Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Se on sitä logistiikkaa...se on ammattikielen synonyymi puhekielen sanonnalle "ei toimi"...
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  2. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    Anna DHL:lle palautetta huonosta palvelusta. Kyllä niitä kiinnostaa. Eihän ne muuten asiasta tiedä jos ei palautetta anneta.

    Ihmettelen kommentteja PostNordista. Minulle on ainakin toimittanut tavarat takuuvarmasti. Heidän toimitusaikakysely tekstiviestillä tai sähköpostilla on loistava. Samalla voi antaa luvan jättää tavarat pihalle, ellei ketään ole paikalla. Kerran oli tosin vain jätetty erikoinen viivakoodilappu. Ilmeisesti oli soitettu ovikelloa mikä ei toimi. Asia hoitui nopeasti sähköpostilla, kuljetusaika sovittiin uudestaan ja toimitettiin sovitusti.
     
    eilhik tykkää tästä.
  3. Aasi

    Aasi 3rd gear

    Niitä paketteja on liikkeellä pikkasen paljon enemmänkin kuin vain se sinun tai edustamasi yrityksen paketti, niitä lajitellaan matkan varrella isompiin häkkeihin ja rullakoihin joissa saapuvat jakelutoimipisteeseen jossa ne taas lajitellaan perille toimitettavaksi. Niitä paketteja kun on erikokoisia ja painoisia ja paljon liikkeellä niin joskus ne saattaa siellä rullakoissa ja häkeissä ottaa damagea. Sitä en tiedä varmaksi onko siellä ihminen vai kone niitä mättämässä sinne rullakkoon ja häkkiin, se on vaan kummallista että lähes poikkeuksetta syyt saa niskoilleen sen paketin jakaja... Ei mulla ainakaan oo tapana vittuillessaan rikkoa asiakkaan lähetyksiä, ja jos jollain on niin se on väärällä alalla.
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Posti on erikseen, siellä ymmärtää et lajittelussa saattaa tulla damagea


    Mut paketti firmoilla esim ups tai tnt;llä ei taida olla jakelukeskusta suomessa johon kaikki kamat viedään jaettavaksi autoihin, vaan ne vaihtaa rekkaa matkalla esim, hirvaskankaalla muutamankin kerran näin pakettia vaihdettavan autosta toiseen ja pienempiin

    Firmaa en nyt tarkkaan muista, mutta pekan paketti salonranta se ei ollut


    Ja "tempputorillahan" on kaukokiidon lajittelukeskus siinä leipomon vieressä
     
  5. Aasi

    Aasi 3rd gear

    Joo, tempputorilla ottavat pienempään autoon tavaraa monesti, on siinä joskus meidän rahtivuoronkin kärry parkissa.

    Kyllä sitä monesti oon ite miettiny että eikö niitä paketteja laittaessa kerkeä vai kiinnosta katella, on joskus semmosessa kunnossa ollut paketti rullakon pohjalla että on hävettäny viedä asiakkaalle.
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Sit vielä kun se kone niitä tuskin sillain murjoo, et vaasipaketin kyljessä on kuormaliinan kokoinen painauma


    Mut kuten monikin tässä ketjussa kirjoitellu, et ei ne kuskit liiemmin paskaa nappaa asiakkaan tuotteista ja mun mielestä sellaisille pitäis saada antaa kenkää toisen reklamaation tullessa
    Työntää vesivaraajan lavalta pihalle, kun ei viiti nätisti laskea



    Mites muuten tuleeko posti nykyään useemmassa erässä, tänään oli kirje lootassa ja eilenkin tuli postia mun hataran muistin mukaan
    Vai onko postissa lajittelussa mennyt vi*uilleen ja sitten joku ystävällinen tuonut sen lenkillä käydessään
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Enpä muista oonko tänne koskaan ihmetellyt, joten ihmetellään ny.

    Entisessä duunissa ihmetytti, ku tuli muistaakseni englannista eatonin venttiileitä dsv/kaukokiito kyydillä, ni AINA, siis AINA, oli vähintään yks teholavallinen joka näytti sodan läpikäyneeltä, ja tuli tyyliin kyljellään meille ja se teholava aivan päreinä.

