FHRA Night race & test n tune 31.8-2.9.2018 Kauhava

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Miksu.1g, 24.8.2018.

  1. Tarakkaharakka

    Tarakkaharakka 1st gear

    No avaampa minkäkin sanaisen arkkuni. Tekniikasta en ymmärrä hölkkäsen pöläystä vieläkään mutta kun ekan kerran näin autoja ja pyöriä Motoparkin drag&rockissa, jäin heti koukkuun. Kummasti olen matkan varrella jotakin lajista oppinut, nykyään viihdyn katsomossa ja varikolla oikein hyvin. Mutta joo, laji ei avaudu hetkessä ja onhan se tylsäää jos et tiedä mitä taoahtuu.
    Uudella radalla en ole käynyt, kuuntelin kisaaa striimin kautta. Mä tykkäsin kyllä Käköstä (kiitos!)kaikkine juttuineen vaikken kaikkea ymmärrä mutta kikattajat ja turhanjauhajat eivät nappaa.
    Jokunen vuosi sitten meille etelän vetelille oli jopa bussikyyti nitrokisoihin mutta vain muutama käytti tätä hyväkseen. Tämä oli kuitenkin fyyralta hieno avaus. Ei tarvinnut jonottaa portilla.
    Varmaan ensi kesänä järjestelyt yms.toimivat paremmin, olihan se uskomaton juttu miten nopsasti Kauhavalla jo kisattiin.
     
    Cumminski ja AnHie65 tykkäävät tästä.
  2. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Ja kaikilla oli niin mukavaa oi jospa oisin saanu olla mukana:D
     
  3. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    No lähetään ensvuonna isommalla porukalla paikalle ;)
     
    Tarakkaharakka ja rekkamies tykkäävät tästä.
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Ennen kaikkea upeaa nähdä katsomoissa porukkaa sm-kisassakin.
     
    JuhaKuu, kapa73, Bowtie598 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. z 900

    z 900 Gearhead

    Niin ja toivotaan että kaikille riittää rannekkeita.....nythän ei tainnut riittää?

    Yksi lusikka vielä soppaan,liittyen parkkihommeleihin..
    Olin molemmissa kisoissa ja seivä ongelma oli se että parkki tuli täyteen vaikka se ei sitten ollutkaan täynnä koska kukaan ei ollut täyttänyt jo pois lähteneiden paikkoja.Yleensähän on toinen kaveri vähintään katsomassa montako tyhjää paikkaa on siellä,nytkin kun lauantaina tulimme paikalle parkkipoika sanoi että parkki on ihan pian täysi.
    Kun kävelimme lipunmyyntiä kohti niin tyhjiä paikkoja oli tullut melko paljon?
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Kukas siellä ajeli lisenssiä top fuel pyörällä?
     
  7. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Nimi ei jäänyt mieleen, joku 9 vuotta taukoa pitänyt. Ja myös ST lisenssiä suoritettiin Samun pyörällä.
     
  8. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    KeleDesign:n Pasi ajo ainakin lisenssiä.
     
  9. pinola

    pinola Gearhead

    Mikko Rajaniemi
     
    jknR tykkää tästä.
  10. S-A

    S-A Gearhead

  11. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Aika häjy pito ku persus maassa :D Tämä meni vissiin sen yllättävän hyvän pidon syyksi arvatenkin..? Mahtavia keulia kyllä porukka tosiaan teki ja meno oli tosi hienoa muutenkin :cool: (odottaa jo innolla uutta kautta)
     
    z 900 tykkää tästä.
  12. S-A

    S-A Gearhead

    Carinan keula kävi tuosta vielä hieman korkeammalla. Takarenkaat oli parhaimmillaan n.10cm irti maasta. Aikasempi kuva jäi epäteräväksi, niin se puuttuu kuvien joukosta.
     
    Cumminski tykkää tästä.
  13. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Olikos se tämä se josta se keulamaski irtos vai?.. lauantaina nähtiin se tilanne
     
  14. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Joo, maskikato.
     
