Hyvä manuaalikoneisto kadulle 727 perään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Jora78, 9.7.2018.

  1. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Mikäs koneisto olis paras käännetyllä kaaviolla kadulle ja ehkä joskus stripille?Kaiketi toi low band apply olis hyvä olla?Ja shifteri on toistaiseksi normikaaviolla,eikös silläkin pysty sitä hämmentämään jos muistaa vaan että ensin tulee 3-2-1?Tulis 440 perään.
    Voisin olla halukas ostaan jos joltain löytyy ja sattuis oleen vielä tilipäivä:)
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Käännetyllä ensin tulee 1:odroll: . Copereisinki on vissiin ainoa josta saa low band apply mallin. Lähettää tänne sarvikuonolaankin.
     
  3. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Juu,aattelin vaan että eikös se vaijeri liiku samanlailla forward shifterillä,eli kun se näyttää 3,niin on 1 sisässä reverse manuaalikoneistolla?
     
  4. Ck

    Ck Gearhead

  5. xarper

    xarper Gearhead

    Transgo TF3, jää normaalikaaveli mutta muuten kyllä kuten haluat.
     
  6. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Sitä tosiaan katselin mutta taitaa olla mukavampi käyttää käännettyä kaaviota kun 1 tulee ensin ja eikä pysty vetää 3 ainakaan vapaalle :D
     
  7. xarper

    xarper Gearhead

    Jooh shifterillä varmaan, tai en oo ainaskaa keksiny hyvää shifteriä millä sais suoraan ykköselle vedettyä. Rattikepillä toimii hyvin toi TF3 kitti kyllä ku ei tartte sen enempää pykältää sen ykkösen löytämiseks sieltä.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Joka ukko ja akka kun on vaihtanu tota kaaviota reverseen lykkää lähdössä puolisentusinaa kertaa vapaalle kun pitäis kakkosta laittaa. Yks sai koneensakin rikki kun vaihto samaan aikaan MSD poksin ja oli pari tonnia liian korkea yläkierrosnappi paikalla:poff:.
     
  9. GBS

    GBS 2nd gear

    Toi on varmaan totta. Ruukku päässä viivalla ja tottunu ennen tökkii vaan eteen..

    Muuten noiden kokonaisten manuska venakoneiden hinnat on noussu aika rapsakasti.
     
    Muokattu: 9.7.2018
  10. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Dodii,otin sitten rokkiautosta Transgon TF-3.
    Nyt tosiaan tf-2 paikoillaan enkä silloinkaan laittanut tätä shift command levyä ja sorvannut 1-2 kuvernöörin venttiiliä ja jättäisin sen myös nyt pois?Kun ei tarvi heittää 1 silmään 100 vauhdissa :rolleyes:
     
  11. xarper

    xarper Gearhead

    Akkukone ja rälläkkä sorvasin ite sen.
     
  12. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Töissä olis sorvi,mutta eikös toi vaikuta vaan siihen että voi heittää 1 päälle missä vauhdissa vaan?itsellä ei ole käyttöä tällaiselle.
     
  13. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Otit manuaalikoneisto kitin mutta et meinaa tehdä manuaalikoneistoa?
     
  14. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Juu,näillä mennään,en esitä tyhmiä kysymyksiä enää.
     

Kerro tästä muillekin!