Ford f150 Raptor

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kvt, 16.4.2018.

  1. kvt

    kvt Gearhead

    Miten kaikki suomen Raptorit tuntuu olevan kuorma-autoja, mitä koeajojuttuja olen lueskellut ja myytäviä katsellut. Jenkkien teknisten tietojen perusteella niissä ei paino vaikuttaisi riittävän kuorma-autoksi, vai enkö nyt käsitä jotain
    Sellaisen osto houkuttelisi, mutta pitäisi saada varmuus, että sen saa sitten tekisteröityä kuorma-autoksi.
     
  2. mcmies

    mcmies Gearhead

    Ei sitä oikein nykyisillä säännöillä saakaan. Aikaisemmin tuo kuorma-autopuuha oli hiukan villiä länttä, muttei enää.
     
  3. kvt

    kvt Gearhead

    Nuo myynnissä olevat suomen ka Raptorit taitavat kyllä olla rekisteröity 2012-2014, että jospa sen jäkeen sitten on säännöt tiukentueet kokonaispainon noston suhteen.
    Kun ei tollasesta F150 sarjasta taida kyllä tehtaan jäljiltä olla olemassakaan yli 3500kg mallia.
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Semmonen kummallisuus on olemassa kuin F150 "7700" mikä on siis myös sen GVWR lukema, tosin sekin taitaa sit olla karvan alle eli 3495,8 kg. Olen semmosella ajanutkin, vanteet on 7 pulttiset ja siihen on sekoiteltu F250 osia. Ainakin 90 luvun lopussa ja 2000 alussa niitä on tehty.

    Noh, paljonkohan suomessa noita Raptoreita mahtaa olla noin ungefäär?
     
    Muokattu: 23.4.2018
  5. kvt

    kvt Gearhead

    Olis kyllä hauska tietää, et paljonko Raptoreita suomessa on ja onko ne kaikki onnistuttu saamaan kuorma-autoiksi.
    Alkaa vaikuttamaan siltä, et täytyy Raptori unohtaa ja pitäytyy vaan Rameissa Tulee meinaan Raptori vähän kalliiksi, jos siitä autoverotkin joutuu maksamaan nykyään.
     

Kerro tästä muillekin!