  15. pantteri95

    pantteri95 1st gear

    TD ja Comp teamit halusivat ajaa sunnuntain päivän valossamComp finaalin ja TD semit ja finaalin...
     
  16. pantteri95

    pantteri95 1st gear

    On nyt jonkulainen kokemus DR hommista,monella varmaan enemmän,ollut kisoissa katsojana ja teameissä 40 v ,sinä aikana Pro Stock,Nitro H-D,SPET,Outlaw ja paljon katuhommaa ja vain neljässä maassa kahdella mantereella.Ensiksi Kauhavan rata aivan loistava,muutaman kerran pito yllätti kiihdytysurheilijan.. ;) .Olin avajaiskisassa katsojana ja vaikka olen kriittinen ,niin tiesin aivan käsittämättömän aikataulun ,millä strippi saatiin kuntoon ja suhtauduin muuhun infraan avoimesti,homma toimi,katsojia vähensi silloin Powertruck meet samoilla kulmilla ja rallicrossin SM.Nyt oli toinen kerta valituksia tuli katsomoista,no niitä ei pitänyt olla ollenkaan..mutta oli jo avajaisissa.Muuten ilmaa lukuunottamatta sekä ajattamisen hitautta,kaikki oli ok ,jopa kuulutus kelpasi katuapinoille,äänentoisto tuntuu olevan ongelma joka venuella Malmi,Kauhava jne...se on toinen asia Käkön moppehehkutukset on väsyneitä,mutta silti tulee /tuli selkokielistä dataa kuten aina.Tulimme paikkamaan Blacklistan Audia ,Janne pyynnöstä,vaikka tarkoitus oli vain testaa sunnuntaina,no pieni sininen meni 8:lle koko lauantain vikassa lähdössä klo:24:00,kahden tunnin ja kahdenkymmenen minuutin line up seisomisen jälkeen... aika poikki,kun lähtö oli 7:15..,mutta säätä ei voi Fyyrakaan hallita.Täällä puhuttiin hinnoista,no testipäivä,myöhässä ilmottautuneille 160€ ja me ei vedetty vetoakaan kun kolmen vuoden tavoite tuli täyteen ilotulitusten saattamana.Oma syy.Antakaa Fyyralle ja radalle aikaa,niin nämä pikku epäkohdat varmsti muuttuu,itseäni pisti silmään lipunmyynti,mikä mainittu useasti tässä ketjussa.Lisäksi aivan käsittämätönta oli sunnuntain virvoke tarjonta..olisko sitä olutta ja virvokkeita kannattanut myydä jo olevista myyntipisteistä edes yhdessä?Samoin yksi ruokateltta,jonka väsyneet krominakit ei kiinnostanut.Meillä on hieno uusi DR pyhättö,kun saavat infran kuntoon.Ai niin seuraa LBC Motorsporttia facebookissa https://www.facebook.com/groups/480284055744925/
     
    Muokattu: 5.9.2018
    Cumminski, Blower 69, JuhaKuu ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Tapahtuma ikään kun loppui lauantai iltaan. Sunnuntaihin olisi voinut panostaa vähän. Lehterit täynnä porukkaa ja olis maistunut vaikka kylmä lonkero... monelta ne td finaalit sitten ajettiin. Me lähdettiin kotiin kun ei mitään tietoa asiasta ollut. Käkön kuulutuksia olisi kaivattu sunnuntainakin. Muuten jäi hyvä maku ja uskon että ensivuonna on jo kaikki epäkohdat korjattu. Hyvät kinkerit noin toiseksi kerraksi.
     
    pantteri95 tykkää tästä.
  18. S-A

    S-A Gearhead

  19. pts

    pts 2nd gear

    Mahtaakohan jostain löytyä tuloksii kisoista/testi päivästä?
     
  20. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Muokattu: 5.9.2018

Kerro tästä muillekin!