Rumpujarrun automaattisäätösarjat ym

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja ktappinen, 26.4.2018.

  1. ktappinen

    ktappinen 2nd gear

    Saako uusia osia kotimaasta vai pitääkö tilata ulkomailta. Löytyy joitakin säätösarjoja mutta näyttävät erillaiselta kun puretusta jarrurummustao_O, lähinnä metalli vivut ja haarukka.
    Takajarrurumpu, gm 9,5"x 2,5"
     
  2. joonas-setä

    joonas-setä 2nd gear

  3. ktappinen

    ktappinen 2nd gear

    Katellut oon.. Laiton tavaraa tulemaan rockautosta, ei paha hinta :), no tulee sitten vielä tullimaksut päälle mutta silti. Ainoa mitä en löytänyt oli kässärin vipusysteemi. No onhan mulla ne vanhat ruostuneet jäljellä, jospa saisi ne toimimaan ...
     
  4. -tl-

    -tl- Gearhead

  5. xarper

    xarper Gearhead

  6. -tl-

    -tl- Gearhead

    Niinhän ne on, mutta rahti ja alvi ottaa osansa...:(
     
  7. ktappinen

    ktappinen 2nd gear

    Nippelissähän oli paljon osia eikä pahan hintaisia. Mutta seisontajarrun vipuvartta :mad:, amazon.com:ilta löysin eilen parin mutta lähetys Suomeen ei onnistunut:odrealmad:. Opgi löytyi vipuvarren paria mutta hinta aika suolainen:odeek:.Metsästys jatkuu ......
     
  8. ktappinen

    ktappinen 2nd gear

    Sain tilattua souht west tradelta seisontajarrun vipua. Paketissa lisäksi jousi ja harukka, saa toinenkin perä uusia osia jarru puolelle;)
     

Kerro tästä muillekin!