-73 Chrysler Town&Country

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja MJF, 28.10.2015.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    En tykkää...
     
    isalmela tykkää tästä.
  2. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

  3. Visa

    Visa Gearhead

    Myös taikasientä kannattaa kokeilla. Toiminut varsin hyvin tommosissa
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Vasepookin puolelta käsitin että ei toiminu...

    Vähän ot, mut jos MJF:ää ny ahdistaa, ni oliko viime vai toissa kesänä ku oma juniori veteli kans permanentillä oman käsityön jälkensä kirjahyllyyn, parkettiin, omaan sänkyynsä, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä; tapetoituun seinään.

    Onneks oli ymmärtäväinen vuokra-isäntä...
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  5. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    Tykkäsin vaikka en tykännykkään, koska repesin kun mietin miten ite reagoisin siinä vaiheessa ku on tussia tapetissa :rotfl:
     
    FuryIII '71 ja isalmela tykkäävät tästä.
  6. Visa

    Visa Gearhead

    Oftipicina voisin jatkaa, että olin nuorena kloppina ahkera ja vetelin tapetteja seinästä irti. Päivän vanhat verkkarit päällä päätin puukottaa uretaanipullon sekä kaivelin kaivurin teloista rasvat, mitkä hieroin majakuuseen. Kuusen tietysti sytytin palamaan mutsin japanista tuomilla koriste pahvitulitikuilla. Pääsipä siinä paikallinen VPK vähän reenaamaan.
     
    teippi-mikko, -nikke-, LPV ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tähän mennessä kokeiltu sininen swipe, kissasaippua, sappisaippua, hammastahna, ihmesieni, käsidesi, hiuslakka, dödö, pyyhekumi, rasvanpoistoaine, pesutinneri ja carb cleaner. Ehkä vähän haalistunut, mutta ei missään nimessä ole lähdössä pois. Ksyleeniä on monesti jo suositeltu, mutta sitä ei vielä tänään löytynyt.
    Kovilta pinnoilta on lähtenyt melkein millä vain noista, pehmeästä vinyylistä ei ole lähtenyt. Olisi nyt edes keittiön kaappeihin piirtänyt, mutta että noihin just verhoiltuihin penkkeihin :confused:
     
  8. Visa

    Visa Gearhead

    Ksyleeni löytyy vaikka Hongkongin tai Tokmannin maston hyllystä
     
  9. lpr

    lpr 2nd gear

    Tai Ferrexin ohenne on kans xyleeniä.
     
  10. lpr

    lpr 2nd gear

    Nuo tussit liukenee yleensä alkoholiin, ei öljypohjasiin liuottimiim. Eli Sinolia kehiin, se on puhdasta etanoila, denaturoituna tosin. Jotkut liukenee isopropanoöiin paremmin. Sitä om mm Polaric pa-jäänesto ja Polaric ilmajarrujen jäänesto.
     
  11. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  12. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  13. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eilen kokeilin sinolia, isopropanoolipuhdistusainetta ja ksyleeniä. Ksyleenillä alkoi vinyyli pehmeneen, mutta tussi ei lähtenyt mihinkään. Kokeilin ksyleeniä myös puuviiluteippeihin, ei mitään vaikutusta siihenkään.
    Pari päivää kun tässä on tilanne rauhottunut niin poika (4v) kävi näyttään missä tussi on. Oli työntänyt kojelaudan tuuletusritilästä sisään. Olkoot siellä, ei sitä kojelautaa purkamatta saa pois.
     
  14. darpen

    darpen Gearhead

    Kokeilitko bräkleeniä? Huomannu sellasen, että kun asetoni ei toimi joihinkin tusseihin, niin bräkleen liuottaa melkein heti.
     
  15. Esaa

    Esaa Gearhead

    Sitrus pohjainen töhryn poistaja vois toimia! Vähän samanlaista liiman poistoaine!
    ei vahingoita pohjaa.
     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mitenkäs tussin jäljet?
     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

    Luovutin jo niiden suhteen, pitää viedä uudestaan verhoilijalle että vaihtaa nuo muutaman palan. Vinyyliä kuitenkin pitää vielä tilata takapenkkejä varten lisää, niin samalla tulee muutama kymmenen senttiä ylimääräistä.

    Tänään pidettiin varttimailin testipäiviä Kalajoella. Pitihän sitä laitteita testatessa ajaa muutama testilähtö, 16,8/129 tuli lappuun. Ei mikään raketti, mutta melkeimpä parempi aika mitä odotin :cool:
     
    12345678910, isalmela ja palontie tykkäävät tästä.
  18. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tuohan on huippu aika! Mulla viomevuoden haasteessa "voittoaika" 18,097.

    Täytyisi melkein laittaa kisat pystyyn teemalla ONLY FOR C-BODY MOPARS.
    Tämähän taitaisi olla jopa mahdollista tämän vuoden mopar meetissä. Eikös se ole Malmilla.

    No Shining Whit VIP:llään täytyisi lähettää sen 10 sekkaa jälkijunassa jos halutaan autot samaan kuvaan lähdön jälkeen.:D
     
  19. Hai

    Hai Double Gearhead

    Hei MJF!
    Laittaisitko kuvia julkasuun miten/minkälaiset kick down vivustot 1973 T&C:ssa on alkujaan.
    Olli tarttis mallia.
     
  20. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tyytyväinen oon aikaan, tarvii käydä taas kellottamassa uudelleen kun/jos saa tuplaputket tehtyä. Tuo singlepaippi kun on kuulemma niin ahdistava :)

    Kikdauni menee alas yhdellä tangolla, ei ole linkkuja matkalla. Tuossa pari kuvaa kaasarin päästä, otetaan lisää jos ei saa selvää.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    hantta tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!