Malmi Street Drags 2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 2.6.2018.

  1. Käkö

    Käkö Gearhead

    Toi äänihomma on sellanen jotta sitä yritetään säätää ja siinä harvoin onnistutaan, mä en ite päässy Malmille mut onnex siellä oli Jore ja kumppanit hoitamassa sitä mut selkeesti ei ollu tarpeex väkee jotta olis voinu puuttuu tohon ääniasiaan heti, sitä ei nimittäin kuuluttaja/selostaja tiedä millään minkälaisella volyymillä se kuulutuksen ja musan välinen suhde on yleisölle ellei siellä yleisön puolella joku käy sitä kuuntelemassa ja samalla ilmoita pitääkö musaa nostaa vai laskee väi kuulutusta koventaa... Se on hiton vaikee rasti mut mulla kävi viime vuonna tuuri kun olin siellä kuuluttuamossa hommissa niin mulle tultiin tuosta aiheesta sanomaan niin siihen pysty puuttumaan heti.

    Mut joo, yritetään parantaa seuraaviin eix je?

    FHRA Race Radion puolesta;
    -Käkö-
    https://www.facebook.com/FHRARaceRadio/?ref=bookmarks
     
    FuryIII '71 tykkää tästä.
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No sillon ku sen ainoan toimivan kajarin kohdille päästiin, niin mielestäni selostajalla oli homma sen verran hyvin hallussa (=ei ollut pahemmin hiljaista hetkeä), ni mielestäni se koko musa ois voinu ajojen ajan olla pois päältä kokonaan. Taukojen ajaks sitte rokki jylläämään.

    Mutta hyvät kinkerit silti. 4v. jälkikasvukin oli ekaa kertaa mukana ja tykkäs aika täysillä, jos oikein tulkitsin. :D
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ehdotus : Voisiko FHRA harkita sellaista tulossysteemiä joka päivittyisi liki reaaliajassa jollekin sivustolle (Esim. FHRA/nopeusmittaus/Malmi) ja sitä voisi seurata jokainen suoraan kännykästä ?

    Se on käytössä noissa mailin nopeus mittauksissa, riittää että avaa LIY:n sivun ja sen jälkeen tulokset päivittyvät sinne reaaliajassa.

    Päivän päätteeksi se on samalla kilpailun/ajojen tulokset.

    Näyttää tuolta : http://www.liy.fi/tulokset/
     
    rallikuski tykkää tästä.
  4. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Jep! Tätä kaivataan. Yhden miehen tiiminä kun näitä tapahtumia kiertää niin ei niitä aikakortteja enää löydy kun menee viiveellä kyselemään. Pitää sitten arvailla vain tuloksensa, aika lannistavaa. Tekstariaikakortti on ihan parasta niinku Hyvinkään jengillä on.
     
    squide ja rallikuski tykkäävät tästä.
  5. NickyM

    NickyM 1st gear

    Aikakortteja voidaan tulostaa uudestaankin, tulee vaan ajanotosta pyytämään niin ei joudu lähtemään ilman todistusaineistoa suorituksistaan.
    Lauantainahan taas Malmilla ajetaan, joten kaikki innokkaat ilmoittautumaan vaan.
    Jos vain säät suosii niin varmasti saa ajaa niin paljon kuin jaksaa ja haluaa. Innokkaimmat yleensä käyneet sen reilun parikymmentä kertaa päivän aikana radalla. :)
     
    ET1121 tykkää tästä.
  6. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Malmilla mahdollisesti vuorossa myös Kakkalistan haasteajo kun nykyisen valtiaan haastaa möräkän kuuloinen gen 3 F-body etelänaapurista! Just eilen sahasin siit pakoputken poikki! Mut siirtyykö kakkalistan valtius Suomen rajojen ulkopuolelle vai ei; elämme mielenkiintoisia aikoja.
     
    Muokattu: 5.7.2018
  7. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Siis! Se musta paholainen vai:rolleyes:mikä on siinä oven pielessä! Siinähän on potentiaalia vaikka mihin:p.
     
  8. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Sepä se, ja nimenomaan vaikka mihin. Gunnar Vierasmaalainen vs Johtaja Lahtinen on luvassa mikäli vaan jälkimmäinen ilmaantuu paikalle. Gunnarkin on hommannut voiton varmistaakseen palkkakuljettajan eikä Lahtinen aavista etukäteen terävästä tune upista mitään. Mm. tukossa oleva bensaletku tullaan vaihtamaan sekä kasvatetaan ilmaväliä putsarimannen ja pohjalevyn välillä 7.4 millistä huomattavasti. Varmemmaks vakuudeksi on tänään kaupasta haettu uudennihkeä B&M Starshifter terävät ja oikea-aikaiset vaihdot takaamaan. Ehkäpä asennetaan kiemumittarikin.
     
    Araldite73 tykkää tästä.
  9. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    No!no! Tiedä mihin sillä nyt sit kerkee:eek:!
     
  10. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    GM -65, tukkijulli, Mika.V ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Raimo irvistää hienosti!
     
    jariha tykkää tästä.
  12. jariha

    jariha Double Gearhead

  13. Dart67

    Dart67 1st gear

    Onko Malmin #2 tulokset ilmestyneet johonkin eetteriin ?
     
  14. NickyM

    NickyM 1st gear

    Larry tykkää tästä.
  15. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    superbird tykkää tästä.
  16. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Millos Jamboolio:lta saadaan 4K materiaalia?
     
    Jamboolio tykkää tästä.
  17. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Ei ihan vielä, katsotaan jos vaik ensi vuoden videoissa :D
     

Kerro tästä muillekin!