    Kaukokiidon kuski väitti että tulivat heille terminaaliin jo siinä kunnossa, mut tiedä häntä.

    Jos puhui totta ni ilmeisesti niitä ei paatin kyytiin ollu kummoisesti sidottu...
     
  8. Aasi

    Aasi 3rd gear

    Joo, niitäkin kuskeja valitettavasti on joita ei kiinnosta, väärissä hommissahan ne semmoset on, ite kyllä pyrin viemään postit ja paketit ehjänä perille. Ja niin tuntuu pyrkivän työkaveritkin.

    Ihan yhessä vuorossa jaetaan. Posti ei ole ainut yhtiö joka jakaa meilläpäin, toinen yhtiö jakaa taajama-alueella sanomalehdet, joidenkin firmojen kirjeet ja ainakin V8 magazinen. Viikonlopun aikana jos on laatikkoon ilmestynyt ei oo postin kautta :D tai jos aamulla ennen sianpierasua on ilmestynyt.
     
  9. miguelo

    miguelo Gearhead

    Kun postilaitoksesta on kyse, niin kaikenlaista voi sattua:

    http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801312200706341_u0.shtml
     
  10. GMies

    GMies Gearhead

    Salisburyssa Etelä-Englannissa tapahtuneessa hermomyrkkytutkinnassa on löydetty uusi todiste, on löydetty viesti, jossa sanotaan ”paketti toimitettu perille”, eli todistettavasti Suomi on poissuljettu syyllisten joukosta. :rolleyes:
     
  11. miguelo

    miguelo Gearhead

  12. miguelo

    miguelo Gearhead

    [​IMG]
     
  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    On tuo Posti organisaationa kuin Neuvostoliitto...

    Mulla hukassa kaksi pientä NOS osaa Polaraan. USPS:n tracking näyttää että Suomeen on osat tulleet ja matkalla kohti määränpäätä.

    Kuukausi odoteltu. Eilen sitten soitin "asiakaspalveluun". Kerroin tilanteen. Vastauksena liirum laarumia ja ohje että lähettäjän on tehtävä USPS:lle kysely ja ja sillä perusteella Posti alkaa haeskella lähetystä.

    Pyydän että voiskohan tämä "asiakaspalvelija" avata uuden välilehden koneestaan ja tsekata asiaa USPS:n trackingistä.....
    Ei käy ei kuulu proseduuriin. Sama liirum laarum jatkuu luurin toisessa päässä. Lopulta kysyn, että tässä ajassa olisit jo voinut selvittää ja tarkastaa onko tavara Suomessa vai ei. Mutta kun ei kuulu prseduuriin...

    Täysin neukkulan järjestelmä. Olisi hyvin ymmärrettävää jos tavara olisi kadonnut Suomen ja Yhdysvaltain välillä niin Posti ei asialle tee mitään. Mutta huolimatta siitä että tavara on saapunut Postin huomaan, on hakupyyntö tehtävä lähettäjän päässä!!!

    Käytännössä vastaanottajalla ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa omiin romuihinsa. Posti pesee kätensä ja pyörittää palloa kehässä ilman pienintäkään murhetta.

    Ei voi muuta toivoa kuin hyvää nurmikon leikkuu kesää koko firmalle...
     
  14. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Kenen on tehtävä kysely ja minne, kun Postin nurmikonleikkaaja ajelee kukkapenkit ja kasvimaat siinä samalla?
     
  15. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    No ensin soitto asiakaspalveluun eli puppugeneraattoriin. Tämän jälkeen maksat jonotuksesta ja hissimusiikista. Sinulle vastaa förklarare Kekken...
    Ja saat vastauksen että syy on ruohonleikkurin valmistajan. Ottakaa yhteys sinne tai toissijaisesti kukkasiementen myyjään.
     
    Muokattu: 17.4.2018
    riviera56, Nikuzai ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Eli kun nimeä ei lue ja osoitteenkin lukee väärin, niin aivan sama minne sen lootan dumppaa. Vaikka vastaan tulevalle random heebolle


    Enkä oikeen usko et samalla kadulla saa olla 2 samannimistä firmaa, kun eikö yrityslakikin jo kiellä olemasta liian samankaltaisia nimiä?
     
