Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    Kuulostaa perisuomalaiselta yhteistyöasenteelta :poff:
     
    Puikkoneuvos ja japponen 77 tykkäävät tästä.
  2. three hundred

    three hundred Gearhead

    Samahan kävi viimevuonna Alastarossa... No ymmärrän kaikkia osapuolia mutta eihän näille sateille kukaan voi mitään!! Jos olis ollut poutaa niin kaikki osapuolet ois ollu hyvillään....???? Maksava yleisö ois nähny BL lähdöt ja maksavat SM kuskit ois saannu mitallit jaettua ja FHRA saannut katetta mainostamalleen BL autoja katsomaan tulleita katsojia... Eli kaikki hyvin jos ois ollu poutaa???? Leukaa rintaan ja ensvuonna kaikki vaan toivoo poutaa kisaviikonloppuna!!!!
     
    Mikkoli tykkää tästä.
  3. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    No, tarvii yrittää ottaa tota asiaa esille FHRA:n kanssa, siin on tiedonkulussa sekä mainostamisessa selkeetä häröilyy. Mun eka "twiitti" oli lähinnä vastaus närkästyneelle katsojalle siitä et miks niit mainostettui blacklistei ei näkyny. Mikäli ne ajais ohi maksavista kilpailijoista konflikti ei tulis olemaan kovin pieni. Mulle niin välii kun en mistään mestaruuksista ajele, ja muutenkin kalusto paskana jo ennen ensimmäistäkään vetoo, mut ihan teoreettisena vaik et jos katsojia olis palveltu niin et blacklist ohittaa SM:t ja ne jää sitten vaiheeseen. Tää siis edelleen närkästyneelle katsojalle.

    Sit mua henk koht vähän hämää toi et nyt esimerkiks tulee "uutuutena" FHRA:ssa ajaville uusia osapäivityksiä, aletaan joutuu alle 11 sekan autoissa katsastuttamaan niissä vaadittuja SFI osia. Tarkottaa et ne tarvii joko uusia tai irrottaa, pestä, lähettää/viedä tarkastettavaksi, maksaa tarkastusmaksu, kasata jne. Sit samas tapahtumassa suhaa vastaavaa kalustoa jol ei niin väliä, kuhan suhaa, ei tarvi lisenssii etc. Ei oikeen tunnu yhteismitalliselta, eikä osattomalta siihen FHRA Streetin "väsähtyneisyyteen". Ehkä Blacklist voiskin ottaa ton FHRA Streetin suojelukseensa, ajettais sit siin alla ilmatteeks niis kisois vailla huolii. Tai jotain muuta, mut talven aikana noi asiat tarvii tulla selviks.
     
    Tomas C5 ja Catiska tykkäävät tästä.
  4. Dually65

    Dually65 1st gear

    Miksi noin nättejä autoja kuin Blacklistissä ajaa niin piti yrittää pimeessä ajattaa?
    sama kuin naisi Carmen Electraa ilman valoja.
     
    Mikkis, Blower Camino, GM -65 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Kyllä voisin naida Carmen Electraa ilman valojakin
     
    Mikkis tykkää tästä.
  6. superbird

    superbird Gearhead

    Tuo SFI osien vaatiminen on ihan uusi juttu, en ole kuullut moisesta. Jos joskus joutuisi Rs:ää ajamaan niin koskettaa minuakin. Voisitko kertoa lisää?
     
  7. Dually65

    Dually65 1st gear

    Todennäköisesti omistaa samanlaisen kusisen suolenpätkän kuin muutkin naiset
     
  8. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Juurikin näin, ihan hyvältä tuntuu oli valot tai ei
     
  9. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Varmistan ensin, ainakin jotain voimansiirtosälää. Menee huomiseen, tänään illalla kokous missä varmistuumikä ja miten muuttuu.
     
    Muokattu: 5.9.2018
  10. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Tiukaks tulos sit loppuviimein meni,paineet oikeutetusti etelällä...onhan jo useampi suvi listaa täällä tiukattu. Siihen nähden pohjosen ekan kesän listalaisille hatunnosto tuloksesta...harmi kun Kangasvierin tasasen varmasti kulkenut Esko päätti alottaa talvilomat hiukka liian varhain,ois todennäköisesti tullu todella tiukka kisa Uskalin kanssa.
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  11. Ck

    Ck Gearhead

    Katsastusmiehen kanssa tuli varikolla keskusteltua ja ilmeisesti on tulossa samat tarkastukset kuin "isoilla pojilla". Esim 10s autoissa vaadittava automaatin räjähdyssuoja ja turbiinin suoja tarvis tarkastuttaa. Kevlar mallit 2vuoden välein ja jäykät 5vuoden välein. Sama koskee manuaalin kytkinkoppaa. Meillä sfi räjähdyssuoja ja sfi turbiinisuoja sekä vetolevy erikseen ja leimat on kyllä vanhoja. Eihän tollanen alumiinisuoja tai terässuoja tai vetolevy nyt sinänsä kulu mihinkään, mun mielestä vois sen rahan (400-500e?) käyttää muuhunkin?
     
