Classic Motorshow 5-6.5.2018 Lahti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 2.4.2018.

  1. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Eipä tullut kuvaa otettua, mutta hienosti oli suoraa peltiä muotoiltu pyöreään muotoon... Ei hätäilevän ja työtunteja laskevan peltisepän työmaa:eek:
     
  2. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

    valpas ja tinareki tykkäävät tästä.
  3. dtc

    dtc Gearhead

    tinareki tykkää tästä.
  4. buickadi

    buickadi Gearhead

  5. 1320

    1320 Gearhead

    Hyvä näyttely oli Lahdessa taas kerran, sunnuntaina tuli käytyä niinkuin viime vuonnakin. Ei siellä nyt mitään pahaa tungosta ollut, mutta mun mielestä sunnuntaina oli ainakin enemmän porukkaa kuin viimevuonna. Jokatapauksessa tässä näyttelyssä on ollut kiva käydä, kun tää on aikalailla ainoita tapahtumia, missä näkee vanhoja Euroautojakin vuoden aikana. Ja parkkiksella on kanssa hyvin katseltavaa. Ensi vuonna siis uudestaan.:odwink:

    Ja jos joku jaksaa vielä katella, niin tuollakin on kasa kuvia. https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Classic+Motor+Show+5.-6.5.2018/
     
    Pertti K tykkää tästä.
  6. ata

    ata Gearhead

    splitti ja valpas tykkäävät tästä.
  7. valpas

    valpas Gearhead

  8. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

    Tuo punainen? Trafin tietoja, näitä kuvia ja googlausta yhdistellen se lienee 1968 Bond Equipe, tekniikkana Triumphin 2.0 litrainen suora kutonen ja lisävarusteena valittu ylivaihdelaatikko.
     
  9. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Bond Equipe
     
  10. ata

    ata Gearhead

    Se oli kyllä yksi parkkialueen säväyttävimpiä laitteita, en ollut moista koskaan aiemmin nähnyt ja muidenkin parkkista kiertäineiden kanssa arvailtiin mikä se on... Bond luki parkkimittaritarrassa ja keulassa ja takalasissa monta Triumph-klubin tarraa joten ne antoivat vihjettä. Oli kyllä ihan hieno laite ja mukava sellainenkin nähdä luonnossa.
     
  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Autojen arvostuksista ja harvinaisuudesta... Siellä hiihtostadionin kulmalla paistatteli päivää vierekkäin Saab Sonett 2 ja kaksiovinen -59 Caddy.

    Sonettin kakkoskoppaa kait tehtiin yhteensä, mitä? 2000 kappaletta kaikki versiot laskettuna? Cadillac Coupe de Villeä (2d ht siis) vuonna -59 tuotettiin vähän vaille 22 tuhatta, yhteensä Caddyjä syntyi suunnilleen 100K vuodessa...

    Cadillacin ympärillä kamerat räpsyi huomattavasti useammin...
     
  12. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Eli siis käkkälä miellytti ihmisiä jo silloin uutena enemmän kuin saappi;) ihmekkös tuo, se sonetti ei oo kyllä mikään muotoilun helmi
     
    cdv70 ja Kylmit tykkäävät tästä.
  13. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    Totta . Pieni valmistusmäärä kertoo yleensä aina sen, ettei autoa huolinut kukaan edes uutena
     
    cdv70 tykkää tästä.
  14. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    No ei se nyt ehkä ihan noinkaan aina mene. En ainakaan usko, että esim. "buickadin" kuvissa näkyvää (rintamalta aamupäivävapaata saanutta) -41 coupe-Cadillacia ei olisi halunnut kukaan, mutta ehkä kaikilla halukkailla ei vain ole ollut siihen varaa. Valmistusmäärä 1900 kpl.
     
  15. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Joo ja kyllähän usein myös käytännöllisyys on ajanut mielihalujen ohi, etenkin perheellisillä. Uutena nelioviset on ollut kova sana vaikka 2d:t ja avot oliskin miellyttänyt enemmän silmää
     
  16. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  17. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Muokattu: 12.5.2018
    Desoto57 tykkää tästä.
  18. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  19. jariha

    jariha Double Gearhead

  20. budweiser

    budweiser Gearhead

    Sokota, mosse, laada, toijota, volkkari, voi pkle mitä paskaa, kasari käyttiksiä..mitä ihmettä nuo ja sana Classic tekee yhdessä. Ei ikinä enää tuohon näyttelyyn.
     
    jarkki82 ja MudMax tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!