power Steering Fluid.

    Sitä vaan ajattelin, ettei mene kaksi eri litkua sekaisin :rolleyes:
     
  5. wilburi

    wilburi Gearhead

    Njaaha taitaa olla omasta loota kohta vainaa
    Löytyskö keltää ehjää ja mihin hintaan älyttömiä lun en enää tohon sijoita kii
     
  6. Aleksandra

    Aleksandra 3rd gear

    Nyt se Trans Sport sitten teki temput :(

    Lähdin eilen töistä ja auto starttasi hyvin, eikä ollut mitään poikkeavaa. Pääsin n. 5km ja yht'äkkiä musiikki sammui, auto tuntui liikkuvan kun mittari näytti 65km/h, kierrokset vajaa 2000. Painoin kaasua, mutta vauhtia ei tullut lisää vaan se hidastui koko ajan ja mittari näytti edelleen 65km/h. Jäin sen kanssa sitten tien varteen. Käytiin sitä myöhemmin illalla katsomassa, akussa on virtaa, mutta koko autoon ei tule virtaa. Sisävalot ei toimi, hätävilkut ei toimi ja kaikki on pimeänä. Mittaristossa on yhä edelleen mittari 65km/h, kierrokset samassa vajaassa 2000 ja moottorikin näytti vielä lämmintä...

    Mistähän voisi alkaa etsiä vikaa, onko ehdotuksia?
     
  7. TransAmSport

    TransAmSport 3rd gear

    2001 Transu teki seuraavaa.Reissun päällä ja auto seisoi viikonlopun.Takaisin lähtiessä ei startannut kunnolla,hikisesti käyntiin ja heti tien päällä tehot katosi,check engine alkoi vilkkumaan ja kävi epätasaisesti,bensaa vei aivan tajuttomasti.Päästiin nilkuttaen kotiin,vikakoodit. Happianturi bank 1 ja misfire cylinder 5.Auto käytetty pajalla ja uusi happianturi,puola,tulpanjohto hattuineen,ja uusi tulppa.edelleen misfire nro5 ja puskee raakaa bensaa putkesta.Any ideas?Kiitos
     
  8. Jartsa63

    Jartsa63 1st gear

    Trans Sport 99-----Mikä nakuttaa etupäässä kuskin puolella. Välillä ihan kuin joku ottaisi kiinni jarrulevyn ulkokehään samasta kohtaa ......runksaminen seuraa pyörän pyörimisnopeutta. Välillä pitkät ajat pois tuo ääni. Kovemmissa nopeuksissa ei mitään kuulostaisi kuuluvan. Välillä sitten epämääräisemmin nuo äänet tulee ja niiden voimakkuus vaihtelee. Yleensä kun ajaa pitemmän matkan niin hidastaa risteykseen niin alkaa paukuttamaan.

    Aika loppu on levyt edessä....uudet palat vuosi sitten laitettu......tosi kuumat minusta nuo levyt on ajon jälkeen... . . tasaisesti ottaa jarrut eli ei huomaa mitään tärinää. Joskus ääni tulee käännettäessa kumpaan tahansa suuntaan mutta joskus suoraankin ajettaessa. Välillä siis ei mitään oireita muutamien ajojen aikana.
     
    Muokattu: 17.9.2018
  9. Raikkas

    Raikkas 1st gear

    Hei !

    Jos nyt sitten et ole vielä myynyt niin kerro Minulle, tarvii juurikin toimivan kompuran...
     
  10. PAPH

    PAPH Gearhead

    Tämä meni jo aika kauan sitten...
     
  11. J.J

    J.J Gearhead

    Minulta löytyisi tuollainen toimiva kompura, 100e olisi hinta.
     
  12. TP07422

    TP07422 3rd gear

    Hei
    Olisiko kellään kokemusta missä vika, kun ohjaustehostus puuttuu täysin tyhjäkäynnillä?
    Liikkeessä tehostus on ok, kaarreajossa tuntuu joskus pienen takapotkun kaltainen tunne ohjauspyörässä, mutta ei sekään aina. Tehostimen pumppu ilmattu (sekä kiertämällä ääriasentoihin 20 kertaa että alipaineella). Nesteessä ei näy ilmakuplia eikä pumppu pidä erityisemmin ääntä.
    TS 2003 AWD
     
  13. TP07422

    TP07422 3rd gear

    Ilmeisesti sittenkin pumppuvika. Olisiko jollain myydä toimivasta autosta irrotettua?
    Kiitos...
     
  14. J.J

    J.J Gearhead

  15. Jooppis76

    Jooppis76 1st gear

    Heipä Hei! Taas painia näiden kikottimien kanssa. Eli potilaana 2001 trans sportti.

    Oireet. ABS ja TCS valot palaa jo heti virtojen laiton jälkeen. eikä sammu missään vaiheessa. Joten mistä alkaa hakemaan vikaa? Piuhat ole koittanut jo napojen antureilta katsoa, mutta mittaamaan en ole pystynyt, kun en löydä kojelaudan alta boxia mihin ne tulee. Voisiko joku kertoa sijainnin ihan selkokielellä? Jossain aiemmassa viestissä oli että boxi olisi seisontajarru polkimen yläpuolella, mutta kun ei ole??? Ja onko vika sittenkään johdoissa kun valot kerran palaa koko ajan?
     
  16. stratusdriver

    stratusdriver Gearhead

    Äkkiseltään haiskahtaisi boxi vialta jos startista syttyy. Voihan se vika olla johdoissakin jos ecu ei juttele boxin kanssa. Paikkoja en osaa sanoa.
     
  17. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Paha on lähtee arvaileen, mistä vika löytyy... Se abs ohjanilaite löytyy abs-hydrauliikkayksikön yhteydetstä konehuoneesta, eikä siihen järjestelään liity mitään ylimääräisiä välipurkkeja...
    Helpoin ja nopein tapa ongelman rajaamiseen on vikakoodien luku, mutta ilmeisesti aika harvalta korjaamolta löytyy yhteensopivaa testeriä...
    Kuitenkin elekmalta löytyy tähän sopiva "kapula" ja mielstäni jopa suht harrastajaystävälliseen hintaan ja on täällä hetkellä jopa tarjouksessa, suosittelen:
    https://www.elekma.com/icarsoft_i900_gm_vikakoodinlukija
     
  18. kapa73

    kapa73 2nd gear

  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  20. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    On, kun kapan mukaan pääsee sisään gm abs:ään. Valtaosalla halpiksia ei pääse.
     

Kerro tästä muillekin!