    superbird ja kari6767 tykkäävät tästä.
  12. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  13. Mikkis, JuhaKuu, japponen 77 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Ja tota sääntöasiaa mikäli oikein ymmärsin, mikä ei tietty tämäkään blacklistiä koske mut tännekin nähtäville mitä "oikeilta kilpailijoilta" vaaditaan.
    Kyse on sääntöjen yhtenäistämisprosessistaRuotsisääntöjen kanssa.

    Vaihteiston räjähdyssuoja SFI 4.1 mallia kiinteä 8 vuotta paitsi 7.5 nopeammat, 5 vuotta. (alle 11 sek)
    Räjähdyssuoja SFI 4.1 mallia matto, 5 vuotta. (alle 11 sek)

    Vetolevyn suoja 30.1 uudempi kuin 8 vuotta; alle 7.5 sek 5 vuotta. (alle 10 sek)

    Vetolevy 29.1, hyväksyntä vaaditaan (alle 10 sek). 29.2 uudempi kuin 3 vuotta.
     
  15. superbird

    superbird Gearhead

    Tuleeko jo ensi vuonna uudet säännöt voimaan? Kaikissa olis omassa leimat voimassa, niin voi turvallisin mielin ajella mustaalistaa.
     
  16. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Virallista päätöstä ei vissiin ole vielä, mut noin on asia sovittu. Ja itseasiassa se muuttuu meillä löysempään suuntaan kun aiemmin... noita vaan ei o tähän saakka kauheesti tuijoteltu.
     
  17. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

    Oli kyllä harmittavaa ettei Blacklistiä saatu ajettua loppuun, onhan sitä ollut mukava seurata ja katsella, yksinkertaista ja suoraviivaista. Toki se olisi saatu ajettua loppuun jos ne ekat parit eivät olisi porsineet radalle :D Toivottavasti ensikerralla kelit ja järjestelyt suo että kaikki pääsee suhaamaan, kun onhan se ihan selvää että osa katsojista on vain ja ainostaan niiden takia paikalla. Toimiva kokonaisuus on kaikkien etu.

    Tälleen harrastelijakilpailin kannalta joka käyttää harvoin, mutta toisinaan sen kolme-neljä päivää yhteen kisaan on ihan mukava olla joskus etusijalla. Ensin hommaat kaluston, sitten hommaat turvavarusteet korvista varpaisiin ja autoon kaikkee kivaa, sitten maksat lisenssin, osallistumismaksun ja suoritat katsastuksen jossa havaitut mahdolliset puutteet korjaat seuraavaan kisaan mennessä. Niin kyllä siinä vaiheessa vähän syletyttäisi jos pääsisit statistin rooliin, kun etusijalle tulee kaarettomat kaverit verkkareissaan ilokaasuhanat isosti auki. Toki varusteeni ovat parempia kuin vaaditaan, koska olen ne ensisijaisesti itseäni varten hankkinut.

    Mutta pyritään katsomaan sitä tilannetta molemmilta puolilta, ei vain siitä omasta linnoituksesta, konsensus ja yhteistyö kunniaan.
     
    Muokattu: 6.9.2018
    jknR, Volvo_5.7, Mikkis ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. pts

    pts 2nd gear

    Noista turva/sääntö hommista niin bmw on ainaki tehty sääntöjen mukaan että sillä saa ajaa 8.5 s. asti
     
    Volvo_5.7, Mikkis, Herje ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Entä lounastauko. Tai lounastunti. Vai lounaskakstuntinen. Ja tietty se täytyy pitää vaikka on sateen uhka päällä. Aika saatanan kauan oli pelit poikki lajittelukiekan jälkeen. Ja kyllä, tiedän että syödä täytyy. Määkin syön töissä joka päivä, koska muuten ei jaksa. Lounastauon pituus on 20 minuuttia sisältäen matkat ruokalaan.

    Nää oli muuten ekat FHRA:n kisat itselle sen jälkeen, kun lähdin 2017 Nitroista kesken viikonlopun pois. Ei kauheen vahvoja kokemuksia siis nää kaks viimeistä käymääni kisaa.

    Siitäkin huolimatta Lentohotelli varattu jo kesälle 2019. Kolmas kerta toden sanoo.
     
    Muokattu: 6.9.2018
    japponen 77 tykkää tästä.
  20. Herje

    Herje Double Gearhead

    Lajittelujen jälkeen joutuu joku tekemään myös kaaviot miten ajetaan. ;)
     
    Mikkis tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!