Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. calikka

    calikka 1st gear

    Mites muilla chevyn 6.5 td heiluuko/täriseekö yhtään tyhjäkäynnillä ? Itselläni kyllä tärisee/heiluu ja mietityttää että onko se normaalia vai mikäköhän siellä mahtais sitten olla vikana.
     
  2. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    Hieman hankala vastata kun ei nyt tiedä minkämoista tärinää tarkoitatte.
    Ei nuo mielestäni ihan mahdottomasti tärise. Mutta eivät nämä nyt kaikista sivistyneimpiä laitteita olekkaan.
    Ehkä itsellänikin helpotti ja tasoitti aavistuksen kun siittimen kärjet vaihdettiin ja tietty samalla shimmattiin ja säädettiin kohdalleen.

    Sen verran nyt täristää kuitenkin, että vesipullossa huomaa "Jurassic park" ilmiön. :D
    Mut ei mitään ihmeellisiä ravistuksia kylläkään o_O
    Tietty voi olla,että on tottunutkin vuosien saatossa.

    Tälleen äkkiväkkiä niin kannattaa tukikumit tsekata etteivät ole ihan riekaleina.


    - Jussi
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Alotin oven purun. Lukkopesä sekä saranatapit pitää vaihtaa. Kuten jussi talvemmalla muisteli, vähän nahkee on tila pesän irrotukseen. Tai irrotukseen nyt oli ok mutta miten lie takaisin laitto.

    Toisaalta lukkopatruuna ei tahdo kahvasta irrota vaikka lipare painettuna sisään.


    Oven suojapelti tosiaan monella pultilla kiinni ja sähköikkunan mekanismi niitattu kiinni peltiin. Ei anna hirveesti periksi. En tiiä onnistuuko poraus ja tilalle pultit holkkien kanssa?


    Oven sisällä olevat johdotkin pitää yrittää väkisin läpiviennistä vetää ulos kun ei tietenkään ole pistoketta oven ulkopuolella.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Lukkopesän sai ulkokautta kumminkin ihan ok. Toisaalta jos haluaa sisäpuolelta niin ikkunaa voi laskea vetämällä mustaa oven sisäpeltiä alaspäin. Näin mekanismikin laskee ja tulee tilaa.


    Näemmä on myös oven läpiviennissä töpselit johdoille korin puolella eli oven irrotus iisi.


    Vaan ei tappisarja auttanut. Väljää on koriin hitsatussa alasaranassa. Miksei siihen ole puslasarjoja saatana? Nyt pitää jotain keksiä. Hitsaamalla täyttö ei ekana vaihtoehtona.
     
  5. FF '65

    FF '65 Gearhead

  6. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Kuvien perusteella vaikea sanoa kunnosta, mutta kympillä on saanu jo jonkin aikaa uudemmam korimallin subbareita.. Kalliina pidän siis.

    Tuo 5.7 saattaa muuten olla aika laiskanpulskea kone subbarin kokoiseen lotjaan, niin aika skeptisesti suhtaudun noihin kulutuslukemiinkin. Keskikulutus uudemmallakin asettui 16 litran isommalle puolelle.
    Jos hakisin gmt400 koppaista bensakoneista niin ehdottomasti 454. Siinä on voimaa jo melkein yhtä paljon kuin uudemmissa, mutta kulutus on valitettavasti eri kymmenluvulla.
     
  7. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Toi on roikkunut aika pitkään myynnissä. Alkuhinta oli aikoinaan joku 9900. Tuossa äsken tais olla 7250 tarjouskin. Olishan se jo mennyt jos hinta, tarjonta ja kysyntä olis kohdannut. Pietarsaaressa oli myynnissä samanmoinen mutta -97, kohtuu metreillä, alle kuuden tonnin mutta ei tainnut mennä lopultakaan kaupaksi.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    G80 perä. Sinne kuuluu pelkkä gl5 öljy vai ls öljy? Montaa mieltä netissä. Ohjekirja käskee luistoperään laittamaan gl5 + gm oma lisäaine.
     
  9. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jotkut sanoo, ettei ls missään tapauksessa. Mulla livahti viimeks sellaset, ja ei mitään ongelmaa. Lukko toimii niinku pitääkin. Otin kyl heti toiset öljyt varalle, mutta ei oo tarvinnu vaihtaa.
     
    Karpov tykkää tästä.
  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Rockauto tarjooa 2 pitusia suuttimia 6.2d. 83.7mm ja 73.8mm. Mistä tietää kummat on, ilman että tarvii irroittaa suutinta?
     
  11. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Eiks noi lyhät oo vaniin?
     
  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kajaanissa on yksi 5,7 myllyllä oleva myynnissä ja on hemmetin hyvä.Oon sen myynyt nykyiselle omistajalle.
     
  13. keke1478

    keke1478 3rd gear

    Komppaan palontietä. Jos bensakoneista ehtii niin kannattaa ehdottomasti tutustua tähän Kajaanin vehkeeseen
     
  14. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Saako siihen tehtyä puslaa? Poraa vähän isommaksi ja putkesta uutta puslaa? Putki penkkiin ja poraa sisältä ennenkuin poikkasee. Jos varaa porata, ja löytys suoraan sopivaa putkea vaikka kuparista. Muutoin sorvaa ulkopuolelta.
     
  15. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Ja ei sitä tarvii edes sorvauttaa. Sen verta pehmyttä että poraan kiinni pyörimään, ja viilaa näyttää. Liimalla kiinni kun sopivan paksu? Ensin poraa, sit viilaa, sit poikkasee.
     
  16. peku123

    peku123 Gearhead

    Kyllä toi gmt400 subi tolla 350 padalla menee ihan ok. Multa löytyy tollanen tosi siisti kans .. Jos moinen kiinnostelee ;)

    [​IMG]
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kohtuu kulutuksella meni myös 454:lla,siis kohtuullisen runsaalla.
     
    keke1478, Karpov, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. peku123

    peku123 Gearhead

    Asiasta kolmanteen mistäköhän tollaseen 98 vortec suburbaniin kannattais kysellä jäähdytintä? Onko suotavaa kokeilla paikkausainetta? Jonnin verran työntää pihalle auton sammuttaessa.
     
  19. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    No nyt toi prkleen kosla näyttää Water in Fuel. tyhjäsin suodattimen. Mutta edelleen valo möllöttää mittaristossa. Poltin irti? :D:D
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Siinä vois just olla samanlaiselle puslalle mikä tulee korjaussarjan mukana.

    Kai se oven paino jakautuu saranoiden kesken tasan, ettei se tuota kohtaa kuluta enemmän? Kun jostain syystä se on kulunut ja toisesta syystä siihen ei ole joka paikassa ainakaan tarjolla korjauspuslia.
     

Kerro tästä muillekin!