FHRA Night race & test n tune 31.8-2.9.2018 Kauhava

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Miksu.1g, 24.8.2018.

  1. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Jep, hyvää porukkaa ja hienoja autoja.
    Ei anneta näiden muutaman pilata mainetta, ymmärtääkseni nää ei ollut kuskeja. Huoltojoukkoja oli ilmeiseti juomista päätellen.
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kovasti noita vittu -sanoja tässä ketjussa. Kauhava oli siis selvä piritysruiske lajille, samoin Night Race ja BL.

    Tai voin olla väärässäkin. Jospa ensi kevään Motoparkin eka kisa on yhtä sähköinen ilman em elementtejäkin. JR/S ja SGB ovat omia lemppareitani 2019 avauksessa.
     
    Muokattu: 9.9.2018
  3. josu

    josu Gearhead

    Huhujen mukaan Motoparkki jäisi ohjelmasta pois kokonaan,kaikki toiminta keskittyisi Kauhavalle(toisaalta ihan järkevä toisaalta taas ei),jos tuo toteutuu niin ei hyvä juttu lajille.
     
    Muokattu: 9.9.2018
  4. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Joo ei se pidemmän päälle voi olla kivaa vaan yhtä paikkaa ajaa, kyllä vaihtelu virkistää varmasti näissäkin hommissa. Ajaahan ne jenkeissäkin eri ratoja ympäri usaa. Tämä tälleen kommenttina vaikka Kauhava nyt onkin lähimpänä.
     
  5. Herje

    Herje Double Gearhead

    Huhuja nyt on kuulunu vaikka minkälaisia.
    Osa huhuista väitti että Kauhavalla ei ajeta ollenkaan tänä vuonna.
    Sen näkee sitten ensi keväänä missä ajetaan ja missä ei.
     
    kojootti ja kuula tykkäävät tästä.
  6. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Kyllä Kauhavasta hyvä tulee kun ne katsomot nostetaan vähintään 5 metrin kukkulan päälle. Nyt alariviltä näki junnuautosta vain spoilerin ja sgbikestä kypärän. Myös pikkanen hyppyri tais olla betonilta asfaltille siirryttäessä. Rata näytti muuten hyvältä.
     
  7. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Tomas C5 tykkää tästä.
  8. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Rupee olee aika pureskeltuu toi "välienselvitys". Noi luottamustehtävät on sit kyse BL racemasterista, FHRA:n toimijasta tai mistä on sellasii juttui et jos vaan joku kattoo asiat paremmin hoitavansa ja osaa sen perustella, niin eiku kortensa kekoon. Uskon et tilaa tulee. Mä nostan hattua kaikille noille ihmisille jotka viitsivät.

    Syyskokous ja palkintojenjako on samassa tilaisuudessa Kauhavalla. Se avannee aivan uusia mahdollisuuksia myös pk-seudun ulkopuolisille jotka kokouksissa ovat aktiivisimmin kaiketi käyneet kehittää järjestöä ja sen toimintapainopisteitä uuteen suuntaan.

    Kahden kisan perusteella Kauhavan radasta ja vain varikolla olleena, niin vielä siel on yrittäjille tilaa tarjota palveluitaan. Varmaankin fasiliteetit tuosta kehittyy, vettä ois kiva saada useemmastakin paikasta jne. Yks iso puute mun mielestä on paluutie, sen pitäis olla katsomon edessä. Se paluu on osa showta, etenkin EM kisoissa. Mut ehkä syyskokouksessa tulee selvyyttä noihinkin asioihin.
     
  9. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Toi paluutie on tosiaan iso osa fiiliksen kohotusta.

    Fasiliteeteista juomapisteitä lisää ja samoin myyntikojuja joissa muutakin kun ylihintaista makkaraperunaa
     
  10. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Sehän se onkin että rakennetaanko pysyviä tiloja, wc:itä, ruokarakennuksia ym? Vai pysytäänkö nk. purettavissa? Kuinka pitkälle fhra/lsk on valmis menemään tai kuinka pitkäjänteistä projektia suunnitellaan.
     
    Araldite73 tykkää tästä.
  11. jknR

    jknR Gearhead

    Oli sunnuntaina katsomossa puhetta tuosta paluutiestä, niin joku ties kertoa että se tulee radan vasemmalle puolelle katsomoiden eteen.
     
  12. Käkö

    Käkö Gearhead

    Paluutie katsomojen edestä olis kyl hyvä niin pääsis radiotyypitkin hehkuttaa suoritusten jälkeen!
    Kisalähtöinä eli kuljettajien suorituksina nuo kisat menivät kyllä hyvin ellei jopa erinomaisesti, tais jäädä pitkäx aikaa mun päähän toi Söderqvist-Herranen-lähtö missä molemmat herrasmiehet ottivat 0.000 reaktiot lajittelussa! Huikee suoritus molemmilta, se kun oli viimeinen hetki nousta lajittelussa, viimeinen lajittelukierros menossa! Sari "Sandy" Kainulaisen eka voitto ikinä stock/superstockissa samaten kuin koko luokan suoritukset oli hienoo katottavaa!
    Junnut pisti taas shown pystyy kunnolla niin autois ku prätkissäkin ja ei kyl osannu etukäteen, tai siis mä en osannu, veikata kuka voittaa ja mitä voittaa!
    Tosi striitti ja toppistriitti, kelpaa todellakin ja Kauhavalla oli kyl kommeeta katottavaa, Raitakari tais vetää isoimmat keulat, aivan huikeeta, Jekkuvallusta tuli tikkuvallu joten jos ei ollu paikalla niin menetti kyl paljon, koskas Mattfolkki hitsuuttelee lisää putkia kabiiniin?
    Super Twinit toimii aina ja nytkin nähtiin vaikka joku mulle sanokin ettei niitä tartte kattoo ku ei ne kule maaliin asti, heh, väärässä oli pohjosen herra tälläkin kertaa!
    Lehtimäen Timon uskomaton veto ehtoolla oli jotain mitä en olis uskonut myöskään näkeväni, 4.3/390 ei lisättävää.
    Blacklist jäi mua harmittamaan jos nätisti sanon, Jimmy ja Janne oli toimittanut mulle hyvät listat kuskeista ja autoista joten aamulla aikaisin aloin jo valmistautumaan niihin muttei ei se sit menny niinku piti, toisel kertaa sitten.