  17. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Eilen oli ollut oikein pakettipäivä, tuli postipaketti pohjanmaalta vuorokaudessa. Ammattioppilaitoksen kyydissä vähän siementarvikkeita ja oli kuulemma ollut opettajallakin vaikeuksia saada autoa käännettyä mutta ei siitä sen enempi.
    Sitten tuli kolmas paketti, en katsonut rahtikirjasta millä firmalla mutta fiksu kaveri, tuli kävellen, ei uskaltanut ajaa peltotietä, se alkaa ollakin aika pehmoinen.
    Mutta rahtikirjassa vaan pisti silmään teksti paketin hajoamisesta. Tuote oli kyllä ehjä mutta paketti riekaleina. Oli hienosti kirjattu: "paketti hajosi tien huonon kunnon takia NNNKADUlla". :D
     
  18. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Tästä tuli mielleyhtymänä muisto: tämä sattui toistakymmentä vuotta sitten, kun rouvalla oli vielä tyttönimi käytössä. Posti toi eräänä päivänä pakettikortin ja molemmat huuli pyöreänä, kun ei kummallakaan muistikuvia mistään saapumattomasta tilauksesta. Noh, paketti tuli haettua ja siellä oli kiva Nalle Puh -kirja. Edelleen oltiin huuli pyöreänä, kun ei ollut vielä muksujakaan eikä paketissa ollut edes saatekirjettä. Vasta siinä illemmalla, roskia viedessä, jotenkin osui silmä paketin päälle ... voihan vee, osoite ei ollutkaan meidän. Sattuipa vaan niin onnettomasti Iteljoonin kannalta, että sillä samalla kadulla, noin 20 metrin päässä oli asunut rouvan nimikaima ja Iteljoonin reppana oli sitten vaan laittanut pakettikortin meidän muiden postien mukaan, kun kerran nimi täsmäsi. Käytiin toki rimpuuttelemassa kaiman ovikelloa, mutta ko. henkilö oli muuttanut jo pois alueelta eikä ko. henkilöä sitten löydetty yrityksistä huolimatta.

    Toinen, nimiin liittyvä muisto, on sekin kohta 10 vuoden takaa; mulle tuli eBayn kautta kirjelähetys ja siihen oli lähettäjä (joku nixmanni muistaakseni) raapustanut käsin nimeni ja osoitteeni. Käsiala ei ollut paras mahdollinen, joten mun etunimen olisi saattanut lukea kolmellakin eri tavalla kirjeen päältä ... no anyway, kirjeestä tuli ilmoitus kotiin lapulla, ja lappuun oli Iteljooni valinnut jonkun, randomin, näistä kolmesta kirjoitusasusta ja tietty väärän. Minä postille hakemaan kirjettä ja meinasi virkailijan kanssa mennä turpaanveto-kisaksi, kun vängättiin, että voiko se luovuttaa kirjettä mulle vai joutuuko lähettämään takaisin, kun hakijana on "Keijo" ja kirjeessä vois lukea, että "Reijo"! Taisi täti soittaa jonnekin Itellan auttavaan puhelimeenkin ja lopulta sain kirjeen haltuuni...

    -JJ-
     
  19. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mutta osaa ne välillä tai ainakin joskus ennenmuinoin osasi perille vajavaisilla tiedoilla.
    Erään tutun tuttu (luottamusta herättävä alku) oli ulkomailla 80-luvulla ja laittoi sieltä kortin tälle minunkin tutulle osoitteella:
    Mikko Maalaisjuntti (nimi muutettu)
    Narulandia

    Niin se vaan oli perille löytänyt naapurikylälle.
     
  20. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Jaahas jatketaanpa romaania aiheesta Polaran NOS vilkkuindikaattorit.

    Siis soiteltiin postiin maanataina ja tiistaina kuluneella viikolla. Käyttäydyin asialllisesti, mutta tylyn tiukasti ja kerroin myös näkemykseni heidän järjestelmästään...

    No kappas. Keskiviikkona ilmaantui kyseinen paketti seurantaan. Tadaa!!

    Tänän noudin postista P I R U N hienot NOS indikaattorit johtosarjoineen.

    Onneksi päättyi näin. Siis otinko erävoiton "neukkulan" järjestelmästä?
     
    dart -66 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!