’72 Caddyn pudottaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja el borrachitos, 21.8.2018.

  1. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Löytyykö faktaa mistä vessasta osuisi jonkun tuuman madaltavat jouset taakse? Edessä ilmeisesti ei progressiiviset, joten niitä voi lyhentää? Pillit ja pussit ei ole vaihtoehto, ja jousitakomot on tiedossa. Haussa siis jos jostain purkuliiteristä saisi nypättyä, tai jos löytyisi jostain yleisestä mallista uudet huokealla.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ilmaiskarit taakse?
     
  3. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    No se tais ollakin se ainoa mitä en blokannut pois tossa listassa. Kyse oli jousista...rautajousista
     
    Rotten ja KajS tykkäävät tästä.
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eikö madallus ole päätavote? Ilmaiskareilla sen tuuman saat. Huom ilmaiskarit, max 100€ pari. Ei mitkään kalliit pussit.


    Ihan yhtäläinen vaikutus ajomukavuuteen kummallakin tavalla.
     
  5. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Joo, on niistä kokemusta erillaisissa keksinöissä liki 30 vuoden ajalta, ja tiedän miten ne toimii. Se ei ole nyt kuitenkaan mitä etin.
     
  6. KajS

    KajS Gearhead

    Kyllä niitä progressiivisiakin voi katkoa...Meidän kylän madallusopin professorit on menestyksellä noin toimineet.

    Toinen hyvä on ollut mitata ne omat jouset ja mennä rullamitan ja työntömitan kanssa Bilteman jousihyllyyn. Ostaa jotkut tukevat Mercedes-jouset ja katkoo niitä. Noin tosin on tehty Datsunin (B310) takajouset.:rolleyes:
     

Kerro tästä muillekin!