Th700 pelaa hienosti mutta.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja HELL2, 28.6.2018.

  1. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Vaihdoin autooni th700 laatikon ja nyt on pari iltaa koeajettu ja säädetty. Toiminta on asiallista ja kaikki vaihteet löytyy paitsi pakkovaihteella?? eli toimii vain Isolla D.llä.
    Silloin toiminta on niinkuin pitää kaikilla mahdollisilla tavoilla. normaali kiihdytyksessä vaihtaa kaikki ajallaan ja ylivaihdekkin löytyyn 70-80kmh tienoilla....kickdown toimii myös ok. Täyskaasulla paikaltaan lähtiessä sutii ykkösen ja hiukan kakkosta(ei oo lukkoperää)ja kiihtyy jämäkästi...toiminta on siis tuonkin puolesta ok jos tuommosesta tykkää.
    MUTTA sitten jos kokeilet pakkovaihteella niin ei lähde menemään minnekkään...tai yrittää ryömiä eli luistaa tai jotekin?? en uskalla hirveesti huudattaa.
    Turbiinilukko ei ole vielä käytössä, tv -kaapeli on mielestäni nyt säädöissään. Laatikossa uudet öljyt ja suodatin.
    Pakkovaihdetta ilmankin pärjään mutta toiminta ihmetyttää ja pikkuD voi olla jossain kriittisessä vauhdissa tarpeenkin...
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Onko vaihteensiirtäjän pykälät kohdillaan?
     
  3. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Vaihteensiirtäjän vaatii vielä tuunausta mutta d ja kakkonen ainakin jollain tavalla menee "kohdalleen"
     
  4. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Kokeiles ottaa vivusto laatikon kupeesta irti ja vaihda käsin pykälä siitä laatikon päästä ja kokeile toimiiko sillain
     
  5. Sirernog

    Sirernog 1st gear

    Itsellä vanissa vähän samaa ongelmaa! Od pelaa kun ajatus mutta pikku deellä ihan turha yrittää kiihdyttää kaasupohjassa koska alkaa arpomaan vaihteen vaihtoa todella rankasti.
     

Kerro tästä muillekin!