Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. toyota...

    toyota... Gearhead

    Mites käsijarrun säätö tapahtuu? Poljin menee melkein pohjaan, eikä tahdo pitä. Ja poljin ei tahdo palauttaa viimeistä senttiä, vaan tarvii aina jalalla töpätä ylös?

    Eilen illan jo hämärtyessä ajellessa tuli mieleen noi pitkät valot, mikkä on aika tehottomat. Onko niitä kukaan päivittänyt led/xenon polttimoilla? Meneekö elektroniikka sekasi?
     
  2. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Nosta perä ylös ja ruuvaa niitä takajarruissa olevia hammaspyöriä niin kauan kunnes pyörää ei enää saa käsin pyöritettyä. Sitten neljä hammasta löysemmälle niin on säädöissä. Joka kerta joutuu leimalle tekeen ton kun ei ota jarru yhtään.
     
    toyota... tykkää tästä.
  3. toyota...

    toyota... Gearhead

    Mut miks poljin ei palauta?
     
  4. N1ko

    N1ko 3rd gear

    Appcar ohjelma toimii myös xp:ssä. Niin vanhoja kannettavia saa melkein ilmaiseksi, jos ei löydy varaston hyllyltä.
     
  5. Teemu T.

    Teemu T. 3rd gear

    Ei perhana, tämä on jotenkin mennyt täysin ohi ainakin multa. Jes! Kiitos! Hyllystähän löytyy yksi vanha Acer XP:llä ja kokeilin, niin nätisti lähti käyntiin. Ei muuta ku Appcaria tilaileen!
     
    päivystäjä tykkää tästä.
  6. ramtouch

    ramtouch 3rd gear

    Sain kaverilta lainaksi Carlyn BT mokkulan ja sillä se jo lähti yhdistämään, kävi modulit läpi, ja : "incorrect VIN", ja yhteys poikki.
    Lähetin polakille lokitidoston ja kuvan mokkulasta hänen pyynnöstään, ja ihmetteli itsekin että miks helvetissä ei toimi. Meinas että hommaa ittelleen samanlaisen ja yrittää kirjoittaa sille patchin softaan mut ilmottelin että panin Amazonista Vcar:in tilaukseen.
    Josko sillä sitten toimisi, alkaa jo nousta tatti ottaan ton rengaspaine varotuksen kanssa.
    Saako tuolla muuten testattua airbag systeemiä? Aika ajoin senkin valo muistuttaa olemassa olostaan ajon aikana. Repsikan penkin alta liittimet käyty läpi ja ei vaan tunnu auttavan (mulla siis -11 Challenger) vaikka tässä ketjussa kyselenkin.
     
  7. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Käsijärrua säädetään rummun sisältä. Kilvessä kumitulpat ja ne pois. Sitten ruuvarilla pyöritellään niitä hammaspyöriä mitkä näkyy aukosta. Käännä niin kauan kunnes pyörä alkaa laahata ja sen jälkeen vähän takaisin päin.
    Itse kikkailin noiden pitkien kanssa. Koitin xenoneita. Ei toimi, välkyttää ym. Ledit vielä tehottomammat. Laitoin maskin taakse lisävalopaneelin. Ei näy päällepäin, mutta nyt näkee.
     
    toyota... tykkää tästä.
  8. toyota...

    toyota... Gearhead

    Paraneeko se käppärin teho ku säätää lähemmäksi, vai vaatisko putsausta ja herkistelyä? Joka kerta painan käppärin ku pysäköin ettei jumittuis käytön puutteesta.
     
  9. Bukero

    Bukero Gearhead

    se käsijarru on näissä ihan luokaton vaikka laittaa kaikki uutta, mb laatua...mutta jos on tosiaan vähänkään uraa ym virhettä rummun kitkapinnoissa niin ei pidä vaikka kädet ristii:p
     
  10. matti163

    matti163 Gearhead

    Millaisen valopaneelin laitoit maskin taakse? Mietin samaa kilven päälle, mutta tuolla maskin takana se ei olisi näkösällä
     
  11. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Ylimääräisenä tarjolla eFlexFuel EV-6 etanolisarja nro 65-00930. Ja 300c:hen sopiva 8mm polttoaineliittimet-sarja nro 65-00924. Mm. Motonetistä saa kyseistä sarjaa ostettua tai vaikka https://eflexfuel.fi/e85_muutossarja

    Oli kiinni 3.5:ssa pari kuukautta, eikä siinä vikaa ole. Ei vain tule autolle kilometrejä kuin muutama tuhat vuodessa. Yksi johdin sai lämpöä koeajolla EGR-putkesta, jolloin johdon sivusta lähti kahden millin matkalta eristettä pois. Valmistajan mukaan ei haittaa, eikä haitannut. Hyvin toimi kun pari tankkia etanolilla ajelin. Ostettu toukokuussa 2018.

    Muutostuki ennen 1.1.2007 käyttöönotettuhin bensiiniautoihin on 200 €.

    Hinta on 240 € + postikulut. Yv:llä saa kiinni.

     
  12. toyota...

    toyota... Gearhead

    Onneksi aloitin käsijarrun säädön rumpujen avauksella. Oli ne linkut ihan jumissa, mitkä levittää kenkiä. Ei meinannut vasaralla liikkua:D luulin vaijerien jumivan... Nyt pelaa käppäri ok. Sen puolivuotta mitä auto ollu ollu mulla, niin ei oo skäpä pitäny juuri mitään, mut silti ahkerasti oon polkenut, ei näköjään auttanut. Nyt luulis pysyvän hetken kunnossa, ku käyttää ahkerasti.
     
    kalvetinhet tykkää tästä.
  13. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Leveimmän mahdollisen joka sopi sinne. Optibeamin admiral.
    Valoaukon korkeus juuri optimi vakiomaskin ripojen väliin. tarvitsee jalkojen alle noin 10mm koroketta että osuu oikeaan kohtaan maskia.
     
  14. matti163

    matti163 Gearhead

    Onko näissä muuten can väylällä nuo valot? Itsellä -05 sysleri
     
  15. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Pitkien ei pitäisi olla. Jos on, niin silti toimii ihan normaalilla pitkien relekytkennällä. Eikä anna koodeja.
     
  16. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Vinkki Nivomattien vaihtoon. Itsellä oli vähän erilainen koukku, joten pujotin liinan iskarin yläpään ympäri. Hyvin toimi.
     
    Muokattu: 16.8.2018
  17. toyota...

    toyota... Gearhead

    Olis kaksi tuollaista pienempää peruutus tutkan anturia ylimääräistä. Ei ainakaan tähän mun farkkuun sopinu. 300c kyllä tilasin...
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  18. Roc

    Roc Gearhead

    Onko antaa osanroa? Jos vaikka kävis 2008 Grand Cherokeehen.
     
  19. toyota...

    toyota... Gearhead

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  20. toyota...

    toyota... Gearhead

    Autoa sisältä puunatessa tuli mieleen että onko näissä alunperin ollut kangas matot? Kuskin kaasupolkimen alta kulunut puhki, saako jostain uusia?
     

Kerro tästä muillekin!