Kylmälimaa kesällä...runsaasti... ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja äMHoo, 10.7.2018.

  1. äMHoo

    äMHoo 3rd gear

    Omat hiukset revitty jo päästä...Eikä heti täynnä intoa ku ilmapallo repiin mosaa atomeix.. Härvelistä ei pitkää suhdetta... Öljyt ei harmaannu...jäähd. järjestelmä ei puske paineella nesteitä vex = ei mainittavaa neste hävikkiä..(taajama kruisailun perusteella). Lämmöt nousee maltilla. Muutaman kilsan jälkeen venakopan korkin juuresta nousee jo höyry... Cleveland -70 alun mosa edelin imarilla..87c termari. Se/Ne kuuluisat YX kaveri veikkas imarin vuotoa/puskua pikku höyryä mosaan....tai liian kylmänä käyvää konetta....tai halkeamaa kannessa.. Eli kone muutoin ns. ok. toiminen mutta perinteisesti talveen/kylmään liittyvää kylmälima/majoneesia lykkää kesällä ihan helvetisti.... Jotenkin aattelen et kyse viasta eikä ominaisuudesta... vaik Hoppa kysees... ;-)
    '
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Oireitten perusteella veikkaisin väärin toteutettua huohotusjärjestelmää.
    Sulla on toisessa venakopassa se huohotinkorkki, mutta meneekö toiselta puolelta pcv-venttiilistä letku kaasarin juureen?
     
  3. äMHoo

    äMHoo 3rd gear

    Edelin venakopat joista toisesta hampurilais suodattimeen letku ja toisen venakopan "normi" korkki jonka juuresta höyryy pukkaa...kun korkin ottaa vex ja heilauttaa sitä niin vesi lentää..
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    [​IMG] tee tällänen. Hamppari voi jäädä tohon kuvassa vaseman puoleiseen koppaan jos haluat.
     
    Rotten ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  5. äMHoo

    äMHoo 3rd gear

    Kiitti ohjeesta. Toisaalta sain vinkkiä "sisäisestä" vesi/höyryvuodosta imusarja, vesipumppu kansipahvi.. palaan kun tiivisteitä vaihdettu.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joo toki sekin mahdollista. Kannattaa ensin kuitenkin tsekata huohotus kuntoon (nopea ja edullinen keino).
     
  7. Rottelo1984

    Rottelo1984 2nd gear

    Minäkin tarkistasin tuon huohotuksen ennen isompia remontteja. Omassa 318 ei ostaessa ollut muuta huohotusta kuin korkit venakopissa. Sauhu oli melkoinen kun oli reilu ohivuotokin. Nyt on huohotus tehty tuon kuvan mukaan eikä ole höyryjä koneen ulkopuolella
     

Kerro tästä muillekin!