Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

  2. starcraft

    starcraft Gearhead

    Pakki päälle ja sormella koittaa peruutustutkan anturit. Tuntee helposti, mitkä anturit toimii ja mitkä ei. Ainakin mulla anturit naputti, vaikka peruutustutka oli häiriötilassa.
     
    toyota... tykkää tästä.
  3. toyota...

    toyota... Gearhead

  4. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Kaupitteliko joku täällä 300c:tä kun emännän velipoika etsii dieselfarkkua pakuksi katsastettu olisi plussaa
     
  5. toyota...

    toyota... Gearhead

    Nyt kuuntelin illalla uudestaan antureita ihan korvalla, ja kaks sirittää ihan kunnolla ja kaks mykkänä. Täytyy tilata pari lisää... Voiko ne päät maalata korin väriin, kuten alkuperäiset? Vai heikkeneekö teho tms?
     
  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Oliko se nyt niin ettei näitä saanu pakuksi kun ovat hätspäkkejä eikä farmareita?
     
  7. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Rupesipa tuntumaan jotenkin tutulta.. paljonko näissä on dieselvero
     
  8. MJF

    MJF Double Gearhead

    Olikohan 840€. Pikkasen vähemmän kuitenkin kuin edellisessä C5 korisessa quattro-Audissa.
     
    päivystäjä tykkää tästä.
  9. Osaisko joku neuvoa selkokielellä miten rengaspainevahdin sais kytkettyä pois vai vaatiiko läppärin kii tms? Uudet renkaat tuli vanteille joissa ei antureita ni nyt sekoilee ja varoittaa jatkuvasti..
     
  10. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    http://www.wkjeeps.com/TSB/tsb_wh_2200208.pdf

    Tuomoinen löytyi.. muuten ei tietoa systeemistä.

    Jeepissä yksi setti sekoilee, käytin sen rengasliikkeessä ja hetken toimi enen kuin alkoi pimputella taas. Olisko sitten anturi viallinen tms.
     
  11. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Kokeile vaihtaa antureiden paikkoja, niin tiedät onko ne rikki vai onko johdoissa vikaa.
     
  12. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    Ei saa. Uudet anturit vaan joka vanteeseen. Rengasliikkeessä pystyy tarkistamaan lukijalla mikä anturi rikki. Auton näyttö ei kerro välttämättä totuutta jos allaoleva sarja ei ole siinä autossa ollut koskaan toimivilla anturella.
     
  13. Noi vanteet oli ilman antureita käsittääkseni , ainakin vasenta takanurkkaa lukuunottamatta ei anna mitään lukemia ,mutta jostain syystä tosiaan toi vas takanurkka herjaa...

    No pitää käydä rengasliikkeessä josko apua löytyis.

    Ois ton järjestelmän laittaa pois päältä miun puolesta , vaikkakin ihan hyvä varoitun jos rengas puhkee , tosin sen kyl huomaa muutenkin.
     
  14. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

    saa kytkettyä pois ->
    https://appcar-diagfca.com/en/

    Ja saa tehtyä paljon muutakin, esim päivävalojen päälle laitto...
     
    Akseli von Gardan tykkää tästä.
  15. kiitos , koitan keretä tutustumaan.
     
  16. MJF

    MJF Double Gearhead

    Olisko androidille jotain sovelluksia millä tehdä tuommosta? Rengaspainehälyytykset häiritsee itseäkin. Wintoosaläppäri ja piuhoja on kyllä olemassa vag-ajoilta, mutta jos tuon androidisoittimen vielä laittaisi jossain vaiheessa. Torque on ennestään jonkin verran tuttu, mutta sillä nyt ei taida mitään oikeasti pystyä tekemään.
     
  17. ramtouch

    ramtouch 3rd gear

    Mitä mokkulaa käytät?
    Ei nuo kiinan kopio BT:t tai USB piuhat tunnu pelittävän.
     
  18. Teemu T.

    Teemu T. 3rd gear

    Siellä appcarin sivuilla on sanottu ne lukijat, joilla se satavarmasti toimii. Ajattelin ite tilata sen OBDLINK SX usb:n. Sen saa ebay.de:stä 50 eurolla.
    Itellä jäänyt tuo appcarin tilaus tekemättä sen takia, ettei ole windows-konetta, jossa olis windows 7 tai uudempi. Mulla on pelkkiä omenatuotteita. Mutta kyllä täytyy tuo ohjelma nyt tilata. Täytyy käydä jossakin atk-huollossa kyselemässä jos noihin johonkin vanhaan pc-läppäriin sais ton windows seiskan. Kattelin että gigantista sais halvimmillaan uuden windows-läppärin kahteensataan.
     
  19. Teemu T.

    Teemu T. 3rd gear

    Ei taida kyllä tuon appcarin tasoista olla. Toihan on ainoa softa, jolla TPMS:n saa kokonaan pois. Kaikki jenkkifoorumitkin on siinä uskossa, että TPMS:ää ei saa mitenkään disabloitua.
     
  20. Aka

    Aka 3rd gear

    Omenaan Bootcamp ja Windows ?

    Mulla käytössä juurikin tuollainen "Kiinan kopio BT" ja kyllä se toimii. Asetusten kanssa oli alussa pieniä ongelmia, mutta kun ne sai kuntoon niin sen jälkeen on pelannu.
     

Kerro tästä muillekin!