    Mut joo, hienot oli kisat kaikenkaikkiaan ja paikka on aivan mahtava!

    -Käkö-
     
    Muokattu: 12.9.2018
    Herje ja kari6767 tykkäävät tästä.
  13. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Käkö.... Lehtimäki veti kyllä 4.3/390
     
    valtope tykkää tästä.
  14. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Voisihan sinne mahtua pizzauuneja ja isoja olutbaarejakin.

    Sopivista yrittäjistä homma lienee kiinni.

    Tuskin kuitenkaan FHRA:sta tai LSK:sta.
     
    Araldite73 tykkää tästä.
  15. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Sehän se onkin, markkinointi yrittäjille.
    Sen verran järjestävä taho toki voi asialle ettei ihan mitä tahansa kauppiaita hyväksy.
    Lisäksi voi yrittäjiä pyytää toimimaan koko tapahtuman ajan.
     
  16. pile

    pile Gearhead

    No niin kausi on taputeltu ja kaikki hyvin. Vai onko?
    Kuuluu marinaa sieltä täältä.
    Koskaan ei olla siihen tyytävisiä mitä saadaan , vaan kadehditaan sitä mitä toinen saa.
    Lähinnä tää BL autojen näytös ajot jotenkin tuntuu joitain kampitsevan oikeen urakalla.
    Mielestäni on hyvä että he pääsivät kokeilemaan mitä on oikealla radalla ajaminen , voi vaikka oikea kiihdytys kärpänen puraista.
    Tää mailma on siitä niin julmetun julma kun kaikki ei saa aina sitä tasapuolista kohtelua joka paikassa omasta mielestä.
    Mutta kun katsotaan tätä vuotta taaksepäin niin tammikuussa ei oiken tietty vielä missä ajetaan vai ajetaanko laisinkaan kun alastaro loppuu . Synkkä verho oli koko kiihdytys urheilun yllä. Fhra ta sätitiin taas kuka milläkin tapaa.
    Vitutti itseä lukea niitä kaikkia kommentteja , kukaan ei tuntunut ajattelevan että kulisseissa tehtiin kovasti töitä suuntaan jos toiseen.
    Pääsiäisen kun juhlistettiin että Lsk bisnespark ja fhra ovat tehneet kiihdytys radan tekemisestä Kauhavalle sopimuksen.
    Tuntui että sekään ei ollut kaikille hyvä.
    Sora ääniä kuului sieltä täältä.
    Sitten kun ilmoitettiin että kaksi viimeistä kisaa ajetaan Kauhavalla oli sekin osalle sokki. Miksi miksi?
    No nyt on kisat ajettu ja mielestäni kaikkien pitääs olla vähintäänkin tyytyväisiä näihin kisoihin ja niiden järjestelyihin.
    Toki puutteita oli ,mutta se oli jo alkaapäälle tierossa että tänä kesänä rata ja käytännössä muut asiat sitten ensi ja sitä seuraavina vuosina. Mielstäni FHRA:n koko porukka samoin kuin LSK:n väelle ISO hatunnosto olis paikallaan . Ens kesänä taas mennään lujaa ja toivottavasti meillä on kuskeja vielä enemmän kuin menneenä suvena. Itse yritän saada uutta autoa radalle myös.
     
    cutlass cruiser, Käkö, homer ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Joo, toki näin.

    Yrittäjälle kyse on aina riskinotosta. Pelkällä pyytämisellä ei pitkällä pötkitä markkinataloudessa.

    Tässä pari esimerkkiä hatusta vedettynä.

    Vapaalla markkinalla (mene paikalle vapaasti myymään) riski on se mitä itte päättää tehdä ja ottaako vähän vai liikaa myytävää mukaan. Ja koska menee vai onko menemättä.

    Sopimukseen perustuvalla markkinalla (tulet sinne ja joku takaa korvauksen x määrällä asiakkaita kävi miten kävi; tai jokin muu sopimus) riskiä voi jakaa jos niin on sovittu.
     
  18. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Entä jos ensvuonna porukkaa on line upilla jonossa varikolle asti, suomeksi sanottuna siis sairaan paljon :eek::D
     
  19. pile

    pile Gearhead

    Yleensä nää menee niin päin että yrittäjä maksaa paikasta x summan että pääsee kyseiselle alueelle. Ja loppu riski jää yrittäjälle , oon kuullu että näitä yrittäjien kuristajia on kaiken sorttisia. On tierossa että sopimukseen on lisätty teksti jostain myynnin euro määrästä je sen ylittyessä joutuu makasamaan lisähintaa. Esim jos oletettu tavoite myynti toteutuu ,niin ylimenevästä myynnistä osuus vielä alueen vuokraajalle. Eli kyllä Yrittäjällä on riskejä tarpeeksi. En oo kuullu koskaan että alueen/tilaisuuden järjestäjä olis maksanu vuorat takaisin jos kauppa ei käy.
     
    GS tykkää tästä.
  20. Käkö

    Käkö Gearhead

    Joo, niin veti ja se mun siihen pitikin kirjottaa mut ei taas menny niinku piti... :)
     
    Araldite73 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!